Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Εθνική αιμορραγία: 1.000.000 λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία!

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940!
Ακόμα και στην δεκαετία του '40 για την ακρίβεια, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των ηττημένων κομμουνιστών στις χώρες του ανατολικού μπλοκ έφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός κατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.
Και τώρα από την μία πλευρά η κρίση και από την άλλη η άρνηση των Ελλήνων να κάνουν παιδιά μας έφεραν σε πληθυσμιακά επίπεδα προς 20ετίας!

Νεκρή βρέθηκε η Έιμι Γουάινχαουζ

Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε η πιο σημαντική σύγχρονη βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ. Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. προφανώς από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών
Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε ότι το πτώμα της τραγουδίστριας βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, στο Κάμπτεν του βόρειου Λονδίνου.
Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών δέχθηκαν κλήση να μεταβούν στο διαμέρισμα της 27χρονης καλλιτέχνιδας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την σώσουν.
Η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα που σχετίζονταν με την κατανάλωση αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών.

Ο θρήνος της Νορβηγίας

Οι πρώτες φωτογραφίες, οι πρώτες μαρτυρίες, ο ύποπτος, ο θρήνος στη Νορβηγία...



Οι Νορβηγοί θρηνούν τα θύματα της, πραγματικής, σφαγής σε μια κατασκήνωση νεολαίας στο νησί Ουτόγια και μια βομβιστική επίθεση στην πρωτεύουσα Όσλο.

Φωτογραφίες: Reuters

Το βλέμμα ενός εκτός Ελλάδας Ελληνα


Εγκατέλειψα την Ελλάδα προ εφταετίας. Τις καλές εποχές δηλαδή. Ολυμπιακοί, ευρωπαϊκό, Eurovision και καφάσια οι άδειες σαμπάνιες στη Μύκονο. «Που πας;», με ρωτούσαν απορημένοι οι φίλοι μου. «Πουθενά δεν θα βρεις καλύτερα!». Τώρα πια η στάση τους έχει αλλάξει. «Μη τυχόν και γυρίσεις! Καλά είσαι εκεί. Δεν παλεύεται εδώ η κατάσταση.».
Όχι, ουδεμία αίσθηση διορατικότητας είχα για τα δεινά που έμελε να ακολουθήσουν. Προφήτης δεν είμαι, πόσο δε μάλλον σοφός. Πολύ απλά δεν είχα «δόντι», κομματικό μέσο, γνωριμίες ή οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά ούτε και τη διάθεση να ανταγωνιστώ αυτούς που τα είχαν. Με λίγα λόγια, καμία τύχη. Είχα ανάγκη από ένα σύστημα που να προστατεύει τον πολίτη από την ανομία. Ένα σύστημα που να αποδέχεται ως αλήθεια το αυτονόητο, να επιβραβεύει το άριστο και να απορρίπτει τον παραλογισμό. Τα κουβαδάκια μου, δηλαδή, και σε άλλη παραλία!
Θα μου πείτε τώρα, δικαίως, «τι δουλειά έχεις εσύ να εκφέρεις άποψη για τα τεκταινόμενα; Τι σε κόφτει; Αφού είσαι αμέτοχος, δεν σε αγγίζουν ούτε το μεσοπρόθεσμο, ούτε οι οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων.»  Οι πιο παθιασμένοι θα βιαστούν να με κρίνουν. «Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες. Δεν κάθεσαι στα αυγά σου εκεί στο Λονδίνο και άσε μας εμάς να κάνουμε ό,τι νομίζουμε.» Σωστό, εν μέρει. Αλλά επειδή ακριβώς είμαι αμέτοχος διαθέτω και το εξής πλεονέκτημα. Βλέπω τα πράγματα αποστασιοποιημένος από πάθη και συγκινησιακές φορτίσεις. Με ψυχρή λογική. Κι έτσι λογικά και ψυχρά επιθυμώ να εκφράσω την ακόλουθη απορία προς άπαντες αγανακτισμένους. Μα, αλήθεια, πραγματικά δεν γνωρίζετε ποιοι τα φάγανε τα λεφτά; Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα ποιοι είναι οι κλέφτες, οι ψεύτες κι οι λωποδύτες; Θέλετε να τους ξετρυπώσετε, το γνωρίζω, μα πολύ φοβάμαι πως ψάχνετε σε λάθος κρυψώνες.

Σχέδιο Μάρσαλ: Πάλι «θα τρώμε με χρυσά κουτάλια»;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Συγγνώμη, αλλά πόθεν «Σχέδιο Μάρσαλ»; Μας χαρίσανε τίποτε λεφτά και μας το κρύβουν;

Η έννοια του Σχεδίου Μάρσαλ είναι συγκεκριμένη και δεν είναι δυνατόν να υιοθετείται από κανέναν – ακόμη και αν πρόκειται για εξαγωγή της στην ΕΕ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους εκεί αξιωματούχους και να επανεισαχθεί και εδραιωθεί στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζω ότι – όπως διαβάζουμε και στο Λεξικό της Νέας Οικονομίας του καθηγητή Γ. Αγαπητού – ότι το συγκεκριμένο Σχέδιο προτάθηκε μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών Τζορτζ Μάρσαλ.

Σύμφωνα με την πρότασή του, ΗΠΑ και Καναδάς κλήθηκαν να προσφέρουν – προσοχή, να προσφέρουν και όχι να δανείσουν – στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ευρώπη (που είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο μάχης στη διάρκεια του πολέμου), βοήθεια ίση προς το 1% του αμερικανικού ΑΕΠ.

Η βοήθεια δόθηκε μεταξύ της 3ης Απριλίου 1948 και της 30ής Ιουνίου 1952 και εντάχθηκε στο γενικότερο «Δόγμα Τρούμαν», που δεν περιλάμβανε μόνο οικονομική υποστήριξη για την ανασυγκρότηση της Ευρώπης, αλλά και πολιτική εξάρτηση.

Το τρις εξαμαρτείν… ουκ αντρός!!!


Και όταν μπήκε στην αίθουσα οι παλαμοκροτίστρες  αλαζόνες  φίλοι του άρχισαν να τον χειροκροτούν…
Ανόητοι, δειλοί  και ξετσίπωτοι σαλιάρηδες….. πόσες φορές θα το μετανιώσουν  αυτό στο μέλλον…
Δεν ξέρουμε καν ποιο είναι το χρέος μας… και αυτοί οι γραφικοί γυμνοσάλιαγκες χειροκροτούν που θα συνεχίσουμε να έχουμε «βιώσιμο χρέος»… δηλαδή… το χρέος μας θα είναι αρκετό ώστε να συνεχίσουμε να το πληρώνουμε και όχι να το αρνηθούμε…
Μου είναι πλέον δύσκολο να πιστέψω  ότι είναι απλώς βλάκες, και ότι  ο χαζοβιόλης κουμανταδόρος  τους , τους  πείθει  για τις αποφάσεις του….
Αυτό το πολύ πολύ να συμβαίνει με ελάχιστους από αυτούς , επειδή μόνο και μόνο πρέπει το μειοδοτικό  τους  συμβούλιο να έχει και άλλους προδότες…
Αλλά στην πλειοψηφία τους  είναι βαλτοί…
Και σαν τέτοιοι θα αντιμετωπιστούν από τους Έλληνες στο τέλος…

Δείτε πως ξεπούλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα περουσιακά μας στοιχεία



Δεν είμαι νομικός ούτε ειδικός σε συμβάσεις και οικονομικές συμφωνίες.
Όμως αυτό δεν με δεσμεύει από το να ψάχνω, να ερευνώ και να βρίσκω πληροφορίες όπως ο κάθε πολίτης.
Στην εποχή μας η πρόσβαση στην πληροφορία είναι πολύ πιο εύκολη, από ότι παλιότερα και μπορεί σε μικρό σχετικά χρόνο, ένας έμπειρος χρήστης να συγκεντρώσει πληροφορίες για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει.
Το θέμα-πρόβλημα είναι η αξιοπιστία και αξιολόγηση της πληροφορίας και κατ επέκταση το πόσο μπορεί να βασισθεί κανείς σε αυτή.
Έκανα αυτό τον μικρό πρόλογο για να σας αποδείξω πόσο πρόχειρη (κατά την άποψη μου) ήταν η σύμβαση της Δανειακής διευκόλυνσης (ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ"...) που υπέγραψε η χώρα μας στις 8 Μαΐου 2010.
Τι μας λέει η πιο πάνω φράση (σελίδα 21 δανειακής σύμβασης του αγγλικού κειμένου)

"Ο οφειλέτης δια της παρούσης αμετακλήτως και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία τίτλων που έχει ή μπορεί να αποκτήσει, σε σχέση με τον ίδιο ή στοιχείων του ενεργητικού του, από κάθε νομική διαδικασία σε σχέση με την παρούσα συμφωνία.."

Δείτε τώρα, πιο κάτω πώς αντιμετωπίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και συναφείς συμβάσεις δανεισμού, το θέμα της "παραίτησης της ασυλίας από τα περιουσιακά του στοιχεία".
Στα αγγλικά ο όρος είναι "Waiver of Immunity"

Θαύμα της Παναγίας της "Υπάρχουσας" . (4 βίντεο.)

Η εικόνα της Παναγίας, που αγιογραφήθηκε όπως ζήτησε η ίδια από μοναχές, με περίεργη διάταξη στα δάκτυλά της και με πένθιμα ρούχα, δακρύζει μπροστά στο φακό στη γιορτή των Εισοδίων της το 2002 στα Ιεροσόλυμα, προειδοποιώντας μας για 2 πράγματα.
Το ένα επαληθεύτηκε ήδη...


Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε ΕΔΩ



Πατήστε για να δείτε και τα υπόλοιπα 3 βίντεο. 

Bενιζέλος: Εσείς οι στρατιωτικοί δεν θα πρέπει να απαιτείτε παράλογα πράγματα!

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Γι΄ αυτό ιδίως εσείς οι στρατιωτικοί δεν θα πρέπει να απαιτείται παράλογα πράγματα. Στις προθέσεις μας – τις δικές μου και του Πάνου – είναι να μην πειράξουμε το μισθολόγιο των στρατιωτικών. Όμως σας λέω και πάλι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει …».Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών,σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το Έθνος. Που τα είπε όλα αυτά; Σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του ΠΝ και στον Α/ΓΕΝ ,με τους οποίους συνευρέθηκε στο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας.
Ο ‘τσάρος” της Οικονομίας θα περάσει προφανώς ώρες αγωνίας σήμερα . Ωστόσο αυτό δεν του δίνει κανένα ελαφρυντικό να μιλάει για “παραλογισμούς” ενστόλων! Είναι προφανώς ...παράλογο!
Ποια είναι τα παράλογα που ζητάνε οι στρατιωτικοί δεν εξήγησε ο κ.Βενιζέλος,ούτε κάποιος από τους αξιωματικούς τόλμησε να τον ρωτήσει!
•Είναι παράλογο να ζητάνε να μην μειωθούν οι μισθοί τους περισσότερο από το σχεδόν 30% που έχουν μειωθεί;

Δεν χρεοκοπούμε επιλεκτικά, ούτε στιγμιαία, αλλά παντοτινά ως κοινωνία

Όταν μια γίνεται μια συμφωνία που σώζει την Ελλάδα από άμεση ολοκληρωτική καταστροφή, δεν έχουμε πρόβλημα να την χειροκροτήσουμε. Αρκεί να ξέρουμε όλο το «πακέτο» κι όχι όσα μας σερβίρουν οι επικοινωνιολόγοι. Ο κόσμος, δεν καταλαβαίνει από EFSF, επιλεκτική χρεοκοπία, πιστωτικό γεγονός, επιμήκυνσηκαι άλλα τέτοια. Ο κόσμος βλέπει την τσέπη του, τα δάνειά του, την ανατροφή των παιδιών του, τη δουλειά του κι αν θα υπάρχει αύριο. Και θέλει να μάθει από την κυβέρνηση αν πράγματι θα βελτιωθεί η ζωή του, αν όσοι αδικήθηκαν θα δικαιωθούν, αν εν πάση περιπτώσει θα δει το μέλλον του με άλλο μάτι. Και κυρίως αν το μέλλον των επόμενων γενεών θα είναι καλύτερο από το δικό του.

Η καλλιέργεια τρομοκρατίας των λαών επιταχύνει τον ρυθμό παγκοσμιόποιησης

Η γρίπη των χοίρων μάς υπενθυμίζει κάτι που ξεχνάμε κι ας μας το θυμίζει δραματικά η παγκόσμια οικονομική κρίση: ότι ο κόσμος είναι ένας και όλο και πιο μικρός. Οτι τα σύνορα είναι εικονικά. Οτι η προστασία που προσφέρουν είναι μύθος, εφόσον κανένα σύνορο δεν προστατεύει μια χώρα από τα χειρότερα οικονομικά αλλά και φυσικά υπερεθνικά φαινόμενα, όπως το τσουνάμι. Ή από τις συνέπειες καταστροφών που οφείλονται σε ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως πριν από είκοσι έξι χρόνια η έκρηξη του σοβιετικού (και κακότεχνου) πυρηνικού εργοστασίου στο Τσερνόμπιλ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 209

Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής
           
Από το editorial του περιοδικού «Στρατοί και Τακτικές»,
τ.16, Ιούλιος – Αύγουστος 2011, Αιγίς Εκδοτική

Τα τέσσερα υποβρύχια Type 209/1100 ΦΩΤΟ: hellenicnavy.gr

Τεράστιο ερευνητικό ενδιαφέρον προκύπτει από την άγνωστη δράση των υποβρυχίων Type 209 κατά τη διάρκεια της κυπριακής κρίσης το 1974, καθώς αποκαλύπτεται η σκόπιμη αφαίρεση σελίδων από τα ημερολόγια και των τεσσάρων υποβρυχίων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το γεγονός ότι οι σελίδες αφορούν την περίοδο εκτέλεσης πολεμικών περιπολιών κατά τον Δεύτερο Αττίλα (Αύγουστος 1974) μετά την εγκατάσταση της κυβέρνησης Κων/νου Καραμανλή και καλύπτουν μέχρι και το Σεπτέμβριο, όταν είχε πια παγιωθεί το status quo στο νησί.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για μια ζωή (τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας)

Φανταστείτε την Ελλάδα να έχει βουτήξει στη θάλασσα, να πνίγεται και κάποιοι από το καράβι να της ρίχνουν ένα σωσίβιο. Παραδόξως, όμως, το σωσίβιο έχει… βαρίδια και ο παρ’ ολίγον πνιγμένος μόλις και με τα βίας βγάζει το κεφάλι του από το νερό.
Κάπως έτσι είναι η συμφωνία που υπεγράφη χθες στη Σύνοδο Κορυφής, οι κρυφές λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες αλλά θα πάρει μέρες για να καταλάβουμε τι υπάρχει από πίσω. Διότι είναι ωραίο να ακούς ότι θα πάρουμε 109 δισ. ευρώ, ότι ακολουθεί ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ, ότι μειώνονται τα επιτόκια και κερδίζουμε 3 δισ. το χρόνο, ότι επιμηκύνεται ο χρόνος αποπληρωμής.
Είναι εντυπωσιακά τα στοιχεία κι εκεί πάνω θα παίξει η κυβέρνηση το επικοινωνιακό της χαρτί. Τα βαρίδια όμως θα παραμένουν και θα οδηγούν την Ελλάδα προς το βυθό.
Έχουμε και λέμε:

ΣτΕ: Παράνομη η φυλάκιση πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο

Με απόφαση κόλαφο κατά του σχετικού νομοσχεδίου, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποκαλύπτει την παραβίαση του Συντάγματος εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου
  • Γράφει ο Τάσος Γ.
Για να μη μας κοροϊδεύουν
Με συντριπτική πλειοψηφία 24 προς 3, οι ανώτατοι δικαστές αποφάνθηκαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται η επιβολή του επαχθούς μέτρου, ακόμη κι όταν ο οφειλέτης του Δημοσίου έχει τη δυνατότητα να καταβάλει τα χρέη του και δεν τα αποπληρώνει.

Η απόφαση της Ολομέλειας, που δημοσιεύθηκε χθες, δίνει τη χαριστική βολή στο θεσμό της προσωποκράτησης, αφού πλέον δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την, έστω και περιορισμένη, εφαρμογή της σχετικής νομοθετικής διάταξης (ν. 2717/99).
Είχε προηγηθεί το 2003 η ομόφωνη κρίση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της προσωπικής κράτησης για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το ΙΚΑ και τα ΝΠΔΔ.

Ανακοίνωση στα πλαίσια της πυροπροστασίας στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανακοίνωση στα πλαίσια της πυροπροστασίας
                       
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων (με σιτοκαλαμιές ή υπολείμματα άλλων καλλιεργειών) πλησίον του δάσους του Μοσχοποδίου να μεριμνήσουν άμεσα για την καθαριότητα αυτών και τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας προς την πλευρά του δάσους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και ανέμων, που επικρατούν ή αναμένεται να εκδηλωθούν, στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ :
Κατά την αντιπυρική περίοδο η καύση αγροτικών εκτάσεων επιτρέπεται μόνο μετά από άδεια που εκδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών.
Είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε ακέραιους τους δασικούς μας πνεύμονες καθώς και τα αλσύλλια εντός και πέριξ των πόλεων και των χωριών.
Το δάσος είναι φυσικό αγαθό ανυπολόγιστης αξίας για τον άνθρωπο. Η πρόληψη είναι το πρώτο βήμα για την προστασία του και μας αφορά όλους.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων


ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ • ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΣΟΔΑ 4 ΕΩΣ 9 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ


 Την από καιρό αναμενόμενη νομιμοποίηση των περίπου ενός εκατομμυρίου αυθαιρέτων εξήγγειλε χθες από το βήμα της Βουλής ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος. «Στη χώρα μας στρουθοκαμηλίζουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος από τη θέση του υπουργού Οικονομικών αντιμετώπιζε την παράνομη δόμηση ως την «κότα» που θα φέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία.




Οι μεταβιβάσεις θα γίνονται με πιστοποιητικό πολεοδομικής νομιμότητας

Με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Γιώργου Καρατζαφέρη, που είχε προηγηθεί χρονικά, αναμένεται πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, να προωθηθούν ρυθμίσεις από τις οποίες το Δημόσιο θα εισπράξει 4 έως και 9 δισ. ευρώ.

Τελικά δεν είχε πισίνα ο Παπακωνσταντίνου, αλλά....

..."Υδατοσυλλέκτη" για να μη χάνεται το νερό της βροχής...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!
Ξεφτιλίστηκε από το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3. Πολύ άγρια μάλιστα. Για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που να επιβεβαιώνει ότι στο εξοχικό του στην Σέριφο η πισίνα στο εξοχικό του έχει δηλωθεί ως υδατοσυλλέκτης (!). Ο Παπακωνσταντίνου που..
 ξεσπάθωνε κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, "ξέχασε" τη δική του. Το θέμα θα έχει συνέχεια. Και πολύ δύσκολα ο Παπακωνσταντίνου θα την γλυτώσει αυτή την φορά...

Τριάντα χρόνια στον ζυγό και οι «αγορές» δεν μίλησαν ακόμη

Το πείραμα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, 21 Ιουλίου του σωτηρίου έτους 2011, με πειραματόζωο, όπως είχε προβλεφθεί, την Ελλάδα και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να επαναλαμβάνει την φράση – που κάθε άλλο παρά εμπνέει σιγουριά – κάθε φορά που ερωτάτο αν πρόκειται για επιλεκτική χρεοκοπία: «Θα δούμε».

Η ολική αναδιάρθρωση του χρέους – καθώς δεν μιλάμε πλέον για επιλεκτική χρεοκοπία, δηλαδή για μερική αναδιάρθρωση – είναι γεγονός, αλλά βαφτίστηκε «βιωσιμότητα του χρέους».

Οι «αγορές» δεν είχαν μιλήσει ακόμη, οι διεθνείς οίκοι παρακολουθούσαν και ετοίμαζαν το επόμενο χτύπημα, αλλά η Αθήνα εμφανιζόταν ευχαριστημένη, αν και οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ουσιαστικά θέτουν την χώρα υπό μακρόχρονο ξενοκρατικό ζυγό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ-ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 20-7-2011 Αγανακτισμένοι Θήβας

Το Μαξίμου «εξαναγκάζει» σε παραίτηση τον Ραγκούση

Την πόρτα της εξόδου δείχνουν, Μαξίμου υπουργοί και βουλευτές στον Ραγκούση, μετά το χάος που έχει δημιουργηθεί από την απόφασή του να ανοίξει πόλεμο με τους ταξιτζήδες στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης. Είναι η δεύτερη ήττα Ραγκούση: η πρώτη ήταν με το θέμα της Κερατέας. Η εμμονή του τότε να γίνει χωματερή στην περιοχή δεν είχε καμία τύχη, ούτε στην κυβέρνηση ούτε στις δικαστικές αίθουσες. Η ελληνική δικαιοσύνη δικαίωσε πανηγυρικά του κατοίκους. Και τώρα μέσα σε δύο μήνες έρχεται ακόμη μια ήττα. Από τους λεονταρισμούς ότι δεν θα κάνει πίσω κι από τα καρφιά εναντίον του προκατόχου του Δ. Ρέππα, φτάσαμε την Πέμπτη στο μεγαλοπρεπές άδειασμα από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Νέα βόμβα Καμμένου> Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..

Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου.

Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!...

"Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή

Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.

1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.

2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.


3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε  συνάντηση με Μerkel για να  διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.

Είναι σίγουρο αυτό μου το ομολόγησε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ πού τον έδωσε γιατί δέν αντέχει τήν προδοσία .

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ !!!!!!!!!!

Πολύ κοντά στήν απόκτηση ενός πολύ έμπειρου Σέντερ Φόρ με 10 ετή θητεία σε ομάδες Α'.Β'.και Γ΄Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Α.Ο ΘHBA .
Σέ πολύ καλό κλίμα διενεργήθηκε η πρώτη επαφή με τόν εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή σήμερα Πέμπτη 21/07/2011 .Ο εμπειρος φόρ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ πολιορκείται καί από αρκετές ομάδες Γ΄ Εθνικής αλλά η επιμονή των ανθρώπων τού ΑΟ ΘΗΒΑ και η άκρως θετική εισήγηση τού προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη προκρίνει τήν ομάδα τής Θήβας ώς τό φαβορί για τήν απόκτηση του.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μας κορόιδεψε, μας (εκ)βίασε και τώρα μας χρεοκοπεί!

Από ότι παρουσιάζεται μέχρι τώρα από την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα μπαίνει σε καθεστώς χρεοκοπίας. Όχι “ επιλεκτικής”, μια που η αναδιάρθρωση αφορά το σύνολο του χρέους, αλλά ενός είδους “ ελεγχόμενης” χρεοκοπίας.. Λίγο βέβαια μας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα της ιστορίας… Τ θέμα είναι ότι χρεοκοπούμε κι επίσημα και παραμένουμε σε καθεστώς μνημονίου για πολύ ακόμα, και ίσως χειρότερα απ’ ότι σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανή μια νέα σειρά μέτρων λιτότητας το φθινόπωρο…
Βγήκαν οι σαλιάρηδες, αυλοκόλακες στα παράθυρα και πανηγυρίζουν, όπως με τόσα και τόσα δεινά, για την ανάσα που παίρνει η χώρα και για την μεγάλη επιτυχία…
Ναι μεγάλη πετυχεσά!!!
Τί φαίνεται να πέτυχε η κυβέρνηση;
Ό,τι μέχρι εχθές απέρριπτε μετά βδελυγμίας…
Όλα όσα απέρριπτε τότε, τώρα τα δέχεται ως νίκη. Με μια διαφορά… Ότι τώρα γίνονται γιατί συμφέρουν τους δανειστές μας, όχι επειδή είναι υπέρ των συμφερόντων της χώρας.
Επιμήκυνση; -Ποτέ, μας απαντούσαν!
Χρεοκοπία; -Να μην αναφέρουμε τέτοιες λέξεις
Αναδιάρθρωση; Η κυβέρνηση λειτουργεί βάσει σχεδίου…
Και είχε σχέδιο…

Ραγκούσης, o μεγαλύτερος γκαφατζής… ή μηπως κατι άλλο;

Οκ. Ραγκούσης δεν αναγνωρίζει όσα συμφώνησε ο προκάτοχός του με τους ιδιοκτήτες ταξί. Οι ιδιοκτήτες ταξί είναι εξαγριωμένοι που θα μειωθεί η αξία των αδειών τους. Με ποιόν να τα βάλεις, για ποιόν να γράψεις; Με τον πρώην δήμαρχο Πάρου ή με μία συντεχνία που όταν διαφωνεί ακολουθεί πρακτικές ΠΑΜΕ; Κάτι τέτοιες ώρες είναι να απορείς, γιατί ακόμη οι ξένοι δεν έχουν τραβήξει τη σκανδάλη…
Κι ας πούμε ότι ο κ. Ραγκούσης θέλησε να συγκρουστεί με την εκλεκτή αυτή συντεχνία. Δεν μπορούσε να περιμένει μερικές εβδομάδες; Έπρεπε να το κάνει τώρα, μέσα στο κατακαλόκαιρο; Δεν τον συμβούλευσαν σχετικά οι φίλοι του ξενοδόχοι από την Πάρο;
Κι έπειτα, κύριε Παπανδρέου, σας φταίνε οι κερδοσκόποι των διεθνών αγορών. Με τόσα αυτογκόλ που έχει βάλει η δική σας κυβέρνηση, θα… ήταν πρόκληση για έναν αξιοπρεπή κερδοσκόπο να μην ποντάρει κι αυτός κάτι τις στη χρεοκοπία αυτής της χώρας.
Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι ένα reality show στο οποίο κερδίζει εκείνος που θα κάνει τις περισσότερες γκάφες.

Ο Καμίνης ζητά αναδρομικά απο το δημόσιο της τάξης των 289.220€

Ζούνε τον μύθο τους στην πλάτη του Ελληνικού λαού! Η ιστορία θα τους καταγράψει ως την πιο άθλια διοίκηση που πέρασε απ΄την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στην χλιδή, κυβέρνηση των Lear Jet και της καλοπέρασης, των πεντάστερων ξενοδοχείων και της αναλγησίας। Όπως είπε και ο Alex Jones: Fly by night dictators. Δικτατορίσκοι που τους έφεραν νύχτα και θα φύγουν νύχτα έχοντας ασελγήσει πάνω σε αυτή την έρημη πατρίδα.

Η είδηση από την “Αυγή”:

400.000 ευρώ το χρόνο, τα ..μιστά της Αγωνίστριας

 


230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά ΚΑΙ ΝΑΙ !!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...

Ένα Πρασιωτόπουλο στην "κορυφή" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ηνωμένων Εθνών (WFUNA)

Πρωτιά του Γ.Ντασιώτη στην "Κρυστάλλινη σφαίρα" της WFUNA
Πριν από μερικούς μήνες,  η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ηνωμένων Εθνών, WFUNA ,ζήτησε από νέους σε όλη την υφήλιο μεταξύ των ηλικιών 15-25 να φανταστούνε έναν κόσμο που κατακλύζεται από τα πυρηνικά όπλα ως έναν τρόπο για να επιστήσει την προσοχή στους κινδύνους της διάδοσης των πυρηνικών όπλων.
Η WFUNA ήθελε οι νέοι - οι φωνές του σήμερα και του αύριο - να σχεδιάσουν μια αφίσα ή  ένα βίντεο που οραματίζονται έναν κόσμο γεμάτο από πυρηνικά όπλα.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού "Κρυστάλλινη σφαίρα" βγήκαν πριν λίγες μέρες και ήταν απίστευτα, με εντυπωσιακές συμμετοχές που έρχονται από όλο τον κόσμο.
Την δεύτερη θέση του διαγωνισμού κατέχει ένα δικό μας παιδί,ο Γιάννης Ντασιώτης απο τις Μεταξάδες Πρασιάς.
Ο Γιάννης,φοιτητής στα Γιάννενα,με πολύ κόπο ,μεράκι αλλά και προβληματισμό δημιούργησε της αφίσα που βλέπετε με τίτλο "STUNSET" σχολιάζοντας και αποτυπώνοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον κόσμο μας μέσα στα πυρηνικά.
Η αφίσσα αποτυπώνεται σαν ένα ηλιοβασίλεμα(sunset) ,σε σχήμα μανιταριού(αποτύπωμα πυρηνικής έκρηξης),με μιά θάλασσα ,και δύο ανθρώπους να παρακολουθούν. 

Θέλουν εμπράγματες εγγυήσεις; Ας τους δοθεί το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Σχετικά με την σημερινή ημέρα – για την οποία πολύ φοβούμαι ότι θα ισχύσει η παροιμία ώδινεν όρος και έτεκεν μυν – αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά όλα όσα έχω γράψει και έχω πει τις προηγούμενες ημέρες:

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, η Ελλάδα οφείλει να μην αποδεχθεί οποιασδήποτε μορφής χρεοκοπία.

Το γεγονός ότι καθυστερημένα και κάτω από πιέσεις προσχώρησε η κυβέρνηση σ’ αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία - αν τελικά αυτή η ολέθρια «λύση» επιβληθεί.

Το λέω αυτό, διότι είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να προχώρησε υποκριτικά στην αλλαγή στάσης της τελευταίας στιγμής, ώστε να επιστρέψει – σε περίπτωση μοιραίας κατάληξης – και να μας πει πως εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε, κράτησε την σωστή στάση, την οποία από πριν είχε κοινοποιήσει στην κοινή γνώμη, έβαλε τις «κόκκινες γραμμές» της, τις οποίες επίσης φρόντισε να προπαγανδίσει, αλλά το Βερολίνο είχε στυλώσει τα πόδια και επέβαλε τελικά την άποψή του στην πλειοψηφία των εταίρων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ

     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                       Λαμία  21 -07-2011
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                              





                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ, με 2.100.000 €, και προχωρούμε στην κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υγείας και περίθαλψης στην Ευρυτανία» 

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η απόφαση ένταξης και χρηματοδότησης του έργου από το ΠΕΠ (ΕΣΠΑ) του έργου «Κτηριακές εγκαταστάσεις επέκτασης Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου», προϋπολογισμού 2.100.000 €.

Δ.Τ. Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικώ​ν

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων, Βουλευτών Βοιωτίας και Φορέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Οικονόμου για τη Δ.Ο.Υ. της Θήβας. 

Την εξαίρεση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας της Θήβας από την λίστα του «Καλλικράτη» για τις εφορίες της χώρας ζήτησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, οι βουλευτές Βοιωτίας και οι φορείς της Θήβας από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2011.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΣ

Η αιγοπροβατοτροφία – μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας


Μια πραγματικότητα – Μια δυνατότητα.



Εισήγηση Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Σταμάτη Καπελέρη.

Φωτιά στα Γιάννενα. H επόμενη μέρα...


Δείτε τις υπόλοιπες φωτό....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει εκτάκτως και ο Γ. Προβόπουλος

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το ελληνικό χρέος. Ενώ αρχικά φαινόταν να προηγείται η πρόταση για επιβολή τραπεζικού φόρου, στη συνέχεια αυτό το ενδεχόμενο φημολογείται ότι παροπλίζεται.


Η κρισιμότητα της κατάστασης και το ποιό σενάρια θα υιοθετηθεί επικυρώνει το γεγονός ότι και ο Διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, για να συναντήσει τους Γ. Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.


Το μεγαλύτερο Σκάνδαλο στην Ελλάδα(Μινι Ντοκιμαντέρ)

Ένα ακόμα αποκαλυπτικό βίντεο που μας έστειλε η φίλη Συγκλητική και την ευχαριστούμε πολύ .






Και ΤΑΧΙ από Αθήνα σήμερα στα διόδια Θήβας

Για δεύτερη συνεχή μέρα έδωσαν δυναμικό παρόν στα διόδια Θήβας, ΤΑΧΙ από την Θήβα, την Λιβαδειά, την Χαλκίδα, την Αθήνα, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν το νομοσχέδιο λαιμητόμο.


Συμβολικά άνοιξαν τα διόδια και η διέλευση γίνονταν ελευθέρα.





Αφήστε τους απλά να σαπίσουν…


Όλοι μας κατά βάθος είμαστε υποκριτές…. Έστω και λίγο….
Και είμαστε γιατί όλοι μας σέρνουμε κόμπλεξ ακόμα και από τα παιδικά μας χρόνια…
Αν δεν είμαστε υποκριτές θα είμαστε και πιο ευτυχισμένοι…..
Βλέπετε… το ψέμα μας σώζει πολλές φορές από τους γύρω μας… αλλά ποτέ από τον ίδιο μας τον εαυτό…. Αυτό μας κάνει  κομπλεξικούς …. Αυτό μας κάνει και υποκριτές ….
Ο ακομπλεξάριστος  άνθρωπος είναι και πιο ντόμπρος….. γιατί τα έχει βρει πρώτα από όλα με τον ίδιο του τον εαυτό….. και αυτοί οι άνθρωποι σπανίζουν στις μέρες  μας…
Η υποκρισία έχει ξεχειλίσει στην Ελλάδα… και ήταν και αναμενόμενο να γίνουν οι πιο υποκριτές και οι πιο ψεύτες  κάποια στιγμή κυβερνήτες μας…. Γιατί αυτό αξίζουμε…. Γιατί το ανεχόμαστε….

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΝΣΟΥΡΑΣ - ΚΟΚΚΙΝΩΝ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1964)

Δράση ΠΠ ΦΑΕΘΩΝ – ΑΡΙΩΝ
Πρώτες απώλειες του Π.Ν.

Περί Αλός

Από το βιβλίο: «Ίδρυση του Κυπριακού Ναυτικού
(1964-1966)». Επιμέλεια: Αντιναύαρχοι ΠΝ
Κ. Δημητριάδης – Γ. Δεμέστιχας, σελ. 33.
Διάθεση:Εκδόσεις Πελασγός

Πορτοκαλί βαρκα= θέση ΠΠ ΦΑΕΘΩΝ 8η Αυγούστου
Λευκή βάρκα = θέση ΠΠ ΑΡΙΩΝ 8η Αυγούστου
ΦΩΤΟ: Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου


Στην περιοχή Μανσούρας –Κοκκίνων (στις ΒΔ ακτές της Κύπρου) οι Τουρκοκύπριοι (Τ/Κ) είχαν δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα και στη συνέχεια άρχισαν αν το επεκτείνουν προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα καντόνιο σαν χώρο αποβίβασης Τούρκων στρατιωτικών ή και τόπο απόβασης.
Οι Τ/Κ είχαν τοποθετήσει φυλάκιο στο ύψωμα «Λωρόβουνος» και είχαν αποκόψει την ελευθεροεπικοινωνία με την περιοχή Μανσούρας – Κοκκίνων. Παρά τη σύσταση των Σουηδικών δυνάμεων του ΟΗΕ οι Τ/Κ ηρνήθησαν να μετακινηθούν από το ύψωμα. Από ελληνοκυπριακής πλευράς εκλήθη τότε ο Διοικητής της Εθνοφρουράς να στείλει στρατεύματα στην περιοχή, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω Τουρκοκυπριακή προώθηση.
Στις 7 Αυγούστου η Εθνοφρουρά ενεπλάκη σε εχθροπραξίες που συνεχίστηκαν μέχρι της 10 του μηνός. Οι Τ/Κ εγκατέλειψαν το «Λωρόβουνο» και συγκεντρώθησαν στα Κόκκινα.

Είδαν τον Χριστό πάνω σε απόδειξη!(video)

Το ζευγάρι δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε ένα γνώριμο πρόσωπο σε απόδειξη από ψώνια!

Θαύμα ή τυχαίο περιστατικό; Πάντως, το νεαρό ζευγάρι στα χέρια του οποίου βρέθηκε το...
μυστήριο χαρτάκι, δηλώνει την πίστη του στο Θεό και μιλάει για μήνυμα από ψηλά!

Το μεταφυσικό συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Anderson της Νότιας Καρολίνα των ΗΠΑ και καταγράφηκε από το τοπικό κανάλι WYFF4. O Jacob Simmons και η αρραβωνιαστικιά του Gentry Lee Sutherland, βρέθηκαν το Σάββατο για ψώνια στο κατάστημα Walmart. Τέσσερις μέρες μετά, καθώς επέστρεφαν από την εκκλησία (καθότι θρησκευόμενοι), ο άντρας παρατήρησε στο πάτωμα του διαμερίσματος την απόδειξη... αλλαγμένη!

Xάρτης τοῦ 2050 παρουσιάζει τὴ Βόρεια Ἤπειρο ἑνωμένη μὲ τὴν Ἑλλάδα.

Η … «πράσινη» Βόρειος Ήπειρος
Ὁ χάρτης αὐτὸς ποὺ παρουσιάζει τὴ Βόρειο Ἤπειρο ἑνωμένη μὲ τὴν Ἑλλάδα δὲν εἶναι τοῦ περασμένου αἰώνα. Οὔτε κάν κάποιος σύγχρονος ἐθνολογικὸς χάρτης. Ἀλλὰ εἶναι ὁ χάρτης τοῦ …2050! Ὁ χάρτης «Roadmap 2050» φτιάχτηκε κατὰ παραγγελία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Ἱδρύματος γιὰ τὸ Κλίμα (European Climate Foundation), μίας ὀργάνωσης ποὺ προωθεῖ πολιτικὲς ἀποφάσεις, στὸ....
πλαίσιο τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης, ποὺ θὰ μειώσουν τὴν ἐκπομπὴ τῶν ἀερίων καὶ ἄρα τὸ φαινόμενο τοῦ θερμοκηπίου. Ξεκινοῦν μὲ τὴν παραδοχὴ πὼς ὁ μόνος τρόπος νὰ ἀναστραφεῖ ἡ πορεία τῆς κλιματικῆς ἀλλαγῆς καὶ τῆς ὑπερθέρμανσης τοῦ πλανήτη εἶναι νὰ ἀλλάξει ἡ διαχείριση τῆς ἐνέργειας σὲ ὁλόκληρη τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση. Οἱ περιοχὲς ὁρίζονται μὲ βάση τὶς ἀνανεώσιμες πηγὲς ἐνέργειας. Ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ του μεγαλόπνοου σχεδίου εἶναι πρὶν ἀπ' ὅλα πολιτική, ἀφοῦ προϋποθέτει μία πραγματικὴ ἕνωση τῆς Εὐρώπης στὴν «Eneropa» (ἀπὸ τὸ Energia + Europa;). Τὰ ὀνόματα τῶν συντελεστῶν τοῦ ἐν λόγω σχεδίου δὲν ἀφήνουν περιθώρια ὑποτίμησής του.
Ἄλλωστε κάθε σοβαρὴ ἱστορικὴ ἢ πολιτικὴ μελέτη ξεκινᾶ ἀπὸ τὴ φυσικὴ γεωγραφία ποὺ καθορίζει καὶ τὴν ἀνθρωπογεωγραφία. Ἐπειδὴ σήμερα τὰ θέματα οἰκολογίας καὶ ἐνέργειας εἶναι ὕψιστης σημασίας, ἐπηρεάζουν ὁλοένα καὶ περισσότερο καὶ τὶς διεθνεῖς σχέσεις. Στὴν περίπτωση τῆς Βορείου Ἠπείρου, ἡ προσπάθεια ἀφελληνισμοῦ της σημαίνει καὶ ἀλλοίωση τοῦ φυσικοῦ περιβάλλοντος καὶ τοῦ χαρακτήρα τῆς περιοχῆς.

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς
από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίωνπου προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας
τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο
Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των
παραπάνω θεμάτων.

ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Συνελήφθηκαν την ώρα που αποχωρούσαν από άνδρες της Δέλτα. Για πείτε μας λοιπόν κύριε Καρχιμάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει Έλληνες για να προπηλακίζουν πράσινους βουλευτές και εσείς για αντίποινα βάζετε ισλαμοφασίστες για να χτυπούν τους αγανακτισμένους ώστε να προβοκάρουν και να σας δώσουν αφορμές; 


Εάν υποθέσουμε κύριε Καρχιμάκη ότι είσασταν ενήμεροι για τους ισλαμοφασίστες που προκάλεσαν τα περιβόητα επεισόδια με το “κοράνι” θα συνωμοσιολογούμε; Εάν υποθέσουμε ότι οι ισλαμοφασίστες τον Δεκέμβρη του 08 εκτελούσαν σχέδιο όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις των “Επικαίρων”;
πηγή: olympia

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο