Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!

Xυδαία επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει "δεξιό" μπλογκ, που τον αναφέρει ως "Παραλλαγμένο" Καρατζαφέρη με μόρφωση! Πιο συγκεκριμένα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κείμενο που έγραψε συντάκτης "δεξιού" μπλογκ προκειμένου να μας πείσει ότι ο Καμμένος λέει μπαρούφες, ενώ ο Αντωνάκης θα μας σώσει από την κρίση! Τι λέτε ρε παιδιά; Είσαστε με τα καλά σας; Ο κόσμος βαρέθηκε και δεν σας πιστεύει πια! Ρίξτε μια ματιά στην λασπολογία κατά του Καμμένου που έχει ξεκινήσει ήδη στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε:


ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


" Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατα το "ολίγον έγκυος" , στό τέλος είπε το εξής αμίμητο:

"Δεν θα πλήρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πλήρώσει απάντησε:

"Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θά πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ απο την Gazprom θα τήν παρα δώσω στούς δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!

Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...

Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη.

Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...

Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπάς και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!

Διευκρινιστικές δηλώσεις και δή ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος και αιωνόβιος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά... "

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!

Υ.Γ : Δυστυχώς συντάκτη του κίτρινου άρθρου δεν μπορείς πλέον να πείσεις κανέναν Νεοδημοκράτη να ψηφίσει Σαμαρά... Ο Καμμένος δεν είπε ότι θα πάει να ψάξει για πετρέλαιο στα νότια της Κρήτης, αλλά ότι η Gazprom έχει ήδη ψάξει! Έχει λοιπόν ήδη βρει και καταθέσει πρόταση στην Κυβέρνηση για το πετρέλαιο. Βέβαια ο "Σωτήρας" και μελλοντικός πρωθυπουργός Σαμαράς δεν κάνει ούτε κουβέντα! Ο Αντωνάκης ξόφλησε είτε το θέλεις είτε όχι, αφού η παράταξη έχει πάρει πλέον την κατιούσα μετά την υπογραφή του Μνημονίου! Οι συγκεκριμένες εκλογές θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον κάθε δοσίλογο αλλά και πουλημένο λαμόγιο!!! Όσο και να τον σπιλώσετε τον Πάνο...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!


 OmertaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο