Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Έτοιμη και η δήλωση επιστροφής της Ντόρας

Σας έχουμε νεότερα από την επιστροφή της Ντόρας στη Νέα Δημοκρατία.
Στη συνάντηση της Γλυφάδας,στο σπίτι του Μητσοτάκη, ο Σαμαράς, γνωστός για την ευγένειά του, πρότεινε στον Επίτιμο τη θέση του Αντιπροέδρου στη νέα κυβέρνηση, όμως αυτός αρνήθηκε επικαλούμενος τον περιορισμένο χρόνο που έχει και τα καθημερινά μπάνια που κάνει στη θάλασσα, ακόμη και το χειμώνα.
Για να μην φανεί αγενής, όμως, ο Μητσοτάκης αντιπρότεινε στον Σαμαρά να αναλάβει την επιτροπή προεκλογικού εράνου από τους επιχειρηματίες για να ενισχυθούν τα οικονομικά της ΝΔ.

Στο σπίτι στήθηκε επίσης τρικούβερτο γλέντι, με κρητικούς μεζέδες και τα ντολμαδάκια της Μαρίκας να βρίσκονται παντού.
«Τέτοια ντολμαδάκια δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου», φέρεται να είπε ο Γ. Μιχελάκης.
Είναι επίσης έτοιμη και η δήλωση επιστροφής της Ντόρας, που θα διαβαστεί σε πανηγυρική εκδήλωση στην Συγγρού:
«Η κάτωθι υπογεγραμμένη Ντόρα Μπακογιάννη εκ Χανίων Κρήτης  δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως, έχοντας σώας τας φρένας και χωρίς να μου έχει ασκηθεί ψυχολογική, συναισθηματική ή άλλου είδους βία  τα κάτωθι:
Ουδέποτε υπήρξα νεοφιλελεύθερη και ουδεμία σχέση έχω πλέον με την συνωμοτική ΔΗΣΥ. Δημιούργησα τη ΔΗΣΥ με σκοπό να διαλύσω τη ΝΔ του Σαμαρά  Μετ’  ολίγον αντελήφθην ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.
Επειδή είμαι γνήσιο τέκνο της ΝΔ καταδικάζω και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όλας τας διασπαστικάς οργανώσεις της κεντροδεξιάς (ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΑΝΕΛ) και τις παραφυάδες αυτών, αίτινες αποτελούν τα υποχθόνια πολιτικά σχήματα, σκοπός των οποίων είναι η υποδούλωσις της φυλής μας εις τους προαιωνίους εχθρούς μας Πασόκους, οίτινες πάντα ατίμως και υπούλως και διά της σοσιαλιστικής ιδέας προσπαθούν να αποσπάσουν εξουσία και αξιώματα , άτινα είναι ποτισμένα με ιδρώτα και μίζες.
Τίθεμαι πολέμιος των καθεστωτικών εκδοτικών συγκροτημάτων και του ΠΑΣΟΚ μέχρι της τελειωτικής πολιτικής εξοντώσεώς τους και της επικράτησης του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία..
Η παρούσα επιστολή επιθυμώ να δημοσιευθεί εις τον επαρχιακό Τύπον Χανίων και Καρπενησίου και να διαβασθεί εις την τοπική της Νέας Δημοκρατίας της ενορίας μου».
Ύστερα από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο Ευ. Βενιζέλος, επισκέφτηκε στην οδό Αναγνωστοπούλου τον Κ. Σημίτη και τον παρακάλεσε να επιστρέψει ως κίνηση αντιπερισπασμού στη ΝΔ.

Πρωταπριλιάτικο θα μου πείτε. Το θέμα είναι μην βγει … πρωτομαγιάτικο… Γίνονται αυτά τα πράγματα; Όχι ασφαλώς.
Αλλά στον έρωτα και την πολιτική τα πάντα επιτρέπονται…
Άντε και χρόνια πολλά
Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Antinews, Α.Ψ. – Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο