Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο μπιφτέκιας μιλάει λες και πρόκειται να εκλεγεί

Καλό το ανεκδοτάκι με τον βλαχοδήμαρχο της Πάρου που νομίζει πως θα εκλεγεί βουλευτής !
Αντί να εξαφανιστείς από την πολιτική και να κάνεις ότι μπορείς για να σε ξεχάσει ο κόσμος, εσύ κάνεις ότι μπορείς για να μας θυμίζεις την ανυπαρξία σου και τις εμμονές σου που είχαν αποτέλεσμα να καταστρέψεις μια ολόκληρη σεζόν τον τουρισμό. Η πλήρης 
αποτυχία σου στο Υπουργείο Εσωτερικών δεν στάθηκε ικανή για  να σε στείλει σπίτι σου ο GAP, γιατί αυτός είναι χιλιάδες φορές πιο ”άχρηστος” από εσένα  με αποτέλεσμα να του φαίνεται λογική η ανυπαρξία σου.

Δυστυχώς για εσένα όπως και για τους ”φίλους” σου που κυβερνήσατε για 2 1/2 χρόνια με τον ανεκδιήγητο GAP, ο κόσμος έχει κρίση και θυμάται τις θυσίες του που πήγαν χαμένες, βλέπει την φτώχεια και την πείνα που του χτυπά την πόρτα.Όλα αποτέλεσμα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του GAP, του Μπένυ, του Παπακωνσταντίνου,  εσένα και των άλλων παιδιών.

ΓΥΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ.
Υ.Γ Για την ιστορία δήλωσε ότι:
Τάσσεται κατά της επιστροφής των διαγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι κάθετος στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Σαμαρά …

Γελοιότητες.
εστάλη από zouzouniblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο