Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τι καταλάβαμε από την χτεσινή συζήτηση web;

anti-ntp.net


Βάλαμε κάτω από τη χθεσινή web TV συζήτηση που οργάνωσε πρωτοπορώντας ο Νίκος Χατζηνικολάου, το τι είπαν και δεν είπαν οι 11 καλεσμένοι του.

Δημοσιογράφοι, καθηγητές και ένας καλλιτέχνης, ο Διονύσης Τσακνής, μίλησαν μόνο για το πώς έφτασε η Ελλάδα σε αυτή την κατάντια και για το ποιους εφιάλτες προβλέπουν για το μέλλον.

Με εξαίρεση τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και παντοδύναμο Πασόκο στη δεκαετία του ’80 Θεόδωρο Κατσανέβα ο οποίος υποστήριξε ως λύση για την έξοδο από την κρίση την επιστροφή στη δραχμή.

Στην ενδεκάδα του Χατζηνικολάου ήταν.....


μόνο τρεις εκπρόσωποι κομμάτων. Ο αριστερός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός της Υπατίας και της λαθρομετανάστευσης, Άννα Νταλάρα και ο εκπρόσωπος τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Τέρενς Κουίκ.

Κάποια στιγμή έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Με εξαίρεση τον Κουίκ κανένας κομματικός δεν έδωσε ούτε μία πρόταση.

Ο Λαζαρίδης με ένα ύφος βλοσυρό και σνομπ, λες και του έπεφτε πολύ που καθόταν ανάμεσα στους υπόλοιπους,δεν έδωσε ούτε μία συγκεκριμένη πρόταση για το τι θα κάνει η ΝΔ του Σαμαρά μετά τις εκλογές. Αναμενόμενο αφού το πρόγραμμα της ΝΔ είναι συνυφασμένο με τα Μνημόνια.

Η Άννα Νταλάρα στην κοσμάρα της! Εάν μετατρέπαμε τις αντιδράσεις και τις τοποθετήσεις της σε νότες θα τη βγάζαμε τζαζ.Φυσικά καμία πρόταση και εκείνη.

Ο Κουίκ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν ο μόνος ο οποίος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις.

1)Λογιστικός Έλεγχος του χρέους από διεθνή επιτροπή οικονομολόγων.

2)Κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος και οποιονδήποτε άλλων κοινοβουλευτικών διατάξεων που προβλέπουν ασυλία και ατιμωρησία βουλευτών και υπουργών.

3)Παραπομπή όλων των ενόχων του πολιτικού συστήματος όχι στις σικέ εξεταστικές επιτροπές, αλλά στη Δικαιοσύνη όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες πολίτες.

4)Ποινική και αστική δίωξη με δήμευση των περιουσιών όλων εκείνων των πολιτικών που έκλεψαν τον ελληνικό λαό.

5)Υπολογισμός στα έσοδα του κράτους και που θα εμφανίζεται ως απαίτηση στον προϋπολογισμό-Κρατικό Ταμειο,όλου του ποσού των διεκδικούμενων γερμανικών αποζημιώσεων.

Επίσης, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διευκρίνισε με έμφαση ότι μετεκλογικά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεργαστούν με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οποιονδήποτε άλλον που «προσκύνησε το μνημόνιο και εκχώρησε την πλήρη εθνική μας κυριαρχία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να κατατίθεται η εθνική αντιπρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα είναι και το κυβερνητικό τους πρόγραμμα.

Κανένας άλλος από τους υπόλοιπους παρισταμένους στη συζήτηση που οργάνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είπε όχι μόνο τόσα πολλά συγκεκριμένα πράγματα για τη μετεκλογική διαχείριση της κρίσης, αλλά ούτε έστω και ένα.

Αλλά τι να πουν εκείνοι που εγκλώβισαν και αιχμαλώτισαν την Ελλάδα με τις πιο εφιαλτικές υπογραφές τους;

ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο