Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μπράβο σε μια μαθήτρια των Γρεβενών της ΄Β Λυκείου,που με την ανάλογη παιδεία απο το σπίτι της,είναι μια περήφανη Ελληνίδα Μακεδόνισσα! Διαβάστε την εργασία της...!!

Σχόλιο Makedonia is Greece: Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι οι νέοι,δεν τρώνε κουτόχορτο και τους αρέσει να ψάχνονται για την ιστορία τους...


Μπράβο μικρή Ελληνίδα και να είσαι πάντα μια υπερήφανη Ελληνίδα Μακεδόνισσα!!!




ΕΣΤΙ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Tην ωρα που τα ελληνικα Μ.Μ.Ε αναπαραγουν την απλη τυπικη είδηση ,στις 19 σεπτεμβριου 2012 ο υπευθυνος μειονοτητων του Συριζα εδινε συνεντευξη σε σκοπιανο καναλι για την μειονοτητα των "μακεδονων" (εννοώντας τους σκοπιανους)..

Ανεφερε χαρακτηριστηκα την φραση "Υποστηρίζω το δικιο των μακεδονων"

Ο Κ.Θ. ειναι φανερο οτι δεν βοηθαει στην επιλυση του προβληματος που εδω και 82 χρονια επισκιαζει τις σχεσεις των δυο χωρων.

Ετσι οφειλει καθε ελληνας πολιτης να "οσμιστει" στην ιστορια του και να προφυλαξει τα συνορα του.

Ειναι γελοιο και ανεπιτρεπτο να επιτρεπουμε στους σκοπιανους να παρουσιαζουν τν Μεγα αλεξανδρο ως "ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ" φτιαχνοντας αγαλματα στις πλατειες τους και δινοντας το ονομα στα αεροδρομια τους.

Διαπιστωνουμε λοιπον οτι η δηλωση του Κ.Θ. μπερδευει τα πραγματα αντι να βοηθαει στη επιλυση του προβληματος.

Τελος καθε απόγονός του μεγαλυτερου μακεδονα των εποχων Αλεξανδρου (αυτος που προστατευει τους ανδρες) ,αρμοζει να γνωριζει οτι η μακεδονια σαν γεωγραφικος χωρος και μετα την κατοχη της σε τρεις αυτοκρατοριες (βυζαντινη,ρωμαικη,οθωμανικη),μοιραστηκε απο τους τουρκους σε τεσσερις χωρες (ΕΛΛΑΔΑ,Σκοπια ,βουλγαρια,αλβανια).

Θυμιζω εν ταχυ οτι η κοιτηδα του μακεδονικου κρατους ηταν Η πρωτευουσα πελλα και η θρησκευτικη πρωτευουσα Αιγες (σημερινη βεργινα)που βρισκονται στην ελλαδα!

Ωστοσο εμας μας ενδιαφερει να εχουμε καλες σχεσεις με ολες τις γειτονικες μας χωρες μαζι και τη χωρα FYROM..

Αν αυτοι θελουν να υποδαυλιζουν και να δημιουργουν προβληματα ειναι δικη τους υποθεση.. Αναγνώστρια

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο