Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η Αντεπίθεση του Καμμένου

Η αμηχανία που φάνηκε να επικρατεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αμέσως μετά τις δεύτερες εκλογές φαίνεται να αποτελεί πλέον παρελθόν. Σχετικά γρήγορα φαίνεται ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου βρίσκει τον ρυθμό του τόσο μέσα στο Κοινοβούλιο όσο κι έξω από αυτό.



Οι Βουλευτές φαίνεται ότι συντονίστηκαν με τον ρόλο που πρέπει να έχουν και διεκδικούν πλέον επάξια τον ρόλο βασικής αντιπολίτευσης στα βασικά θέματα που συζητούνται στο Κοινοβούλιο. Όμως η μεγάλη διαφορά φαίνεται στην παρουσία έξω από την Βουλή. Στην επικοινωνία με τους πολίτες εξακολουθεί, βέβαια, να έχει τον πρώτο λόγο ίδιος ο Καμμένος καθώς αυτός είναι που κάνει και το «μεγάλο γκελ» στην κοινωνία. Ένα πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με την ελάχιστη παρουσία του κόμματος στα τηλεοπτικά κανάλια αλλά αυτό φαίνεται να είναι επιλογή και των δύο πλευρών για διαφορετικούς, βέβαια, λόγους.

Πάντως στο επόμενο διάστημα, με την διαδικασία συζήτησης και ψηφοφορίας των οικονομικών μέτρων να μπαίνει στην τελική ευθεία οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα έχουν την ευκαιρία για μεγάλα οφέλη ακόμη και με την προσέγγιση πολιτών που προέρχονται από την Αριστερά. Ο Καμμένος το γνωρίζει και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

Το Παρασκήνιο




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο