Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Spiegel: "Σε δεσμευμένο λογαριασμό θα μπει η δόση"

Σε δεσμευμένο και μη διαχειριζόμενο από την κυβέρνηση λογαριασμό θα γίνει η εκταμίευση της δόσης σύμφων με το Spiegel.

Το Spiegel αναφέρει ότι η καταβολή της δόσης των 31.5 δισ. ευρώ θα γίνει σε δεσμευμένο λογαριασμό, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα μπορεί η Ελλάδα και κατ' επέκταση η ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσουν που θα διατεθούν και ποια θα είναι η χρήση τους.
Η λύση αυτή έχει επιλεγεί για να μην υπάρξει κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ, κάτι που θα προκαλέσει αναταράξεις στην ευρωζώνη, αλλά ταυτόχρονα και για να πιεστεί η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσει την πολιτική λιτότητας και περικοπών, αδιαφορώντας για το πολιτικό και κοινωνικό κόστος.

Η έγκυρη συντηρητική εφημερίδα Sueeddeutsche Zeitung προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι τα χρήματα της δόσης των 31.5 δις ευρώ θα διατεθούν για την αποπληρωμή των δανείων.

Δηλαδή ξεχάστε οποιαδήποτε αναπτυξιακή πορεία, σκοπός των ανθρώπων αυτών είναι ο οικονομικός θάνατος της Ελλάδας, για να δημιουργηθούν οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, και να ξεπουληθούν γρήγορα, στρατηγικοί τομέίς της οικονομίας σε εταιρείες γερμανικών συμφερόντων (Ενέργεια, Ύδρευση, ΟΠΑΠ, διαχείριση απορριμμάτων).

Φυσικά μόλις γίνουν αυτά, η χώρα θα είναι παραδομένη στο Δ'Ράιχ, μέχρις ότου αποφασίσει ο Θεός πότε θα αξίζουμε να είμαστε ελεύθεροι πάλι.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο