Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Στις εκδηλώσεις του 1ου Γ.Λυκείου για το Πολυτεχνείο ο Δήμαρχος Θηβαίων


Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου που πραγματοποίησε το 1ο Γενικό Λύκειο Θήβας την Παρασκευή 16 Νομεβρίου 2012, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Α. Χατζησταμάτης και κ. Ι. Παπαδημητρίου και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ιουλία Κοντού.

Οι μαθητές του  1ου  Γ.Λύκειου τίμησαν τη φοιτητική νεολαία του Πολυτεχνείου, που με την αγωνιστική της διεκδίκηση άλλαξε το ρου της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας, εδραιώνοντας τη Δημοκρατία στη χώρα μας, με μια θεατρική παράσταση που περιελάμβανε το μονόλογο «Η Επέτειος» και το «Ξύλινο ανθρωπάκι» από το ΓΚΡΟ ΠΛΑΝ του Γ.Μανιώτη.

Το έργο παρουσιάστηκε από το Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο (ΘΗΠΕΘΕ) σε συνεργασία με 26 μαθητές του Λυκείου και σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της επετείου της 17ης Νοεμβρίου, που μας θυμίζει ότι η προάσπιση της δημοκρατίας και η υπεράσπιση της ελευθερίας είναι χρέος όλων μας και διασφαλίζονται με την ενότητα, τη συλλογικότητα και την ομοψυχία.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο