Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 35ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ- ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο.


ΝΤΡΟΠΗ. ENHMEΡΩΤΙΚΑ SITE ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ. ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο. REPORTAZ

Mια ακόμα τραγική ιστορία της πόλης του μνημονίου. Η 35χρονη Μ.Λ, δεν άντεξε στη πίεση. Εργαζόταν στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και η γειτονιά είπε στο makeleio.gr ότι την είχαν απολύσει ή την είχαν για καιρό απλήρωτη. Πριν από λίγες μέρες η κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται καλά με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε δημόσιο θεραπευτήριο ψυχικών παθήσεων. Αυτό που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς σε μια στιγμή αδυναμίας.
pagrati-aftoktonia2
Το μεσημέρι της Πέμπτης βούτηξε από 17 μέτρα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.
Πριν ακόμα γίνουν γνωστά στοιχεία της τραγωδίας κάποια καθάρματα του ενημερωτικού διαδικτύου(πληρωμένοι κονδυλοφόροι διαφημιστικών εταιρειών, πολιτικών κέντρων και καναλαρχών που δεν θέλουν να φαίνεται ότι η κοινωνία έχει πρόβλημα), άρχισαν την λάσπη στη νεκρή επιδιώκοντας να αποδώσουν τη ρετσινιά της ψυχοπαθούς. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα. Είναι γνωστά τα σκουλήκια και θα τα καταλάβετε κάνοντας μια γύρα σε γνωστά site(όποιος φωτογραφίζεται να σηκώσει το χέρι του).
Το θέμα είναι ότι έχουμε μια ακόμα τραγική αυτοκτονία. Για κάθε πρόβλημα υπάρχει αιτία. Και η Μαρία δεν έπεσε χωρίς λόγο από το μπαλκόνι.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα", Νίκο Φαλδαμή. "Δεν μπορώ τώρα είμαι απασχολημένος", μας απάντησε ο κύριος αυτός, όταν τον ρωτήσαμε εαν ήξερε το άτυχο κορίτσι. Προφανώς δεν έχει καταλάβει τι του ξημερώνει.
Ρεπορταζ: Μαρίλια Κούζου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο