Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Όλη η αλήθεια για το θάνατο του 42χρονου εμπόρου στη Λαμία


- Οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια στην τοπική κοινωνία ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία
- Τι υποστηρίζουν οι προανακριτικές αρχές
- Τι λέει το ρεπορτάζ του LamiaReport


Αυτό που συμβαίνει στη Λαμία τις τελευταίες δέκα ημέρες είναι πραγματικά απίστευτο και πέρα από κάθε λογική.
Από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, που βρέθηκε κρεμασμένος ο 42χρονος έμπορος, πατέρας 2 παιδιών, τα όσα έχουν ακουστεί από στόμα σε στόμα, ξεπερνούν και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μάλιστα κάποιοι δεν διστάζουν να ονοματίσουν τους "δολοφόνους" και να περιγράψουν ακριβώς πώς έγινε το έγκλημα, σπιλώνοντας ταυτόχρονα άσχετα πρόσωπα, αλλά και την οικογένεια, καθώς επίσης και τη μνήμη του 42χρονου.

Ποια είναι η αλήθεια

Παρά τα όσα ακούγονται δεν έχει γίνει καμία εκταφή της σορού του 42χρονου. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ή υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια. Γι΄ αυτό εξάλλου με την υπόθεση δεν ασχολείται το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, αλλά το Α.Τ. Λαμίας. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, έχει ζητήσει να γίνουν μεταξύ άλλων, τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, καθώς και εξετάσεις DNA.

<<Υπάρχουν ερωτήματα για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, τα οποία ευελπιστούμε να απαντηθούν με την πειραματική διαδικασία, δηλαδή τις εργαστηριακές εξετάσεις. Οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν μετά από 2 και 3 μήνες. Μέχρι τότε οι όποιες φήμες ακούγονται δεν έχουν καμία βάση. Ας αφήσουν τις προανακριτικές και δικαστικές αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να είστε βέβαιοι ότι θα την κάνουν πολύ καλά και πολύ μεθοδικά...>>, είπε στο LamiaReport η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας κ. Αποστολία Ακριβούση.

<<Έχουν φτάσει και σε μας αυτά τα σενάρια. Η αστυνομία όμως δουλεύει με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες και όχι με τις φήμες που κυκλοφορούν. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο περιμένουμε τις απαντήσεις από τις εξετάσεις για να είμαστε απολύτως βέβαιοι για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή όχι>>, είπε στο LamiaReport, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής. Ας σταματήσουμε λοιπόν να τροφοδοτούμε αυτά τα σενάρια γιατί συκοφαντούνται άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και ας αφήσουμε τις αρμόδιες αρχές να κάνουν την δουλειά τους.

Θα επανέλθουμε όταν θα υπάρχει πραγματικά κάποια εξέλιξη στην υπόθεση....


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο