Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο από την Αντικατοχική εκδήλωση στα Γιάννενα. Ακούστε όλη την αλήθεια για την Κύπρο.

Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 10 Νοεμβρίου 2012 σταΓιάννενα η Αντικατοχική εκδήλωση, που διοργάνωσε ηΑυτόνομη Φοιτητική Κίνηση Τόλμη Ιωαννίνων, για την 29η μαύρη επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους της Τουρκίας στη Μαρτυρική Μεγαλόνησο.



Η εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, πραγματοποιήθηκε παρά τις αντιδράσεις καμιάς 20αριας ατόμων τα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)...
οποία με κράνη και στειλιάρια στα χέρια προσπάθησαν να την ματαιώσουν και να εμποδίσουν τον κόσμο να παρευρεθεί, φωνάζοντας συνθήματα περί φασισμού.

Φυσικά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως τα επιχειρήματα και η αλήθεια νικά και τα στειλιάρια αλλά και τον φασισμό, είτε είναι μαύρος, είτε είναι κόκκινος.
Οι πολεμιστές της Κύπρου αλλά και οι φοιτητές της σκλαβωμένης πατρίδας δεν έχουν σχέση με πολιτική και κόμματα.
Επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής ήταν ο βετεράνος του 1974 και πρόεδρος του Συλλόγου «Βετεράνοι Κύπρου 1974», Νίκος Αργυρόπουλος.
Ο Νίκος Αργυρόπουλος ανέλυσε το φλέγον θέμα της τούρκικης κατοχής στην Κύπρο και τα εγκλήματα που επί 38 έτη διαπράττουν οι Αττίλες στο νησί .
Αποκάλυψε, όπως θα δείτε στο βίντεο, γεγονότα που μαρτυρούν το ξεπούλημα και την προδοσία που συντελέστηκε με αποτέλεσμα την κατοχή του νησιού.

 Δείτε τα δυο πρώτα βίντεο από την εκδήλωση. Το πρώτο είναι με την εισαγωγή της εκδήλωσης και τους χαιρετισμούς και το δεύτερο από την ομιλία του Νίκου Αργυρόπουλου, το πρώτο μέρος.
Αύριο θα δημοσιευθούν και τα υπόλοιπα δύο.
Το δεύτερος μέρος της ομιλίας του Προέδρου των Βετεράνων Κύπρου 1974, και ο επίλογος της εκδήλωσης.
Το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ήταν εκεί και σας  παρουσιάζει την Αντικατοχική εκδήλωση. 







Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο