Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Καλή χρονιά από το blog thiva nikolas

Φίλες και φίλοι του blog thiva nikolas σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη που δείχνεται στην ιστοσελίδα μας εδώ και πάνω από δυο χρόνια.
Θέλω να σας πω ότι πίσω από κάθε blog βρίσκονται Άνθρωποι με τα ίδια προβλήματα με σας και τις ίδιες ανησυχίες.
Το δικό μας blog έχει επιλέξει να κινηθεί στο χώρο της αντί-μνημονικής πολιτικής (γιατί πιστεύουμε στις αξίες της Ελλάδας και δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε στο πωλητήριο της από τους Ανθέλληνες πολιτικούς) καλύπτοντας ταυτόχρονα και τα Νέα που υπάρχουν από την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Θήβα.
Ένας διαρκείς αγώνας για την πατρίδα αλλά και την επιβίωση δίνεται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα, και αυτό δεν θα σταματήσει όσο είμαστε ζωντανοί, τόσο από μένα αλλά και από τους υπόλοιπους συνεργάτες του blog.
Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά που θα σας χαρίσει πάνω από όλα υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, και ταυτόχρονα αξιοπρεπή επιβίωση στα δύσκολα χρόνια που είναι πρωτοφανή για την Πατρίδα μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΟ. Καλή λευτεριά στην Ελλάδα μας από Γερμανούς,από προδότες,από μνημόνια και μνημόσυνα και από κάθε κακό που μας έφερε εδώ. Επίσης και από τον κακό εαυτό μας.Προσωπικά σου εύχομαι Υγεία και Ευτυχία στην οικογένειά σου.Κοτσώνας Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Γιώργο καλή χρονιά να χαίρεσαι την Οικογένειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο