Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Η από πέσιμο η από χ...»


Με κάταγμα ισχύου μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ο Κων. Μητσοτάκης

Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε, χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του, στο Ακρωτήρι Χανίων. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπέστη κάταγμα ισχίου, όταν γλίστρησε στη βεράντα του σπιτιού του και έπεσε.


Ο κ. Μητσοτάκης είχε φτάσει στα Χανιά μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, προερχόμενος από την Αθήνα, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του. Καθώς βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του γλίστρησε και έπεσε. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική, στα Χανιά, όπου και διαπιστώθηκε κάταγμα στο ισχίο.

Αν και ο τραυματισμός δεν θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Αργά χθες το βράδυ εισήχθη σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ο 94χρονος πρώην πρωθυπουργός αναμενόταν να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

«Είναι μια απλή επέμβαση, καθόλου δύσκολη, απλώς κρίθηκε σκόπιμο να μην την κάνει ο κ. Μητσοτάκης στα Χανιά αλλά να πάει στην Αθήνα» δήλωσε χθες το βράδυ στα «ΝΕΑ» ο Στέλιος Νικηφοράκης, πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη.


αἰέν ἀριστεύειν


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο