Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Θήβα: Αφήνουν παπούτσια δίπλα στους κάδους! (Ελάτε να συντονιστούμε)


Στη Βοιωτία της κρίσης και της φτώχειας ακόμα και ένα ζευγάρι παπούτσια δίπλα στους κάδους απορριμμάτων μπορεί να ανακουφίσει τους άπορους. Όπως διαβάζουμε στο viotianews.gr και βλέπετε και στην φωτογραφία, εκεί που πολλοί άποροι αναζητούν κάτι για να φάνε, υπάρχουν σακούλες με παπούτσια.
Μάλιστα τα βάζουν σε πανέρια για να διατηρούνται καθαρά.
Ότι δεν μπορεί να καλύψει ένα συσσίτιο ή ένα κοινωνικό παντοπωλείο, επιχειρεί να το καταφέρει η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων.


troktiko


Με αφορμή το δημοσίευμα του troktiko:

Χωρίς να θέλω να διαψεύσω την συγκεκριμένη ανάρτηση, είμαι υποχρεωμένος να σας πω για την συλλογική δουλειά που γίνεται στο Δήμο Θηβαίων πάνω στα κοινωνικά θέματα. Πιστεύω ότι κάθε πολίτης που του περισσεύει κάτι είναι προτιμότερο να το παραδίδει στις υπηρεσίες του Δήμου, η στους συλλόγους που κατά καιρούς ασχολούνται με αυτά τα θέματα, η ακόμη απευθείας στο Κοινωνικό παντοπωλείο, διατηρώντας έτσι την αξιοπρέπεια των πολιτών που έχουν ανάγκη και πιάνοντας τόπο η προσφορά τους.

Και εμείς οι blogger είμαστε υποχρεωμένοι, να συντονίσουμε και να προβάλουμε τις προσπάθειες κάθε συλλόγου, και να παροτρύνουμε τον κόσμο να εργαστούν συλλογικά αν θέλουμε τέτοιες προσπάθειες να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Το blog thiva post πιστεύοντας στη συλλογική και συντονισμένη δουλειά που μπορεί να προκύψει, διατηρεί από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων σχετικό σύνδεσμο πάνω και δεξιά του blog που είναι ορατό από όλους, άσχετα σε ποια σελίδα βρίσκεται ο αναγνώστης, και θα ήθελα αυτό να το κάνουν όλοι οι φίλοι bloggers της περιοχής, αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τους Ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται από την αξιοπρέπεια. Ευχαριστώ.


δείτε ένα παράδειγμα συλλογικής δουλειάς:

Είδη πρώτης ανάγκης από τους Ξηρονομείς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο