Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η κατάντια των πολιτικών νεολαιών και η κατάρρευση του κομματικού κράτους!


UDemand Προσεγγίσεις!

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν αφίσες της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με έναν κουκουλοφόρο που κρατά καλάσνικοφ.
Η ΝΔ επένδυσε στο παραπολιτικό κομμάτι αυτής της αφίσας και άρχισε να χύνει κροκοδείλια δάκρυα λέγοντας κοιτάξτε ποιοι θέλουν να μας κυβερνήσουν, προσέξτε γιατί θα πέσετε στα χέρια τους κλπ. κλπ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπερισπασμό έβγαλε στη φόρα τις σεξιστικές αφίσες της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας και ένα video με χυδαίους πανηγυρισμούς της ΔΑΠ ΤΕΙ Πειραιά το 2011 για δήθεν νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές.

Και δικαίως αναρωτιόμαστε…

Αυτή την νεολαία οραματίστηκε για την Ελλάδα μας ο Αδαμάντιος Κοραής, ο Ρήγας Βελεστινλής, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, ο Μίκης Θεοδωράκης και τόσοι άλλοι που έδωσαν ολόκληρη τη ζωή τους γι’ αυτή τη χώρα;

Αυτή η νεολαία είναι το πραγματικό αυγό του φιδιού που τόσα χρόνια εξέθρεφε όλους αυτούς που ροκάνισαν και σκύλεψαν χωρίς την παραμικρή αιδώ το κουφάρι της Ελλάδας.
Από τέτοιου είδους νεολαίες προέρχονται αυτοί που μας κυβέρνησαν ή συνεχίζουν να μας κυβερνούν. Ο Βουλγαράκης, ο Μεϊμαράκης, ο Χατζηδάκης, ο Στυλιανίδης, ο Παπουτσής, η Δαμανάκη, ο Λαλιώτης, ο Τσίπρας και τόσοι άλλοι.
Ποιο είναι αλήθεια το βασικό προσόν αυτών των ανθρώπων; Έχουν ποτέ ψάξει για δουλειά, αξιοκρατικά, με το βιογαρφικό τους;
Έχουν κάνει προσωπική επιχείρηση; Έχουν βγάλει μεροκάματο; Είχαν κάποια πρακτική ιδέα για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε πέσει σήμερα;
Όχι βέβαια. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκπαιδεύθηκαν για να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους. Είναι κλωνοποιημένες καρικατούρες τους.
Από την αρχή αυτό ήταν το όραμά τους. Εξουσία, χρήμα και η ηδονή που τους προσφέρει η ιδέα ότι ο λαός τους ψηφίζει και τους υπηρετεί.

Και τα πολιτικά τους γραφεία συνεχίσουν ακόμη και σήμερα να γεμίζουν ασφυκτικά από απελπισμένους ανθρώπους που απεγνωσμένα τους ζητούν εργασία.
Ε, λοιπόν, Έλληνες, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα αυτοί οι άνθρωποι. Μόνο να χαϊδέψουν τα αυτιά σας.
Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Και αγωνιστείτε για εσάς, για να βρείτε το καλύτερο για τη ζωή σας και για να βοηθήσετε τη χώρα σας.
Ο καθένας σας με τον δικό του τρόπο. Λιθαράκι, λιθαράκι.
Και όταν έρθει η ώρα της κρίσης ψηφίστε κάποιους από εσάς, όχι δήθεν μεγάλους και φανταχτερούς.
Αρκετά όλοι αυτοί βίασαν το κορμί αυτής της αιματοβαμμένης χώρας…



UDemand


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο