Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης: Το επιχείρημα του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ήταν ότι: O κύριος υπεύθυνος για την οικονομική κρίση είναι η νοοτροπία του Ελληνικού λαού.


Τον κίνδυνο φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας και της ποινικής δίωξης δεκάδων χιλιάδων πολιτών, για οικονομικά αδικήματα, επισήμαναν οι εκπρόσωποι της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης, Βασίλης Αναστασόπουλος και Γεωργία Πατραντή, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στην τηλεόραση του SKY.

      Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε, το κύριο επιχείρημα του ένθερμου υποστηρικτή του μνημονίου, Βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, ήταν ότι ο κύριος υπεύθυνος για την οικονομική κρίση είναι η νοοτροπία του Ελληνικού λαού. Η άποψη αυτή, βεβαίως, αποδοκιμάστηκε απ’ όλους τους παρευρισκόμενους.

      Επίσης, όπως αποκάλυψαν οι εκπρόσωποι της ΟΚΕ, για το θέμα του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών επανορθώσεων, το σύνολο των οικονομικών αποζημιώσεων προς την χώρα μας ανέρχεται στο ποσό των 575 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως δήλωσε ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla, στις 2/7/ 2011.

      Επιπροσθέτως ο επικεφαλής της ΟΚΕ Βασίλης Αναστασόπουλος τοποθετήθηκε και στο θέμα των επίορκων υπαλλήλων, τονίζοντας ότι οι πυρήνες της διαφθοράς, στα Υπουργεία, δεν μπορούν να σχηματιστούν, χωρίς την ανοχή των πολιτικών.

      Αυτό είναι ένα συμπέρασμα, που προέκυψε, ύστερα από εικοσαετή εμπειρία σε ζητήματα διαφθοράς, κατά την διάρκεια της οποίας είχαν κατατεθεί αλλεπάλληλες μηνυτήριες αναφορές, για σωρεία σκανδάλων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έμειναν ατιμώρητα.

    Για πληροφορίες: Email: oke.parembasi@yahoo.gr τηλ. 6972803818                                                                                                                                        




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο