Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 2013» στο Αμπελοχώρι Θηβών

Η Χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου σάς προσκαλεί στην εκδήλωση: «Συνάντηση Χορωδιών 2013», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Ι.Ναού Αναλήψεως Αμπελοχωρίου.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν: η Χορωδία Δαύλειας με χοράρχη τον κ. Καρούζο Δημήτρη, η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μεσσαπίων «Η Έκφραση», με χοράρχη την κ. Χόνδρου Αγγελική, η Χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, με χοράρχη τον κ. Παπανικολάου Χάρη και η Χορωδία Γυναικών Αμπελοχωρίου, με χοράρχη τον κ. Νίκα Άγγελο. Επίσης, την εκδήλωση θα πλαισιώσει και το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, με διδάσκουσα την κ. Στέρπη Χριστίνα.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Χορωδίας Γυναικών Αμπελοχωρίου
Ανδρονίκη Κουτσούκου

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Γυναικεία Χορωδία Αμπελοχωρίου δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011, κατόπιν πρωτοβουλίας του, και με χοράρχη τον Ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Αναλήψεως Αμπελοχωρίου, κο Νίκα Άγγελο, με σκοπό τη διάδοση του Δημοτικού Τραγουδιού, ως στοιχείο της εθνικής κληρονομιάς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Το 2011 πρωτοεμφανίστηκε ψάλλοντας τα Εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Αμπελοχωρίου.
Τον Ιούνιο του 2011 ακολούθησε συμμετοχή σε Παραδοσιακή Βραδιά στο Τοπικό Διαμέρισμα Αμπελοχωρίου, στο πλαίσιο εορτασμού της Αναλήψεως.
Την ίδια χρονιά συμμετείχε στις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων, «Πινδάρεια 2011» με συμμετοχή σε Παραδοσιακή Βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αμπελοχωρίου και με συνοδεία της ορχήστρας του Γιάννη Στάμου.
Το Δεκέμβριο του 2011 έψαλλε τα Τροπάρια και τις Κατεβασιές των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Αμπελοχωρίου, και τη Μεγάλη Παρασκευή του ίδιου έτους έψαλλε τα εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θηβαίων, «Πινδάρεια 2012» συμμετείχε σε Παραδοσιακή Βραδιά υπό τη διεύθυνση του Ιεροψάλτη κ. Νίκα Άγγελου και με συνοδεία της ορχήστρας του Στάμου Γιάννη, και με φιλική συμμετοχή της Παιδικής Χορευτικής Ομάδας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.
Το Σεπτέμβριο του 2012 συμμετείχε σε Εόρτια Μουσική Εκδήλωση που διοργάνωσε η Ενοριακή Κοινότητα Βαγίων, στην οποία συμμετείχε και η Χορωδία Γυναικών Βαγίων.
Στις 26 Μάιου 2013, μετά από πρόσκληση της Βοιωτικής Χορωδίας Μικρασιατών Λιβαδειάς, συμμετείχε στην Εκδήλωση Μνήμης για την επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως (29 Μαΐου 1453) στην Λιβαδειά.
Στις 3 Ιουλίου 2013 συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μεσσαπίων, «Η Έκφραση» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο