Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφάντωμα στην Άσκρη με την "σφραγίδα" της Γιορτής Κρασιού-βίντεο

Η Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη αποτελεί απο το 2000 εκδήλωση-θεσμό που έχει σκοπό την προώθηση του προιόντος και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας.Ο Δήμος Αλιάρτου και ο Σύλλογος Γυναικών Άσκρης συνδιοργανώνουν την 14η Γιορτή Κρασιού στον φιλόξενο χώρο της πλατείας Άσκρης.Δοκιμάζουμε εξαιρετικής ποιότητας τοπικό κρασί απο τους οινοπαραγωγούς του τόπου μας και παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με κόπο και μεράκι απο τις γυναίκες του χωριού.

Ταξιδεύουμε μελωδικά με καταξιωμένους με καταξιωμένους καλλιτέχνες αναζητώντας παλαιότερες και σύγχρονες μορφές μουσικής έκφρασης.Ηεκδήλωση αυτή εκπέμπει το μήνυμα ότι η Γιορτή Κρασιού είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπαθειά μας να αναδείξουμε τον τόπο μας και τα συγκριτικά πλεονεκτηματά του.Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης ευχαριστεί τους οινοποιούς του χωριού την ορχήστρα και όλους όσους εργάστηκαν για την διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Καλή Σοδειά στους παραγωγούς και καλοπούλητα τα κρασιά!!!

Ξεφάντωσαν ντόπιοι και επισκέπτες  στη Γιορτή του Κρασιού,όπου έφαγαν παραδοσιακά εδέσματα ήπιαν άφθονο κρασάκι και χόρεψαν μέχρι το πρωί.Την βραδιά άνοιξε το χορευτικό της Άσκρης χορεύοντας παραδοσιακού χορούς.














Και του χρόνου.
 http://permisospress.blogspot.gr/


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο