Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός και καλή χρονιά στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο στο Δήλεσι

Χωρίς σοβαρά προβλήματα ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε αντίθεση με αυτά της δευτεροβάθμιας που μετά τον αγιασμό ξεκινάνε οι απεργίες, αν εξαιρέσουμε ότι εκκρεμεί η νέα σύμβαση της Περιφέρειας με το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, με αποτέλεσμα οι γονείς να είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν αυτοί τα παιδιά τους στο σχολείο.
Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου το μόνο πρόβλημα που παραμένει εδώ και αρκετά χρόνια και τόνισε με πανό αναρτημένο έξω απ΄το σχολείο, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Μαυράκης, είναι η συνέχιση των μαθημάτων για ένα ακόμα χρόνο μέσα στα κοντέϊνερ, αφού το κανονικό σχολείο παραμένει στα σχέδια, παρά τις πολλές υποσχέσεις των υπευθύνων για χρηματοδότησή του.

Μετά τον Αγιασμό που τέλεσαν από κοινού οι π. Βαγγέλης και π. Φιλάρετος, ο διευθυντής του σχολείου κ. Θωμάς Ζαχαρής, μίλησε στα παιδιά και τους γονείς, καλώντας τους να συνεργαστούν μέσα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.

Συνέχεια εδώ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο