Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Επανάσταση στην τεχνολογία: Μετατρέψτε τον πρωτόγονο υπολογιστή σας, σε σύγχρονο μηχάνημα με μόλις 5 ευρώ

Eνα μικρό «αγκαθωτό ζωάκι» έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν το… μέγεθος ενός υπολογιστή έως τώρα. Ο λόγος για μία εταιρία με την επωνυμία «Σκαντζόχοιρος», η οποία έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα την τεχνολογικής επιστήμης με έναν υπολογιστή που θα κοστίζει μόλις 5 ευρώ.


Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» η εταιρία δημιούργησε ένα πρωτοποριακό USB stick, με το όνομα Keepod, μικρό και πανίσχυρο, του οποίου το κόστος αγοράς είναι μόλις 7 δολάρια, τουτέστιν 5 ευρώ. Αυτό το γκάτζετ είναι ικανό να μετατρέψει έναν «απαρχαιωμένο» υπολογιστή σε σύγχρονο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το εισάγουμε σε έναν οποιονδήποτε υπολογιστή για να εγκατασταθεί.

Το…. σκατζοχοιράκι μας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε είδους προσωπικά έγγραφα, στον παγκόσμιο ιστό, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter και Skype. Οσο εύκολο είναι να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστή μας, ανάλογα μπορούμε να επιστρέψουμε σε «πρωτόγονες» εποχές απλά αποσυνδέοντας το usb.

Αλλά γιατί να το κάνουμε αυτό;

Το Keepod, ωστόσο, έρχεται να προσφέρει και οικολογικές λύσεις, καθώς, στόχος του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η μακροχρόνια διάρκεια ζωής ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, αφού, με τις δυνατότητες που μας παρέχει το usb, αυτός δεν αχρηστεύεται

Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι η εταιρία σκοπεύει να διανέμει το stick στους φτωχούς ανά τον κόσμο και να δώσει την δυνατότητα ανώτερης εκπαίδευσης και το δικαίωμα για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από μία πληθώρα πληροφοριών.

techit


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο