Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΑΠΟΧΑΛΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ & ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ

Σύσσωμα τα αδίστακτα καθάρματα της Υπερεθνικής Ελίτ (G7 – ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ) και των ντόπιων καρπαζοεισπρακτόρων τους, μαζεύονται συντεταγμένα μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να κάνουν ό,τι μπορούν για να ασκήσουν πιέσεις στη Ρωσία, με την επιβολή σειράς
οικονομικών και άλλων μέτρων, και αυτό επειδή η Ρωσική ελίτ «τόλμησε» να κινητοποιήσει τον στόλο και τον στρατό της στην Κριμαία όπου διατηρεί ναυτική βάση σύμφωνα με νόμιμη συμφωνία εκμίσθωσης που έχει με την Ουκρανία, και προκειμένου να προστατεύσει το ντόπιο πληθυσμό (στην πλειοψηφία Ρώσους) από πιθανό προγκόμ των πραξικοπηματιών. (επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στη δυτική ειδικά Ουκρανία από κομουνιστές, σειρά μειονοτήτων και Ρωσόφωνους Ουκρανούς). Ενδεικτικά, η παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου προσπάθησε να στείλει τους πληρωμένους τραμπούκους της και στην Κριμαία — έχουν μάλιστα κατασχεθεί ποσότητες εκρηκτικών από τον Ρώσικο στρατό.

Στην Κριμάια σύσσωμο το κοινοβούλιο και ο λαός αποφάσισε να αποκηρύξει την πραξικοπηματική κυβέρνηση της Υπερεθνικής αλλά και της “αντιφασιστικής” Σιωνιστικής ελίτ η οποία εξίσου πρωταγωνίστησε στην κτηνωδία αυτή κατά του Ουκρανικού λαού. Την ίδια στιγμή όλη η ανατολική Ουκρανία αναρτάει Ρωσικές σημαίες αντιδρώντας στο πραξικόπημα των λακέδων.  Στο πραξικόπημα της Υ/Ε στο Κίεβο μάλιστα συμμετείχαν σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους νεοναζί του «Δεξιού Τομέα» (οι οποίοι «διαβεβαίωσαν» σε συνάντηση που είχαν στην Ισραηλινή πρεσβεία τους Σιωνιστές ότι δεν είναι …αντισημίτες,  οπότε και πήραν το πράσινο φως να συνεχίσουν το …θεάρεστο έργο τους) και Ισραηλινοί πράκτορες, ξεχνώντας για το κοινό καλό (της υποταγής των λαών στην Υ/Ε και Σ/Ε), τις… «μικρές» διαφορές που τους χώριζαν.

Επίσης τώρα αποκαλύπτεται ποιοι είναι και οι χρηματοδότες των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έκαναν το πραξικόπημα. Μεταξύ αυτών ο ολιγάρχης Igor Kolomoysky που κατέχει παράνομα διπλή Ουκρανική και Ισραηλινή υπηκοότητα και χρηματοδοτούσε μέχρι το 2010 τους επαναστάτες της … Τιμοσένκο και σήμερα το UDAR. Με αυτά τα βρώμικα λεφτά εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του Γιανούκοβιτς (κάπως όπως είχε γίνει και στην Ελλάδα στα Ιουλιανά!) και άνοιξε ο δρόμος για την «νομιμοποίηση» του πραξικοπήματος της Υ/Ε.

Έτσι με καταιγισμό καταδικαστικών αποφάσεων συνήλθαν χτες οι ΥΠΕΞ της ΕΕ, το ΣΕ του ΟΗΕ, και σήμερα εκτάκτως για 4η φορά στην ιστορία του, ενεργοποιείται το Συμβούλιο του Βορειοατλαντικού Συμφώνου του ΝΑΤΟ, με έκτακτη συνεδρίαση του ανώτατου σώματος. Και αυτά ενώ σύμφωνα με αδιάψευστες πληροφορίες των NY Times, η Μέρκελ και ο Ομπάμα (των…«ενδο-ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων» ΗΠΑ-ΕΕ), έβγαλαν μαζί λίγο-πολύ «παρανοϊκό» τον Πούτιν σε τηλεφωνική τους συνομιλία!

Στη συνεδρίαση του ΟΗΕ, ο επιτετραμμένος της Ρωσίας Churkin, αποκάλυψε ότι ο αποπεμφθείς από τη νέα Χούντα της Υ/Ε, Γιανούκοβιτς, ζήτησε ρωσική στρατιωτική βοήθεια σε όλη την Ουκρανική επικράτεια αντιδρώντας στην απροκάλυπτη ξένη επέμβαση στη χώρα του. Η «γνωστή» μας επιτετραμμένη των ΗΠΑ, Samantha Power, δεν δίστασε να βγάλει και γλώσσα βέβαια, όπως και ο Τζον Κέρι είχε κάνει νωρίτερα, για …κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ουκρανίας (γελάνε και οι πέτρες!), ενώ ο εγκάθετος “ακόλουθος” της νέας «κυβέρνησης» της Ουκρανίας, Sergeyev, έκανε και μαθήματα «δικαιωμάτων» στη Ρωσική ελίτ, λέγοντας ότι «εμείς έχουμε μια διαφορετική αντίληψη των δικαιωμάτων από εσάς» (!)

Οι ΗΠΑ έχουν πάρει σειρά μέτρων για την απομόνωση της Ρωσίας, αρχικά με αποκοπή κάθε συνεργασίας μέχρι τώρα, ενώ ο Βρετανός υπουργός εξωτερικών William Hague απείλησε ευθέως τη Ρωσία ότι «θα το πληρώσει ακριβά» αν δεν αποσύρει τα στρατεύματα της. Το αν θα υπακούσει ή θα αντισταθεί η Ρωσική ελίτ που στηρίζεται σήμερα ολοένα και περισσότερο από ένα μαζικό λαϊκό κίνημα που ενώνει όλα τα θύματα της Παγκοσμιοποίησης, σε αυτούς τους ασύλληπτα απροκάλυπτους τραμπουκισμούς, θεωρούμε πως θα κρίνει και εν τέλει την κρισιμότατη για τη μελλοντική ιστορία των λαών, πορεία της.

(Εδώ όλες οι δημοσιεύσεις για το πραξικόπημα της Υπερεθνικής Ελίτ στην Ουκρανία)


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο