Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η επέμβαση της Ρωσίας χάλασε τα σχέδια Δύσης και Νεοναζί.

Προς το παρόν, η επέμβαση της Ρωσίας δείχνει να έχει αποθαρρύνει τους νεοναζί του Κιέβου για γενικότερο ξεκαθάρισμα των πολιτικών τους αντιπάλων σε όλη την Ουκρανία.


Η κατάληψη της Κριμαίας από τις Ρωσικές δυνάμεις και η συγκέντρωση τεράστιου όγκου… Ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα Ρωσίας – Ουκρανίας, έτοιμων να επέμβουν με το παραμικρό, αδιαφορώντας πλήρως για τις κραυγές της Δύσης, έχουν αποθαρρύνει πλήρως τους φιλοαμερικανούς και φιλογερμανούς πραξικοπηματίες νεοναζί του Κιέβου.

Όλοι είδαμε τη σκηνή του νεοναζί να τραβάει από την γραβάτα και να χαστουκίζει νεαρό εισαγγελέα του Κιέβου. Όλοι είδαμε την εξευτελιστική συμπεριφορά των νεοναζί προς τον τοπικό Γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος. Όλοι είδαμε τον ναζιστικό χαιρετισμό του φιλοαμερικάνου πραξικοπηματία πρωθυπουργού. Όλοι διαβάσαμε για τον διορισμό νεοναζί στη θέση του Γενικού Εισαγγελέα. Όλοι διαβάσαμε τους πρώτους νόμους που ψήφισε το παράνομο ναζιστικό καθεστώς. Εκτός νόμου το Κομμουνιστικό κόμμα, νομιμοποίηση της ναζιστικής προπαγάνδας, απαγόρευση χρήσης των μειονοτικών γλωσσών, δίωξη Γιανούκοβιτς για εθνική προδοσία.

Τα πάντα λοιπόν έδειχναν ότι θα ακολουθούσε ένα γενικό ξεκαθάρισμα των πολιτικών αντιπάλων του νέου καθεστώτος. Απειλήθηκε ήδη η ζωή της ελληνικής καταγωγής αντιπροέδρου της τοπικής κυβέρνησης της Κριμαίας και ταυτόχρονα 675.000 ρωσόφωνοι Ουκρανοί εγκατέλειψαν την Ουκρανία από το φόβο των διώξεων.

Η επαπειλούμενη λοιπόν επέμβαση των Ρωσικών στρατευμάτων, φρονούμε ότι έκοψε τη φόρα των πολιτικών εκκαθαρίσεων από το νέο ναζιστικό καθεστώς. Προς μεγάλη φυσικά απογοήτευση ΗΠΑ και Γερμανίας, οι οποίες προφανώς επιδιώκουν, είτε την πλήρη καθυπόταξη της Ουκρανίας στα συμφέροντά τους, είτε τον διαμελισμό της.

Πέτρος  Χασάπης


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο