Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,
Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών, προκαλεί με την στάση της απέναντι στους εργαζομένους της. Τον τελευταίο καιρό υποστήκαμε μειώσεις στους μισθούς μας, περικοπές
επιδομάτων, ανεχτήκαμε απολύσεις που έγιναν εις βάρος συναδέλφων μας. Το βαρέλι όμως δεν έχει πάτο, η κάθε υποχώρηση ανοίγει απλά την όρεξη του εργοδότη να μας πάρει τα πάντα! Εκμεταλλευόμενη τους αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, επιχειρεί να θέσει το εργοστάσιο σε εκ περιτροπής εργασία. Αρχικά σε 3 συναδέλφους και στη συνέχεια και στους υπόλοιπους. Αρνείται κατηγορηματικά να έρθει σε διαβούλευση με τους νόμιμους εκπροσώπους του Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Βοιωτίας.

Συνάδελφοι,
Την κρίση δεν την δημιούργησαν οι εργαζόμενοι. Είναι αποτέλεσμα της τεράστιας συσσώρευσης κεφαλαίων και κερδών. Που δε συμφέρει τους ιδιοκτήτες τους, βιομχάνους, τραπεζίτες και εφοπλιστές να ξαναβάλουν τα κεφάλαια στην αγορά επειδή δεν εξασφαλίζουν υψηλή κερδοφορία. Αμύθητα κέρδη δημιουργήθηκαν από την δική μας εκμετάλλευση, από την δουλειά και τον ιδρώτα μας. Και τώρα μας καλούνε να πληρώσουμε εμείς το σπασμένο μάρμαρο. Τα συμφέροντά μας δεν είναι κοινά με τον κάθε λογής καπιταλιστή. Βρίσκονται σε αντίθεση με αυτούς που καρπώνονται τον πλούτο που εμείς παράγουμε.

Συνάδελφοι, πρέπει να βάλουμε φρένο!

Μην ενδώσετε στους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Συσπειρωθείτε γύρω από το Συνδικάτο. Όλοι μια γροθιά μπορούμε να αντιπαλέψουμε τις επιδιώξεις τους. Συμφέρον των εργαζομένων είναι να παλέψουν με πλαίσιο που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες τους και που τους φέρνει αντικειμενικά σε ρήξη με την εργοδοσία και το κράτος της.

Κανένας να μην μείνει μόνος του απέναντι στις ορέξεις της εργοδοσίας!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ : 423 / 2000
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (ΠΟΕΜ)
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ (ΕΚΘ)
ΣΤ. ΣΚΛΙΑ 3 ΟΙΝΟΦΥΤΑ Τ.Κ.32011 ΤΗΛ. 6980100986 - 6974534859


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο