Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

Αποφασίστηκε από τους εταίρους μας στην ΕΕ και φυσικά με την συνδρομή των 300 βολεψάκηδων (για εμάς χωρίς εμάς) το νέο μνημόνιο.


Μαζί με αυτό αποφασίστηκε επίσης και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού όπου σε αυτόν θα καταθέτονται όλα τα έσοδα του ελληνικού κράτους και αφού ξεπληρώνονται τα δάνεια πρώτα, μετά ότι μένει θα πηγαίνει στους τσεκουρωμένους μισθούς.

Τώρα επομένως είναι η ώρα που μας δίνουν το ελεύθερο να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ. Αυτό θα γίνει διότι τώρα όλα τα έσοδα από την ΑΟΖ θα πηγαίνουν στον ειδικό αυτό λογαριασμό ο οποίος θεσπίστηκε από το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αυτό θα είναι και η αρχή του ντόμινο για τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται. Γιατί;

Διότι αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν πρόκειται να δεχτεί την ανακήρυξη της ΑΟΖ από την ΕΛΛΑΔΑ για κανέναν λόγο.

Θα αντιδράσει και μάλιστα βίαια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να μπει στα πόδια τους και να τους πάρει τα πετρέλαια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν θα την αφήσουν να το κάνει αυτό. Θα την αφήσουν όμως να δώσει ένα μάθημα σε μία μικρή χώρα όπως είναι η ΚΥΠΡΟΣ που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στην παγκοσμιοποίηση και να μην δεσμευτεί στον εκπρόσωπό της που είναι το ΔΝΤ. Θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να τους δώσει ένα μάθημα που τόλμησαν να μην χρεοκοπήσουν και να στραφούν προς τα νύχια του ΔΝΤ, αλλά να ζητήσουν βοήθεια από την ΡΩΣΙΑ. Μετά αφού δοθεί η ανάλογη τιμωρία σε αυτή την μικρή χώρα (για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες) θα διαμελίσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ ώστε να μην έχει ΑΟΖ. Μη ξεχνάτε ότι έχουν υποσχεθεί και κράτος στους ΚΟΥΡΔΟΥΣ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο ΙΡΑΚ και που προσφέρουν στο ΒΔ ΙΡΑΝ.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα αφού οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι σύμμαχοι τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους σιγά μην τους διαμελίσουν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και η ΤΟΥΡΚΙΑ σήκωσε κεφάλι στην παγκοσμιοποίηση και έδιωξε το ΔΝΤ. Μάλιστα αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητη βιομηχανικά και τεχνολογικά οπότε και αυτή πρέπει να πάρει ένα μάθημα ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για μεγαλύτερες χώρες που θα θελήσουν να σηκώσουν κεφάλι στο μέλλον.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Και ποιος θα είναι αυτός που θα διαλύσει την ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ΡΩΣΙΑ διότι επιθυμεί να δώσει ένα γερό μάθημα στην παγκοσμιοποίηση που τόλμησε να μην την αναγνωρίσει σαν ίση χώρα στις διεθνής εξελίξεις. Μη ξεχνάτε ότι παραλίγο να βάλουν χέρι και στην ΡΩΣΙΑ με το ΔΝΤ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.
- Οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ τον θέλουν τον πόλεμο. Γιατί;

Διότι πιστεύουν ότι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο όλα τα κράτη θα είναι διαλυμένα και οι εναπομείναντες άνθρωποι απελπισμένοι από την αναρχία που θα επικρατεί. Έτσι θα τους προσφέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι άνθρωποι θα το δεχτούν μη έχοντας άλλη λύση.
- Οι ΡΩΣΟΙ τον επιδιώκουν τον πόλεμο. Γιατί;

Διότι πιστεύουν ότι μετά το τέλος του πολέμου θα είναι ο μεγαλύτερος ενεργειακός παίχτης παγκοσμίως (πιθανόν να έχουν κερδίσει την ΑΡΚΤΙΚΗ) και άρα θα αποδείξουν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ότι τους έχουν ανάγκη ακόμα, διότι είναι μεγάλη δύναμη και χωρίς ενέργεια δεν υπάρχει παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών:

(Σε περίπτωση που καταλάβουν τα δίχτυα που τους έχουμε μπλέξει θα απαντήσουμε με τα αμερικάνικα ,τα γιαπωνέζικα ή τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ κανόνια).

Δηλαδή οι κινέζοι θα είναι η ασφάλειά τους σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ πάθει τέτοια καταστροφή και δεν είναι σε θέση να επιβάλλει μετά την παγκοσμιοποίηση. Αυτόν τον ρόλο θα έχουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΙΑ.

Είδη ξεκίνησαν να μιλάνε σιγανά για την ανάγκη της ΑΟΖ κυβερνητικά στελέχη στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό θα μιλάνε πιο φανερά για την υφαλοκρυπίδα στο ΑΙΓΑΙΟ και για την ΑΟΖ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ήρθε και η ώρα του πολέμου. Η ώρα για την αρχή της παγκόσμιας σύγκρουσης.

Η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ ότι έχουν σχεδιάσει θα τους βγει.
Είναι μη αναστρέψιμο πια με ανθρώπινες δυνάμεις και τρόπους.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΞΥΝΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ TO ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

pentapostagma


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο