Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σωσώ Μανάρα Μαυράκη:"Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί το Bazaar Αγάπης ΑΜΕΑ στη Θήβα, για το Πάσχα

Η κα Σωσώ Μανάρα - Μαυράκη ήταν από τους κύριους συντελεστές που βοήθησαν και βοηθούν στο Ίδρυμα Άγ. Ανάργυροι, διότι το 2008 με δική της πρωτοβουλία η Λέσχη Lions Αθηνών έμαθε για την ύπαρξη του Σωματείου αυτού και επισκέφτηκε το Σωματείο στην Θήβα δίνοντας τα πρώτα 500 ευρώ που είχαν αποφασίσει για τις ανάγκες αυτού.

Οι επισκεφθέντες και μέλη  ενθουσιάστηκαν με τα παιδιά αυτά και αποφάσσαν να κάνουν δωρεά  ειδικά μηχανήματα Γυμναστικής που πράγματι προσέφεραν , όπως και τον αργαλιό,  όπου κάποια παιδιά έφτιαχναν τα υφαντά και ασχολούνταν με την υφαντική και την δημιουργία.  Σε λίγο καιρό αποφασίστηκε η προσφορά ενός λεωφορείου ειδικά διαμορφωμένο για τα ΑΜΕΑ και αυτό έγινε πραγματικότητα τον Οκτώβριο του 2009.


Ο νέος στόχος έγινε η δημιουργία πλέον ενός κέντρου Διημέρευσης για τα άτομα αυτά.

Πράγματι κατόπιν ενεργειών της και με την συμμετοχή όλων των γονέων και της κ.Αθηνάς Πρεβεζάνου προέδρου του Σωματείου αυτού , ο Δήμαρχος παραχώρησε μία οικοπεδική έκταση στο Τάχι όπου σήμερα ήδη έχει ανεγερθεί το οίκημα και συνεχίζονται οι εργασίες για την αποπεράτωση.

Ήδη δόθηκε πρόσφατα κονδύλι μεγάλου ποσού για την συνέχεια της αποπεράτωσής του.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ευχόμαστε να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες και για άλλα θέματα.  Ένας μεγάλος συγγραφέας κάποτε είπε για τον εθελοντισμό "φύτεψε ένα δεντράκι αν μπορείς, κάποτε μπορεί και εσύ να καθήσεις στον ίσκιο του ".  Για όλα αυτά που παραπάνω είπαμε έγιναν μόνο με εθελοντική εργασία και από το ενδιαφέρον κάποιων πολύ ευαίσθητων ανρώπων.  Μπράβο τους!!!!

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο