Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η ψήφος σου στο ΚΚΕ, στο Δήμο, την Περιφέρεια, την Ευρωβουλή

Εργαζόμενες,  εργαζόμενοι στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, καθαρίστριες στα ιδιωτικά συνεργεία, καθαρίστριες στα δημοτικά σχολεία.
Στις κάλπες που θα στηθούν το Μάη, για το Ευρωκοινοβούλιο, το Δήμο και την Περιφέρεια, το ουσιαστικό, το πραγματικό δίλημμα είναι: Υποταγή στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων ή άνοιγμα του δρόμου για έξοδο απ' αυτή τη βάρβαρη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των πολυεθνικών ομίλων και των κάθε είδους αντιλαϊκών κυβερνήσεων;

Πολλές φορές στο παρελθόν οι εργαζόμενοι παραιτήθηκαν, υποτάχθηκαν, ταυτίστηκαν με τα συμφέροντά των πολυεθνικών ομίλων, πίστεψαν πως η δική τους ασφάλεια, η δική τους σιγουριά και ευημερία θα έρθει μέσα από τους στόχους των μονοπωλίων δηλαδή τους ταξικούς στόχους του κεφαλαίου.
Σήμερα, όμως, έχεις πείρα και μπορείς να δεις πιο καθαρά:
Ποιος κέρδισε τόσα χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση;
Ποιος κέρδισε από την εφαρμογή της Συνθήκης του Μάαστριχτ και τις τέσσερις ελευθερίες της που αποδείχτηκαν θηλιά στο λαιμό για κάθε εργαζόμενο ;
Ποιος ωφελήθηκε από τη "Λευκή Βίβλο" που μαύρισε τα εργατικά δικαιώματα; Ποιος ωφελήθηκε από την ένταξη στην ΟΝΕ, το ευρώ;
Τώρα που η ΕΕ αποκαλύπτεται στα μάτια όλων των εργαζομένων επιχειρούν να την παρουσιάσουν σαν μια ωραία ιδέα που στο χρόνο όμως έχασε την πορεία της.
Λένε ψέματα, με στόχο να παραπλανήσουν και πάλι τους εργαζόμενους.
Θυμήσου, τις αποφάσεις και εντολές της Ε.Ε. που πέρασαν σαν οδοστρωτήρας πάνω στη ζωή μας.
Μετατροπή του εργαζόμενου σε απασχολήσιμου.
Απελευθέρωση ωραρίων στα εμπορικά καταστήματα.
Κατάργηση της Κυριακής αργίας.
Μερική απασχόληση, ωρομίσθιο, συμβάσεις μιας ημέρας, μισός μισθός, μισή ασφάλιση, μισή ζωή.
Κατάργηση κλαδικών συμβάσεων, απληρωσιά, προγράμματα ΕΣΠΑ, ατομικές συμβάσεις, απελευθέρωση απολύσεων, κατάργηση βαρέων και ανθυγιεινών.
Ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

Η ΕΕ αυτή ήταν πάντα, αυτή είναι και σήμερα, τώρα, σε συνθήκες κρίσης, γίνεται πιο επιθετική απέναντι στους εργαζομένους, δείχνει τα δόντια της, δείχνει τον επιθετικό και αποκρουστικό της χαρακτήρα.
Να γιατί οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο, που θα ανακουφίσει τους εργαζόμενους είναι ψεύτικες, σε μια περίοδο που έχουν διαμορφωθεί τέτοιοι μηχανισμοί σε επίπεδο ΕΕ, για την  επιβολή νέων αντιλαϊκών μέτρων, που μπορούν να κάνουν τη δουλειά που έκανε μέχρι σήμερα η τρόικα.
Να γιατί το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στις ευρωεκλογές κρίνεται το "ή μνημόνια ή Ευρώπη των λαών", είναι κάλπικο και παραπλανητικό, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από δυνάμεις που είναι υπέρ της ΕΕ, γιατί ΕΕ σημαίνει μνημόνια διαρκείας, δεν μπορεί να γίνει Ευρώπη των λαών.
Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργούν αυταπάτες, μαζί τρομοκρατούν, με τα περί απομόνωσης, για να πείσουν τους εργαζομένους ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να υποκύψουν, και να παραμείνουν αλυσοδεμένοι στα δεσμά της Ε.Ε. και των επιχειρηματικών ομίλων, να εγκαταλείψουν οποιαδήποτε προσδοκία, να εγκαταλείψουν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο γι' αυτόν και τα παιδιά του.
Αν αυτό, το να εγκαταλείπεις κάθε αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για σένα και τα παιδιά σου, δεν είναι απομόνωση, τότε τι είναι; Αν το να συμβιβαστείς με τη φτώχεια και την ανεργία δεν είναι απομόνωση, τότε τι είναι;
Είναι ή δεν είναι απομόνωση σήμερα η ανεργία που πλήττει το κάθε εργατικό λαϊκό σπίτι; Είναι ή δεν είναι απομονωμένος ο άνεργος που δεν έχει καμιά στήριξη για να επιβιώσει, που απογοητεύεται γιατί δεν βρίσκει μεροκάματο;
Υπάρχει μεγαλύτερη απομόνωση από τον καθημερινό "Γολγοθά" ακόμα κι αυτών που έχουν δουλειά να τα βγάλουν πέρα με το μειωμένο μισθό, τη φοροληστεία, την εμπορευματοποίηση της Παιδείας, της Υγείας; Είναι ή δεν είναι απομόνωση η φτώχεια, η ανέχεια, ο υποσιτισμός;
Μην ανέχεσαι πια να σε φοβίζουν και να σε εξαπατούν τα κόμματα της Ε.Ε. και του συστήματος.
Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ν.Δ. ότι με την ¨ανάπτυξη¨ θα αποκατασταθούν οι μεγάλες αδικίες που έγιναν σε βάρος σου.
Απέρριψε την κοροϊδία και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ που άλλα λέει στο λαό και άλλα στους μεγαλοεπιχειρηματίες, στα όργανα και τις κυβερνήσεις Ε.Ε. και ΗΠΑ.
Είναι ένα κόμμα δοκιμασμένο στο εργατικό κίνημα καλλιεργεί τη γραμμή της ταξικής συνεργασίας, έχει υπογράψει μειώσεις μισθών (στο εμπόριο, τους ναυτιλιακούς κ.α) συμφωνεί με την κατάργηση της πλήρους και σταθερής δουλειάς, συμφωνεί με την μερική απασχόληση και το ωρομίσθιο, μπήκε μπροστά στην απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, τα έχει βρει σε όλα με την εργοδοσία, ενισχύεται από αυτή για να περνάνε ανεμπόδιστα η κατευθύνσεις τους στο εργατικό κίνημα, σε αυτούς θα εμπιστευθείς την ψήφο σου;    
Τιμώρησε όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και του Ευρωμονόδρομου, είτε στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση, όλους όσους καλλιεργούν από οποιοδήποτε στασίδι τον μύθο των φιλολαϊκών εξελίξεων εντός αυτών των τειχών :
Θυμήσου οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, οι λεγόμενοι «ανεξάρτητοι» και αντάρτες αλλά και οι δήμαρχοι που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ της απελευθέρωσης του ωραρίου, του ανοίγματος των καταστημάτων της Κυριακές, αύξησαν τους φόρους σε βάρος μας.
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε
Η ψήφος σου στο ΚΚΕ, στο Δήμο, την Περιφέρεια, την Ευρωβουλή,  είναι η μοναδική που δεν θα πάει αλλού, δεν θα την βρει κανένας εργαζόμενος απέναντί του.
Πρόσεξε στήνουν παγίδες για να σε εγκλωβίσουν ξανά με νέες ταμπέλες, όπως η "Ελιά", είτε ακόμη και για τα νέα κόμματα που φτιάχνονται από τα πιο φθαρμένα υλικά, όπως για παράδειγμα, το "Ποτάμι", έχει τις ίδιες θέσεις με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα έχουμε πείρα πρέπει να την αξιοποιήσουμε και να δούμε ότι όλα αυτά τα κόμματα και κομματίδια μιας χρήσης έρχονται κυρίως για να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή, να την παγιδεύσουν και να την πισωγυρίσουν μετά στην ίδια κοίτη.
Γιατί κάποιος εργαζόμενος μπορεί να ψηφίσει "Ελιά" και να του βγαίνει ΠΑΣΟΚ, να ψηφίζει "Ποτάμι" και να του προκύπτει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίζει δήθεν αντιμνημονιακά και να του προκύπτουν νέα μνημόνια, ακόμη πιο σκληρά, από κόμματα που αποδέχονται την Ε.Ε. και τα μνημόνια διαρκείας που αυτή επιβάλλει.
Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δε μεταλλάσσεται, η μόνη που θα μείνει στους εργαζομένους, θα πάει για την ενίσχυση του αγώνα, του κινήματος, δεν θα δοθεί προίκα σε γάμους και παζάρια για να υπάρξουν κυβερνήσεις "μία από τα ίδια".
Θυμήσου ότι στον κλάδο σου μόνο οι Κομμουνιστές, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ μπήκαν μπροστά οργανώνοντας την πάλη για αγωνιστικές διεκδικήσεις με αιτήματα που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας για:
Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
Κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου, των συμβάσεων  ορισμένου χρόνου και όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και μετατροπής τους  σε 8ωρες συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Υπογραφή Συλλογικών συμβάσεων με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.
Ούτε ένα ευρώ μείωση στους μισθούς και στα μεροκάματα, κάλυψη των απωλειών, Μονοετής Σ.Σ.Ε.
Θυμήσου επίσης ότι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι που εμφανίζονται σήμερα ως ανεξάρτητοι, υπερκομματικοί ή ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς δεν ήταν δίπλα σου σε κανένα αγώνα, αντίθετα με την εκφυλιστική τους τακτική σε σπρώχνουν στη μοιρολατρία.
Ακόμα και αν δεν συμφωνείς σε όλα με το ΚΚΕ, έλα μαζί μας.

Ψήφισε,  Δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού.
Για να υπάρχει πραγματική εργατική- λαϊκή αντιπολίτευση στην Ε.Ε., τις κυβερνήσεις που υπηρετούν το βάρβαρο και σάπιο σύστημα, για να ανοίξει ο δρόμος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Εργαζόμενες –εργαζόμενοι στο εμπόριο και τις υπηρεσίες
Με ψήφο σου  στο ΚΚΕ δυναμώνεις τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα, για να σπάσουμε τις αλυσίδες των μονοπωλίων, της Ε.Ε. , της εκμετάλλευσης και της αδικίας, ανοίγουμε το δρόμο για το σοσιαλισμό.

Το κάλεσμα υπογράφουν

1. ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΕΜΠ/ΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ
2. ΑΛΕΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΠΙΧ.ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PRACTIKER HELLAS
3. ΑΜΠΑΖΗ ΣΤΕΛΛΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΧΙΟΥ
4. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ – ΕΜΠ/ΛΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
5. ΒΕΡΡΟΙΩΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
6. ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
7. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
8. ΒΥΡΣΙΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
9. ΓΑΛΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΜΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΆΡΤΑΣ
10. ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
11. ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
12. ΓΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
13. ΓΚΟΓΚΑΚΗ ΝΤΙΝΑ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΟΙΥΕ
14. ΓΚΟΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,  ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
15. ΓΡΙΤΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
16. ΓΡΥΠΟΥΔΗ ΤΑΝΙΑ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ
17. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA
18. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΙΥΕ,
19. ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
20. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
21. ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ LIDL Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
22. ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
23. ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
24. ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)  - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΕΜΠ/ΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ –ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
25. ΖΗΡΕΣΙΩΤΗ ΕΦΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
26. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ
27. ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
28. ΚΑΛΟΥΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
29. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
30. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
31. ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
32. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ   ΜΕΛΟΣ Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
33. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΡΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΜΟΥ
34. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ
35. ΚΕΤΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΗΣ,  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
36. ΚΙΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
37. ΚΟΔΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
38. ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΟΙΥΕ
39. ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
40. ΚΥΡΙΑΖΗ ΕΙΡΗΝΗ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
41. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
42. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ.
43. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
44. ΛΥΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΆΡΤΑΣ
45. ΜΑΓΓΟΥ ΛΙΤΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
46. ΜΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ- ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
47. ΜΑΛΑΜΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
48. ΜΑΜΜΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΚΩ
49. ΜΟΥΛΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
50. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΝΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
51. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA.
52. ΜΠΑΡΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  ΕΦΟΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
53. ΜΠΙΚΑΣ ΜΑΚΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΙΥΕ.
54. ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
55. ΜΠΟΥΤΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
56. ΝΑΤΖΜΕ ΝΙΚΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
57. ΝΕΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΧ.ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PRACTIKER HELLAS
58. ΝΤΑΣΗ ΕΛΛΗ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
59. ΞΥΘΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ
60. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
61. ΠΑΜΠΟΥΞΙΔΟΥ ΚΙΚΗ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ
62. ΠΑΝΑΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν.ΑΧΑΪΑΣ
63. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ  –  ΑΝ.ΤΑΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΕΜΠ/ΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ
64. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  DIA
65. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΑΚΗΣ  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΣΕΝΤ
66. ΠΑΡΛΑ ΕΥΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
67. ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
68. ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΑΝ. Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΕΜΠ/ΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ
69. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
70. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΤΑΜΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
71. ΠΛΑΓΕΡΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
72. ΠΟΥΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
73. ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ –ΤΑΜΕΙΑΣ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
74. ΡΕΪΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
75. ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
76. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ LIDL ΑΤΤΙΚΗΣ
77. ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ- ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
78. ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ -  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
79. ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
80. ΣΟΠΙΚΙΩΤΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
81. ΣΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
82. ΣΟΥΡΒΑ ΧΑΙΔΩ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
83. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
84. ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΕΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ
85. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΣΕΝΤ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΙΥΕ
86. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ -  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA
87. ΤΑΤΣΗ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
88. ΤΖΙΩΝΑΣ ΗΛΙΑΣ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
89. ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
90. ΤΟΥΛΚΙΑΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ.
91. ΤΣΑΓΚΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΟΙΥΕ
92. ΤΣΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΟΙΥΕ
93. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΜΑΚΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΠΙΧ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PRACTIKER HELLAS
94. ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ -  ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA
95. ΦΕΤΦΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA
96. ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
97. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
98. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
99. ΧΑΤΖΗΜΗΝΑ ΕΥΗ  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ- ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
100. ΧΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο