Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Εκ νέου αγανάκτηση για κλειστά Δημοτικά Σφαγεία Θήβας!

Εμπορικός Σύλλογος Θήβας: «Το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα..»

Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι Έμποροι της Θήβας για την για έκτη συνεχή χρονιά μη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων της πόλης ..

«Είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο να μην λειτουργούν τα σφαγεία  χωρίς προηγουμένως να διασφαλιστεί  η Δημόσια Υγεία, καθώς με το να μην εκτελούνται εργασίες στα σφαγεία, αυτομάτως οδηγεί να γίνονται οι σφαγές σε χώρους μη ελεγχόμενους.


Κανείς δεν αμφιβάλλει για τις ελλείψεις που υπάρχουν στα σφαγεία, όμως το να μην λειτουργούν  και να μην δίνεται  λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που δημιουργείται και αυξάνεται κατά την περίοδο των ημερών αυτών, είναι ότι χειρότερο» επισημαίνουν με ανακοίνωση τους,  καλώντας το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα γιατί και οι όποιες μετακινήσεις γίνονται σε γειτονικά σφαγεία και αυξάνουν τα έξοδα άρα και το κόστος της αγοράς των κρεάτων..

Τέλος, υπογραμμίζουν πως «αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει  το Ελληνικό  κράτος αλλά οφείλουν κάποιοι να απολογηθούν για το ότι δεν διαχειρίστηκαν  σωστά  την δημοσία περιουσία- και το δημόσιο χρήμα»!

viotiki-ora

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο