Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν γίνεται την Τετάρτη στη Θήβα, στη μνήμη του προπονητή Χρήστου Βουδούρη.

Η Θήβα είναι η επόμενη στάση των Ελλήνων αθλητών

Το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν γίνεται την Τετάρτη στη Θήβα, στη μνήμη του προπονητή Χρήστου Βουδούρη. Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί Έλληνες αθλητές, που είτε θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις αγωνιστικές τους εμφανίσεις είτε θα κυνηγήσουν τα όρια για τη Ζυρίχη.



Στο μήκος των Ανδρών ο Γιώργος Τσάκωνας προέρχεται από το 7,81 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ στον ακοντισμό ο Γιώργος Ηλτσιος θα κάνει μία ακόμη απόπειρα να κυνηγήσει το όριο για τη Ζυρίχη. Στα 100 μ. των ανδρών ξεχωρίζουν οι Τριβυζάς, Φραγκούλης, Σιδέρης, με τους δύο πρώτους να συμμετέχουν και στα 200 μέτρα.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών ξεχωρίζει η Κατερίνα Σαρρή, που δεν έτρεξε στον τελικό του πρωταθλήματος λόγω ενός σφιξίματος. Στην ίδια κούρσα έχει δηλωθεί να πάρει μέρος και η Μαργαρίτα Τσιουτσιουμπάνου. Ξεμούδιασμα στα 100 μ. θα κάνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ενώ εκεί θα είναι και η κορασίδα Μαρία Φακιδάρη που ξεχωρίζει στη διάρκεια της σεζόν με τις εμφανίσεις της.

Την...προπόνηση της στην Θήβα επέλεξε να κάνει η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος. Στο ίδιο αγώνισμα μετέχει και η Κατερίνα Κυριακοπούλου, που όπως και η Γκούσιν ξεπέρασε στο πρωτάθλημα το 1,83 μέτρα.


runningnews

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο