Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πέντε σταθμοί μετρό γίνονται κόμβοι μετεπιβίβασης, τα ΚΤΕΛ πάνε Ελαιώνα

Πέντε σταθμοί του μετρό μετατρέπονται σε κόμβους μετεπιβίβασης, τα ΚΤΕΛ πηγαίνουν Ελαιώνα

Με στόχο την αποσυμφόρηση του κέντρου της Αθήνας συνεργάζονται ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ. Με βάση σχετική μελέτη, πέντε μεγάλοι σταθμοί του μετρό θα μετατραπούν σε κόμβους προκειμένου οι επιβάτες να μετεπιβιβάζονται από το ένα μέσο μαζικής μεταφοράς στο άλλο.



Ταυτοχρόνως, υπάρχει και η πρόθεση ένταξης των ΚΤΕΛ Αττικής στο σύστημα αστικών συγκοινωνιών, τα οποία θα λειτουργούν συμπληρωματικά. Κι αυτό θα συμβεί προκειμένου τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ να σταματήσουν να εκτελούν μακρινά δρομολόγια, όπως για παράδειγμα στην Αρτέμιδα, και να περιοριστούν στο στενότερο δίκτυο της Αθήνας. Την ίδια ώρα, τα ΚΤΕΛ θα εκτελούν όλες τις μακρινές διαδρομές και θα πάψουν να εισέρχονται στο κέντρο της πόλης, χρησιμοποιώντας σταθμούς μετεπιβίβασης του μετρό με βασικό αυτό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Παραλλήλως, σχεδιάζεται να κλείσουν οι σταθμοί των ΚΤΕΛ στον Κηφισό και στη Λιοσίων και να μεταφερθούν σε έναν κοινό στον Ελαιώνα. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθεί η μεταφορά των επιβατών προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το κέντρο της Αθήνας, αφού θα γίνεται μέσω του μετρό.


koutipandoras

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο