Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

“Πιλάτος” για το Λεβαδειακό η νέα Δήμαρχος!!!

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή μιάς και η προεκλογική  κόντρα συνεχίζεται.  Ετσι, λίγο πριν “αποχωρήσει” και η διοίκηση του ΑΠΟΔΗΛ, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ  πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες και κατά συνέπεια το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού υποστηρίζουν πως η παρούσα σύμβαση προβλέπει παραχώρηση της χρήσης στην ομάδα μέχρι το 2021, οπότε δεν μπαίνει καν σε συζητήσεις.
Αν και υπήρξε επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, κ. Κομπότη με τη νέα δήμαρχο της πόλης, κα Πούλου, απέφυγε η ίδια να πάρει θέση δηλώνοντας άγνοια (;) και για τις κινήσεις του ΑΠΟΔΗΛ!
Ωστόσο, η κα Πούλου, ως επικεφαλής μειοψηφίας περίπου μια 8ετία, αλλά και αντιδήμαρχος έργων την εποχή που δήμαρχος Λιβαδειάς ήταν ο Πρόεδρος του Λεβαδειακού, κ. Αριστείδης Ρούσσαρης, γνωρίζει άριστα την υπόθεση. Μάλιστα το θέμα το έχει φέρει πολλές φορές και σε συνεδριάσεις, τόσο στην οικονομική επιτροπή όσο και σε δημοτικά συμβούλια του δήμου Λιβαδειάς.
Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, είναι μια κακή αρχή για τη νέα δήμαρχο που βρίσκεται τώρα πλέον σε δύσκολη θέση. Μάλιστα δεν είναι λίγοι, όσοι ισχυρίζονται, ότι είναι ο βασικός λόγος που δεν έχει ακόμα ορίσει ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της, όπως έχει συμβεί ήδη με όλους τους άλλους εκλεγέντες δημάρχους, τουλάχιστον  στη Βοιωτία.
Μετά το «χαμένο» τμήμα ΑΕΙ από την πόλη της Λιβαδειάς, το μόνο που την συνδέει με τον …έξω κόσμο και τον πολιτισμό είναι ο αθλητισμός, και αυτό χάρη στην ομάδα του Λεβαδειακού, που για όσους γνωρίζουν έστω από μπάλα, οι άνθρωποι που τον διοικούν κάνουν χρόνια  τιτάνιο αγώνα για να τον κρατήσουν ψηλά.
Εκεί  που πόλεις όπως η Χαλκίδα, Πάτρα, Καλαμάτα και όχι μόνο, δεν έχουν αυτή την ικανότητα, κυρίως από έλλειψη σωστών παραγόντων και φιλάθλων, που στόχο τους είναι μόνο να προσφέρουν στο άθλημα και στον τόπο τους!
Καιρός είναι να αφήσουν, νικητές και χαμένοι,  τα προεκλογικά τους ….καπρίτσια, γιατί ο νόμος της μπάλας δεν συγχωρεί!!!!
«Όταν  χάνεις ευκαιρίες είσαι χαμένος από (κακό) χέρι»  και σε αυτή την περίπτωση τελικά χαμένη θα είναι όλη η πόλη!!!!
Επιμέλεια Κ. Ε .
tharrosvioton

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο