Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το βιβλίο Evpedia του Δρ.Γιώργου Γάκη, από τις εκδόσεις "βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση".

Το βιβλίο Evpedia του Δρ.Γιώργου Γάκη, από τις εκδόσεις "βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση". Πρόκειται για ένα βιβλίο που επικεντρώνει στον Άνθρωπο, και την ανάδειξη του ως προσωπικότητα ή επαγγελματία μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.



Η έξοδος από το Σπήλαιο στην Πολιτεία του Πλάτωνα. Αλλά με σκοπό όχι την ιδιώτευση ως μία «εξαίρετη αυθεντία», αλλά τον δρόμο προς την αυτογνωσία και τη σοφία με τελική κατάληξη να δημιουργηθεί μία Υγιής και Ευήμερη Πολιτεία, κοινωνία, επιχείρηση.

Βιογραφικό:

Ο Δρ.Γιώργος Γάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Κυνοσάργους. Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Αθηνών, σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας των Τ.Ε.Ι της Καβάλας, ενώ απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μ.Β.Α.) με διάκριση, από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου (PhD) από τα Πανεπιστήμια, Azteca University και U.C.N. (Universidad Central de Nicaragua), μέλη και τα δυο ιδρύματα του International Association of Coaching - Institutes (I.C.I.).
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως σε πρωτοποριακές μεθόδους Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς.

Έχει αρθρογραφήσει στο περιοδικό «Επιστημονικό Marketig - Management», ενώ άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά στο επιστημονικό περιοδικό του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, Accountancy Greece (Ag)

Εργάζεται ως Διευθυντής Καταστήματος στην ALPHA BANK, ενώ συνεργάζεται με το Azteca University ως επιβλέπων Καθηγητής Μεταπτυχιακών φοιτητών.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο