Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή παράδοσης- παραλαβής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Κλέαρχο Περγαντά, στο νέο Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη

Σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς και ο νέος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τα ζητήματα που αφορούν στη Στερεά.
Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, Κλέαρχος Περγαντάς δήλωσε: «Θέλω να καλωσορίσω σήμερα, 1η του μήνα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον φίλο μου, τον Κώστα Μπακογιάννη. Του εύχομαι δύναμη, υγεία και αντοχές. Είμαι βέβαιος ότι με συνθέσεις και συναινέσεις ο Κώστας Μπακογιάννης, ο νέος Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και το Περιφερειακό Συμβούλιο θα κάνουν το καλύτερο, το περισσότερο για την Περιφέρεια μας, για τους κατοίκους και τον τόπο μας. Κώστα καλωσήρθες. Καλή δύναμη».

Από την πλευρά του, ο νέος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Καταρχήν, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλο μου Κλέαρχο Περγαντά για την πάρα πολύ καλή συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Ο Κλέαρχος ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας ότι η Περιφέρεια αντιμετωπίζει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα και πάρα πολλές προκλήσεις. Δεν είναι αυτή τη στιγμή ώρα για λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Να ευχηθώ μόνο στον Κλέαρχο καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα και να εκφράσω την ελπίδα μου Κλέαρχε, να μη σε χάσουμε από τα κοινά».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο