Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το λάβαρο της Τζιχάντ στα περίχωρα της… Θήβας!

Στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών βρίσκεται η Βοιωτία καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται  φανατικοί Ισλαμιστές που όπως εκτιμάται, επιχειρούν να στρατολογήσουν Τζιχαντιστές.

Η κάμερα του Star, βρέθηκε λίγο έξω από τη Θήβα, σε ένα νευραλγικό υποσταθμό της ΔΕΗ  που τροφοδοτεί ενεργειακά την πόλη, ακριβώς εκεί όπου κάποιοι άγνωστοι, σε ανύποπτο χρόνο είχαν υψώσει το πολεμικό λάβαρο των Τζιχαντιστών.


Η μαύρη σημαία του μαχητών του Ισλαμικού κράτους υπεστάλη ξαφνικά, όταν  άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι ωμότητες των Τζιχαντιστών που έθεσαν σε συναγερμό και τις Ελληνικές διωκτικές αρχές.

Μέσα στον περιφραγμένο χώρο που δείχνει πλέον να είναι εγκαταλελειμμένος,  υπάρχουν τρία παραπήγματα που πριν από λίγους μήνες, όπως λένε οι κάτοικοι, φιλοξενούσαν παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

Ο χώρος φαινομενικά ήταν τόπος λατρείας αλλά ίσως και χώρος στρατολόγησης Τζιχαντιστών, όπως υποπτεύονται τώρα στελέχη της ΕΥΠ.

Η κάμερα του Star βρέθηκε στο σημείο


Βίντεο

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο