Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΦΕΡΝΟΥΝ  ΧΑΟΣ.  ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ.
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ.
                                    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

                                    ΠΡΟΛΟΓΟΣ
            Πολλοί σήμερα προτιμούν να δημοσιεύουν πιο ανώδυνα θέματα.  Μερικοί επειδή αυτό εξυπηρετεί το “σύστημα”  και κάποιοι άλλοι επειδή η τρομοκρατία τους έχει φοβίσει.  Αλλά μας πολεμούν και πρέπει να αμυνθούμε. Και δεχόμαστε σαν έθνος την χειρότερη επίθεση από την γέννηση της Ελληνικής φυλής. Την επίθεση του χαμόγελου και της γραβάτας  και του κλιμακούμενου αφανισμού.  Διαβάζοντας θα καταλάβετε πως μας έχουν φέρει σιγά σιγά, να  βρισκόμαστε μία ανάσα από την “ολική διαγραφή”.  Όταν η πατρίδα μου λοιπόν κινδυνεύει, ο φόβος  χάνεται και δεν υπάρχει.  Άλλωστε θεωρώ αστείο να φοβάσαι να γράψεις ή να δημοσιεύσεις κάτι,  όταν δεν φοβάσαι να οδηγείς στους Ελληνικούς δρόμους.
 
                        Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
            Μετά και το τελευταίο  “τσιτσίδωμα” αυτής της φαρσοκωμωδίας που μερικοί  την αποκαλούν Κυβέρνηση, θεωρώ πως όποιος συνεχίσει να την παρουσιάζει  “αντιστεκόμενη”, εξυπηρετεί τα μνημόνια και την Τρόικα και εσείς οι υπόλοιποι “παπαγάλοι”,  βαφτίστε τα όπως θέλετε.   
 Οι Έλληνες που δεν φορούν παρωπίδες  και έχουν την ικανότητα του “σκέπτεσθαι”,  έχουν δει και έχουν καταλάβει αυτούς τους τέσσερις μήνες, τι καπνό “φουμάρει” και τι χόρτα “μασάει” αυτή η φαρσοκωμωδία.   Και φυσικά  τέτοιοι πολιτικοί “τσαρλατάνοι” δεν ήταν ικανοί για τίποτα περισσότερο.  https://www.youtube.com/watch?v=IpciiHkkMn8
Ότι ήταν να κάνουν το έκαναν. Και αυτό που έκαναν είναι πως συνειδητά,  παράδωσαν  επίσημα την Ελλάδα στο ΧΑΟΣ.
            Όχι πως προσωπικά περίμενα τίποτα περισσότερο και το γράφω αυτό πριν τις εκλογές.  Βλέπετε το σχέδιο του ΔΝΤ το γνωρίζω πολύ καλά, γι’ αυτό και προειδοποιούσα από την ώρα που ανέλαβαν την Κυβέρνηση.  Δεν είχαν έρθει με πολιτικό σχέδιασμό να Κυβερνήσουν  και αυτό φαινόταν καθαρά.  Είχαν έρθει για να μας κάνουν  “Αργεντινή”, όπως τελείως ξεδιάντροπα μας τα λένε τώρα κατά πρόσωπο.
“Η αποκάλυψη του εγκλήματος: Η μαύρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010”
«Θα τους κάνουμε Αργεντινή»!
            Όταν δημοσιεύονται επίσημα τέτοια στοιχεία,  ποιός ηλίθιος μπορεί να πιστέψει πως διαπραγματεύονται για το καλό μας;
Αυτοί ήρθαν για να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό του ΔΝΤ.  Να στραγγίξουν τελείως την χώρα και στράγγιξαν τα πάντα  μέχρι και τις Ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό. Ήρθαν και για να γεμίσουν την χώρα λαθρομετανάστες, και το έκαναν, εν όψη του μεγάλου πλιάτσικου που θα φέρουν στην Ελλάδα..
            Αυτά που θα δείτε μπροστά σας θα σας σοκάρουν, αλλά να θυμάστε πως ήταν σχεδιασμένα και μας τα έχουν πει.    https://www.youtube.com/watch?v=ghoZNWYrZ-0                             
Να θυμίσω κάτι για να καταλάβουμε:
Η “μαύρη” συνεδρίαση του ΔΝΤ,  όταν αποφάσισαν να μας κάνουν Αργεντινή έγινε τον Μάιο του 2010. 
 
 Σε αυτό το άρθρο, που  πρωτοδημοσιεύθηκε το 2011 και αξίζει να το διαβάζετε συνεχώς ,γιατί γράφει μεγάλες και διαχρονικές αλήθειες,   Αποτείχιση και Πατερική Παράδοση: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
 
 
image
 
 
 
 
 
Αποτείχιση και Πατερική Παράδοση: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑ...
Μᾶς ἐστάλη ἕνα ἄρθρο μὲ τίτλο «Ἑλληνισμὸς καὶ Ὀρθοδοξία στὸ στόχαστρο τοῦ Σιωνισμοῦ».
Preview by Yahoo
 
 αναφέρω σε ένα σημείο για   τον Ιούνιο του 2010   το εξής:
 “ Θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σε  κατάσταση χάους.
Το σχέδιο τους, – όπως ανακοινώθηκε στα όργανα της Μασονικής στοάς ROTARY τον Ιούνιο του 2010 – έλεγε: «Πρέπει να τελειώνουμε με την Ελλάδα. Η κυβέρνηση θα δημιουργήσει συνθήκες εξέγερσης, παίρνοντας συνέχεια όλο και πιό σκληρά μέτρα. Στις διαδηλώσεις και στις διαμαρτυρίες που θα ακολουθήσουν πρέπει να γίνουν σοβαρά επεισόδια. Πρέπει απαραίτητα να καεί το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, γιατί αυτό θα φέρει ακυβερνησία στη χώρα και κατάσταση χάους. Μέσα στις συμπλοκές και στις λεηλασίες που θα ακολουθήσουν, θα εξοντώσουμε με τις ομάδες των αλλοδαπών που έχουμε εξοπλίσει, όλους τους επικίνδυνους Χριστιανούς που έχουμε καταγράψει».
 
Την κατάσταση του ΧΑΟΥΣ  που σχεδίασαν για την Ελλάδα,  την έμαθα ένα μήνα μετά την συνεδρίαση του ΔΝΤ και άρχισα από τότε να το γράφω και να ενημερώνω τους Έλληνες.
Σήμερα, το ΧΑΟΣ  της Αργεντινής που μας ετοίμασαν είναι έτοιμο  και περιμένει να πατήσουν το κουμπί.

            ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.       
Δεν θέλουν   να μας  κάνουν  μόνο  “Αργεντινή”.  Γιατί η Αργεντινή σήμερα  υπάρχει.  Την  Αργεντινή όταν την χρεοκόπησαν,  δεν την είχαν γεμίσει  κατά το ήμισυ του πληθυσμού της με λαθρομετανάστες,  ούτε τζιχαντιστές, ούτε Αλβανούς  του UCK.  Ούτε είχαν δημιουργήσει φανατικούς ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ  πυρήνες.   Ούτε είχαν αφοπλίσει τα τάγματα της Εθνοφυλακής.  Ούτε  ήταν αποδυναμωμένος ο στρατός της.  Ούτε καραδοκούσαν γύρω της εξωτερικοί εχθροί, που περίμεναν να πάρουν τα εδάφη της.  
Αν ήταν έτσι η Αργεντινή όταν χρεοκόπησε,  σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ  ΝΑ  ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΟΤΙ  ΟΛΟΙ  ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ,  ΟΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΟ  ΚΟΛΠΟ  και  δεν μιλάει κανείς;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΤΙ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΑ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ  ΤΟΥΣ;;

“Ήρθαν ντυμένοι φίλοι,
 αμέτρητες φορές οι εχθροί μου,
 το παμπάλαιο χώμα πατώντας”.   (Οδυσσέας Ελύτης)
 
Θέλουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό της Ελλάδας. Περιμένουν την χρεοκοπία για να μας κατασπαράξουν.  Κάτω από τα χαμόγελά τους, κρύβουν το αιώνιο μίσος που έχουν, για αυτή την μικρή αλλά ΑΙΩΝΙΑ  Ελλάδα.
Προσέξτε γιατί όλες οι συνθήκες που γράφω είναι αληθινές και το ξέρετε και το ζείτε.   Θέλουν λοιπόν μόλις πατήσουν το κουμπί,  να είναι ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ο θάνατος της Ελλάδος.
Προσέξτε γιατί  τα πάντα γύρω,  σας κοιμίζουν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε.
Προσέξτε γιατί έχουν σχεδιάσει  και  ΕΜΦΥΛΙΟ  ΠΟΛΕΜΟ και ο λαός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.
 
Τον Μάιο του 2010 στην “μαύρη” συνεδρίαση του ΔΝΤ,  όταν  αποφάσισαν να μας κάνουν Αργεντινή,  σχεδίασαν και κάτι χειρότερο. Σχεδίασαν να δημιουργήσουν  στην Ελλάδα και μία ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΗ  κατάσταση,  γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο,  για  να διαλύσουν μία χώρα.  Και  το έχετε δει αυτό σε όλες τις  χώρες που καταστρέφουν σήμερα.
Είδαν όμως, πως οι Έλληνες παρόλη την κρίση και τις πολιτικές διαφωνίες τους, δεν είναι στο σύνολό τους αδελφοκτόνοι. Και αν θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάμεσα σε κάποιους αναρχικούς ακροαριστερούς και σε ακροδεξιούς πυρήνες, σε αυτούς θα έμενε και δεν θα εξαπλωνόταν στον λαό.
Έπρεπε λοιπόν αυτό το ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΟ κλίμα να το δημιουργήσουν.  Έπρεπε να δημιουργήσουν έναν τυφλό και φανατικό πυρήνα  ΜΙΣΟΥΣ,  για να στρέψουν Έλληνες κατά  Ελλήνων.

Αυτό ήρθε να κάνει από την Αμερική η ομάδα Σώρρα μεθοδευμένα από το 2012.  Έχοντας μαζί του πράκτορες και εχθρούς της Ορθοδοξίας,  ξεκίνησαν να γυρνάνε τα καφενεία της Ελλάδας με μία Ελληνική σημαία και να στρατολογούν εντελώς αδαής, απελπισμένους και αγράμματους ανθρώπους, που μόνο τέτοιοι θα πίστευαν στις μεγαλύτερες ηλιθιότητες  που έχουν ειπωθεί ποτέ στον πλανήτη. 
Δεν είναι δυνατόν να σου λένε δύο αλήθειες, και να πρέπει να πιστέψεις και 200 φανταστικές ανακρίβειες.
Προσέξτε γιατί τίποτα δεν έκαναν τυχαία.  Και ΤΩΡΑ είναι η ώρα για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, γιατί ΤΩΡΑ θα γίνουν επικίνδυνοι για την Ελλάδα.

 Πολλοί Έλληνες τους πλαισίωσαν στην αρχή. Οι ηλιθιότητες που έλεγαν όμως ήταν απίστευτης φαντασίας. Και οι κολοτούμπες τους,  διαδεχόταν η μία την άλλη.  Σιγά σιγά όλοι οι λογικοί και οι σοβαροί άνθρωποι τους εγκατέλειψαν ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Πως είναι δυνατόν να λένε τόσες ανακρίβειες και τόσες ηλιθιότητες επιστημονικής φαντασίας;  Να τα μπερδεύουν με σενάρια συνωμοσίας από τον Μέγα Αλέξανδρο, με σενάρια φανταστικής οικονομίας  και να μπερδεύουν τα πάντα με τα πάντα;; Και πως είναι δυνατόν να ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ τόσο πολύ;;  Και πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν ακόμα;
Σας είπα τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Αυτοί που τους πιστεύουν ακόμα,  είναι εντελώς απελπισμένα άτομα και θύματα,  που τέτοια άτομα  τα ελέγχεις  και μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις.

Δημιουργεί  λοιπόν έναν ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ  ΣΤΡΑΤΟ τυφλών θυμάτων , αλλά  τους  έχει δημιουργήσει  τέτοιο φανατισμό και μίσος, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες,  που δεν έχετε  ξαναγνωρίσει.  Τους έχει φανατίσει λέγοντας πως μόνο αυτοί είναι οι Έλληνες και όλοι οι άλλοι είναι προδότες.  Και αυτόν τον φανατισμό και το μίσος, δεν θα το στρέψουν κατά των λαθρομεταναστών ή κατά των Αλβανών ή κατά των εξωτερικών εχθρών της Ελλάδος,  αλλά  θα  τον στρέψουν   ΚΑΤΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,  αφού μόνο κατά των Ελλήνων τους μιλάνε και τους κατευθύνουν.
 
Γι’ αυτό σας είπα τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Δεν έψαχναν λογικούς και ευφυής  ανθρώπους για να τους ακολουθήσουν.  Γι’ αυτό έλεγαν τις διαστημικές  ηλιθιότητες  στα καφενεία.   Άφελείς και απελπισμένους    έψαχναν , για να μπορούν  να τους  κάνουν  ότι θέλουν,  με τα “καρότα”  των δις και των τρις.

Και αυτό που ήθελαν από τους υπόλοιπους Έλληνες ήταν ένα:  Να μην ασχολείται κανείς μαζί τους.  Γι’ αυτό και έκαναν αισχρές και φασιστικές  επιθέσεις με απειλές, με βρισιές, με χαρακτηρισμούς,  σε οποιονδήποτε τους έλεγχε ή δεν συμφωνούσε μαζί τους.  Επεδίωκαν με την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό,  να κλείνουν όλα τα στόματα, για να κάνουν αυτοί ανενόχλητοι , την “στρατολόγηση” των αφελών.

Ήρθαν δηλαδή ξαφνικά και μπήκαν μέσα στην Δημόσια ζωή της Ελλάδος, αλλά δεν ήθελαν ούτε έλεγχο, ούτε κριτική. Και αυτά τα κέρδισαν με την τρομοκρατία.  Για να δημιουργούν ανενόχλητοι, έναν “στρατό” φανατισμού και μίσους κατά των Ελλήνων.
Αλλά o οποιοσδήποτε  “στρατός”, δεν μπορεί να βλάψει κανέναν με τις συγκεντρώσεις του και με τα παραμύθια του.  Αν όμως αυτός ο στρατός οπλιστεί με όπλα είναι ο πιο επικίνδυνος απ’ όλους.

Αυτό το ερεύνησα  μετά από ένα ηλεκτρονικό υβριστικό μήνυμα που είχα από αυτούς. Εκτός από το γνωστό τους  φανατικό υβρεολόγιο,  με “ενημέρωσαν” απειλώντας,  “πως θα μας ξαποστείλουν  όλους με τα  “νέα όπλα”  που τους έδωσε ο Σώρρας”.

Αυτό με θορύβησε , γιατί  όσο και να σε βρίζουν φανατισμένα άτομα, κακό δεν υπάρχει.  Αν όμως αυτά τα τυφλά και φανατισμένα άτομα, αποκτήσουν οπλισμό, τότε το κακό αποκτά τεράστιες διαστάσεις.
Όπως  είπαμε, αυτός ο ΕΜΦΥΛΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ  πυρήνας, είναι Αμερικανικής σύλληψης και οργάνωσης. Και όπως έχουν κάνει παντού στον κόσμο  οι ίδιοι τον εξοπλίζουν.  Και αυτοί διαθέτουν και νέα όπλα, όπως όπλα ήχων και όπλα παλμού. Καταλαβαίνετε βέβαια τι σημαίνει αυτό, αν σε τυφλά και  φανατισμένα άτομα δοθούν  και νέα όπλα.
 
Αυτοί  είναι πιο επικίνδυνοι από τους πεινασμένους λαθρομετανάστες, γιατί τους έχουν σπείρει μίσος και θα επιχειρήσουν εκκαθάριση των Ελλήνων,  στα μέτρα τα δικά τους.  Όσοι έχετε εμπειρία συζήτησης με τέτοια άτομα, θα έχετε διαπιστώσει τον φανατισμό και το μίσος που βγάζουν.  Αλλά θα έχετε ακούσει και τις απειλές τους περί  “ξεκαθαρίσματος”. 

Αυτός είναι ο πυρήνας του ΕΜΦΥΛΙΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ που δημιούργησαν μέσα στην Ελλάδα  οι  Αμερικάνοι.
ΜΠΟΡΕΊ  ΔΙΣ και ΤΡΙΣ να μην είδατε από τον Σώρρα , αλλά τον στρατό  των  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ   ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ  που θα δολοφονούν  τους Έλληνες , ΤΟΝ  ΕΧΕΙ  ΕΤΟΙΜΟ.

Θέλω να  ΦΩΝΑΞΩ  στους  Έλληνες  που έχουν πλανηθεί και βρίσκονται  μέσα σε  αυτήν την οργάνωση ένα πράγμα:   ΣΑΣ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ   ΕΜΦΥΛΙΟ  ΠΟΛΕΜΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.    Αν θέλετε να  ακολουθείτε  τον Σώρρα  και να πιστεύετε  στις ιστορίες του και στα τρις του,  είναι δικαίωμά σας.  ΑΛΛΑ  ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ  ΟΠΛΟ  ΚΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΣΕΙΣ  ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε ένα άρθρο που καταγράφει την εμπειρία μιας Ελληνίδας, από την συζήτηση που είχε με έναν “Σωρρο-έλληνα”. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί αποκαλύπτει τον φανατισμό τους, αλλά και τις εκκαθαριστικές τους προθέσεις. 
 
 
image
 
 
 
 
 
Συζήτησις (;;;) μὲ ἕναν ...σωῤῥο-ἕλληνα!!!
Μοῦ προέκυψε κι αὐτό... Δὲν πάει καιρός... Λίγες ἡμέρες μόνον... Βρέθηκα λοιπὸν σὲ κάποια παρέα, σὲ συγγενικό μου περιβάλλον, καὶ τὴν ...πάτησα!!! Ἀπέναντί μου, ὁμο...
Preview by Yahoo
 

Αυτόν τον κίνδυνο  ΔΕΝ ΤΟΝ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Η ΕΥΠ;;;;.  Ή τον  γνωρίζει μόνο  Η ........  ΜΙΣΗ  ΕΥΠ;;;;;;   ΤΙ   ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ  ΕΥΠ;;;;;    ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ.
 Όι Έλληνες να ενημερώσουν και άλλους, γιατί όσοι και να το διαβάσετε από το διαδίκτυο, οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν πρόσβαση  και αυτά δεν τα μαθαίνουν.   
Και ξαναλέω αν η Αργεντινή χρεοκοπούσε υπό τέτοιες συνθήκες, σήμερα  ΔΕΝ  ΘΑ  ΥΠΗΡΧΕ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
 
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ  Έλληνες και οπλιστείτε με πίστη στο Θεό, γιατί τώρα θα καταλάβετε τι εννοούσαν οι άγιοι και οι γέροντες,  με το “έρχονται τα δύσκολα στην Ελλάδα”.  Αλλά θα καταλάβετε και γιατί οι άγιοι και οι γέροντες έχουν πει πως:  “O ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.
            Γιατί οι πάντες  είναι κατευθυνόμενοι από την “ΚΑΜΠΑΛΑ” και επιδιώκουν την “ολική διαγραφή” της Ελλάδος.  Γι’ αυτό και όλοι τους εμφανίζονται πολέμιοι της  Ορθόδοξης Χριστιανικής μας πίστης.
Ο χρόνος  φτάνει στο τέλος του. Η “Καμπάλα” έχει έτοιμο τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και η μικρή Ελλάδα είναι το εμπόδιο. Δεν γνωρίζω αν θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε, γι’ αυτό θα πούμε κάποια γενικά πράγματα  που πρέπει να τα γνωρίζουμε.
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ
Η “Καμπάλα” σαν σύστημα είναι ένας  αρχαίος  Ιουδαϊκός Μυστικισμός, που βρίσκεται στην υπηρεσία του Διαβόλου.  Πάντα έλεγχε την εξουσία του Ισραήλ  και πάντα θανάτωνε τους προφήτες που έστελνε ο Θεός ,  όπως σταύρωσε και τον Ιησού Χριστό.  Η “Καμπάλα” βρίσκεται πίσω από όλες τις πράξεις των Ισραηλιτών.  Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός  όταν οι Ιουδαίοι ισχυρίστηκαν, ότι έχουν πατέρα τους τον Θεό, ο Χριστός τους απάντησε κατά πρόσωπο: «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε» (Ιω. 8,44).  
 Εσείς Έλληνες, ψηφίσατε για Κυβερνήτη σας, κάποιον που σας είπε πως θα πάει με τον Διάβολο.  Σας είπε πως ανήκει στην “Καμπάλα”. Εσείς ανήκετε στον Χριστό, αλλά ζητήσατε  για Κυβερνήτη σας τον Διάβολο. Νομίζατε πως σας “αγαπάει” o Διάβολος ε;;  Λυπάμαι σας ξεγέλασε.  Αυτό να το θυμάστε την ώρα των δεινών.
 
 Η “Καμπάλα” παρουσιάζεται σαν εναλλακτική θρησκεία, χωρίς όμως να σε υποχρεώνει να ανήκεις σε θρησκεία.  και δίνει λύσεις σε όλα.  Από το πως θα γίνεις διάσημος, πλούσιος, πως θα θεραπεύσεις ασθένειες, δηλαδή δίνει θεωρητικά λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος σε αυτή τη ζωή,  χωρίς το άτομο να ασπάζεται καμία θρησκεία. Αυτή είναι η αθεΐα της Καμπάλα.  Το αντάλλαγμα που ζητάει από όλους είναι ένα.  “Το σώμα τους μετά τον θάνατο”.  Η “Καμπάλα” παρέχει δηλαδή στους οπαδούς της, αυτά που μπορεί να δώσει ο Σατανάς.  Υλικά αγαθά,  χωρίς ευτυχία, αρπάζοντας από αυτούς την Ανάσταση και την αιώνια ζωή, αφού αυτό το κλέβει από τους οπαδούς της.   Όλοι οι διάσημοι του Χόλυγουντ έχουν ασπαστεί την “Καμπάλα”. 
Η έδρα του αρχαίου αυτού Σατανικού Μυστικισμού, βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Ουγκάντα την Καμπάλα.   Σημειώστε πως  η Καμπάλα  είναι η τρίτη ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ πόλη (χτισμένη επάνω σε επτά λόφους) μετά την Ρώμη και την “νέα Ρώμη” την  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Σιγά σιγά που όλα τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους, τότε θα φανεί ποιά είναι η  “επτάλοφος πόρνη”.
            Η “Καμπάλα” είναι η “επτάλοφος πόρνη” της Αποκάλυψης.
 
ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
Η “Καμπάλα” βρίσκεται πίσω από όλους τους παγκόσμιους πολέμους. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο οι δυνάμεις του Χίτλερ καθοδηγούνταν σε όλα από την “Καμπάλα”.  Στη δίκη της Νυρεμβέργης οι εγκληματίες ναζί το ομολόγησαν και έχει γραφτεί στα πρακτικά της δίκης.  Ομολόγησαν πως για το ολοκαύτωμα των Εβραίων , “Έπαιρναν εντολές από την Καμπάλα”.
Ό Β’ παγκόσμιος πόλεμος έγινε από την “Καμπάλα”, για να μπορέσει μετά τον πόλεμο, να ξαναχτιστεί το κράτος του Ισραήλ, που είχε σβηστεί από τον χάρτη το 70 μ.Χ.   Όλα όσα έγιναν δούλεψαν για να ξαναγίνει το 1948 το κράτος του Ισραήλ.

Ό Γ’ παγκόσμιος πόλεμος ετοιμάζεται πάλι από την “Καμπάλα” και όσα γίνουν ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ θα ωφελήσουν,  γιατί ο Γ’ παγκόσμιος,  γίνεται για να  εξαφανιστούν οι εχθροί του Ισραήλ  και  να δημιουργηθεί   ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΙΣΡΑΗΛ  με σύνορα που θα είναι  από τον ΝΕΙΛΟ ποταμό, μέχρι τον ΕΥΦΡΑΤΗ.  Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το 2018 για να χτιστεί   για Τρίτη φορά ο Ναός του Σολομώντα , και να στέψουν εκεί τον παγκόσμιο κυβερνήτη τους.  Γι αυτό κάνει η “Καμπάλα” τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Αν δεν κάνει τον πόλεμο, αυτά δεν μπορούν να γίνουν.

Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, από την στιγμή που άρχισε ο πόλεμος, μέχρι την ίδρυση του Ισραήλ,  χρειάστηκε να περάσουν  περίπου 9 χρόνια. Βλέπετε δεν πρέπει να γίνονται αμέσως τα πράγματα για να μην τα συνδέουν οι άνθρωποι.  Σήμερα οι ταχύτητες του χρόνου τρέχουν πιο γρήγορα,  αλλά σχεδίαζαν από το 2014 να έχει ξεκινήσει ο Γ’ παγκόσμιος, ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΙΣΡΑΗΛ μέχρι το 2018 με την βοήθεια πάλι του ΟΗΕ.
 Θυμάμαι τον Ιανουάριο του 2014 που η μεγάλη εφημερίδα της “Καμπάλα” η “financial times” έγραφε πως το 2014 είναι η χρονιά του Γ’ παγκοσμίου πολέμου. Και δεν “προφήτευαν” κάποιοι τυχαίοι, αλλά οι ίδιοι που τα διοργανώνουν.  Αλλά έχουμε φτάσει στην μέση του 2015 και ενώ όλα δείχνουν έτοιμα να εκραγούν,  “κάτι” τα κρατάει.

Αυτό που συμβαίνει, αν δεν το γνωρίζεις δεν μπορείς να το αντιληφθείς.  Οι εστίες ανάφλεξης του Γ’ παγκοσμίου πολέμου, έχουν γίνει δεκάδες γύρω μας, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο, καμία δεν παίρνει φωτιά.   Είναι επειδή αυτή η μικρή Ελλάδα, κρατάει ακόμα και αντιστέκεται στα σχέδια της “Καμπάλα”.  Και όπως έχω γράψει σε παλαιότερο άρθρο: “Δεν ξεκινάνε τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, αν δεν “πέσει” πρώτα η Ελλάδα”.

O χρόνος όμως έχει φτάσει στο τέλος του. Την αρχή του ΧΑΟΥΣ που έχουν ετοιμάσει για την Ελλάδα, σκέφτονται να την ξεκινήσουν  στις 5 Ιουνίου με την στάση πληρωμής στο ΔΝΤ.   Ελπίζω αν πάρει δημοσιότητα το άρθρο,  να τους καθυστερήσουμε άλλον ένα μήνα. Και να τους καθυστερούμε όσο περισσότερο μπορούμε, για να ενημερωνόμαστε και να ετοιμαζόμαστε,  γιατί με τις σημερινές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η “Καμπάλα” στην Ελλάδα,  μία χρεοκοπία,  θα έσβηνε από τον χάρτη,  οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη.
Έτσι για να καταλάβετε λίγο σε ποιό σημείο της ιστορίας βρισκόμαστε.

Όταν ρώτησαν τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, πόσα θύματα θα έχουμε στην Ελλάδα από την πείνα, ο γέροντας έσκυψε το κεφάλι του και δεν απάντησε. Μετά από αρκετή ώρα σιωπής είπε: «Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχουμε από τους αλλοδαπούς που θα είναι τότε εδώ......». Αυτό το είπε ο γέροντας το 1991, όταν είχαν αρχίσει να έρχονται οι Αλβανοί.  Σήμερα ο αριθμός των αλλοδαπών είναι άγνωστος.  Ακόμα και για κάθε 10 αλλοδαπούς, αν χάνεται ένας Έλληνας, είναι μεγάλος ο αριθμός αδέλφια.

Μήπως είναι ώρα Έλληνες να θυμηθούμε λίγο τον Θεό μας, τον Ιησού Χριστό, την Υπεραγία Θεοτόκο, τις Αγγελικές δυνάμεις και όλους τους Αγίους και να ικετέψουμε λίγη βοήθεια; Γιατί απομακρυνθήκαμε αδέλφια πολύ από το Πατρικό μας  και έρχονται να μας φάνε οι αιμοβόροι λύκοι.  Αυτό θα είναι το ΧΑΟΣ.

Επιστροφή αμέσως αδέλφια στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ  του  ΠΑΤΡΙΚΟΥ μας.
Αυτή και ΜΟΝΟ, θα είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο