Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΘΑ Π. ΚΑΜΕΝΟ.

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Όσοι δεν έχουν εμπεδώσει σήμερα, πως η προδοσία αυτής της χώρας,  δεν αρκείται μόνο σε επίπεδο «κερκόπορτας»,  αλλά είναι σε επίπεδο  «γκρεμίστε τα τείχοι» , όλοι  αυτοί οι Έλληνες, λυπάμαι που το λέω , αλλά θα βρεθούν μπροστά στην φρικτή πραγματικότητα,  πολύ απότομα και πολύ βίαια.

            Η προδοσία της Ελλάδος στο θέμα του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ της,  έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά και συνεχίζεται μεθοδικά και ασταμάτητα , από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.
            Στην ίδια γραμμή προδοσίας, είναι και ο νέος ΥΕΘΑ Π. Καμένος  που βαράει προσοχές σε μνημόσυνα και ρίχνει στεφάνια στα Ίμια,  αλλά αυτά είναι για τις απαραίτητες φωτογραφίες που πρέπει να βλέπει ο κόσμος.
            Στην πραγματικότητα όμως και στα κρυφά , προδίδει αυτούς που τιμάει στα φανερά. Γιατί πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και εκεί που δεν βλέπει ο κόσμος, η προδοσία του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ της χώρας συνεχίζεται, με τους ίδιους ρυθμούς των προηγούμενων προδοτικών κυβερνήσεων.

            Αν ήταν πραγματικός πατριώτης ο ΥΕΘΑ Π. Καμένος, θα επανέφερε σε αυτήν την πολύ κρίσημη περίοδο για την χώρα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον επανοπλισμό των ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που αφοπλίστηκαν με δόλο το 2011 από την προδοτική Κυβέρνηση του Παπανδρέου.  Σήμερα αυτό είναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.

            Αλλά για να καταλάβετε πόσο προδότες είναι όλοι θα σας πω το εξής: Ενώ τότε το 2011 μπορεί να διαφωνούσαν στην Αντιπολίτευση με τον Αφοπλισμό των Εθνοφυλάκων, σήμερα που μπορούν να  επαναφέρουν τα πράγματα  και τον τον οπλισμό τους,  σήμερα, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ και απλά ρίχνουν στεφάνια για φωτογραφίες.

            Αλλά  αυτό το έγκλημα που έκαναν τότε, αν το έκαναν σήμερα με τις σημερινές συνθήκες,  όποιος το επιχειρούσε θα τον κρέμαγαν μπροστά στην Βουλή.  Γιατί σήμερα,  φαίνεται ο μεγάλος κίνδυνος που υπάρχει  και έχει περικυκλώσει την χώρα.
 Έχουν αρχίσει τα “όργανα” να βαράνε επικίνδυνα σε Αλβανία , Σκόπια και να “κοιτούν” και οι δύο προς Ελλάδα.  Έχουμε γεμίσει  λαθρο αλλοδαπούς  και αυτό που ενδιαφέρει τους σημερινούς  προδότες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,δεν είναι να ενισχύσουν λίγο την Εθνική Άμυνα, αλλά να δώσουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.
            ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ;

                        Α’’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.  ΕΚΛΕΙΣΕ.
            Ποιός προδότης θα τολμούσε ΣΗΜΕΡΑ, να κλείσει και να καταργήσει το Α’  ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ της ΚΟΖΑΝΗΣ που έκλεισε το 2011;
            Ποιος προδότης  και δεν θα τον κρέμαγαν στο Σύνταγμα;  Ο διοικητής Υποστράτηγος κ. Γιώργος Ντζιμάνης στην τελετή της κατάργησης είπε δακρυσμένος:  «Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα  Κοζάνη…... υποδομές που φτιάξαμε σε 100 χρόνια, τις κλείνουμε σε μια ώρα.  Δεν μπορούμε όμως να τις ξαναφτιάξουμε , αν θα  τις χρειαστούμε.»  
            Αλλά αυτούς τους  προδότες που τα έκλεισαν, δεν τους νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς αν τα χρειαστούμε.  Αυτοί τότε θα είναι στην Αμερική και στην Ελβετία και θα τρώνε ψαράκια. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
 
                        Β’’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.  ΕΚΛΕΙΣΕ.
Ποιός προδότης θα τολμούσε ΣΗΜΕΡΑ να κλείσει και να καταργήσειμετά από 101 χρόνια ένδοξης πορείας στα πεδία των μαχών,  το Β’  ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ της ΒΕΡΟΙΑΣ που έκλεισε το 2013;
Ποιος προδότης  και δεν θα τον κρέμαγαν στο Σύνταγμα;  Στην πρόσκληση που έλαβε για να παρευρεθεί στην τελετή διάλυσης του Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΥ στις 29 Νοεμβρίου 2013,  η Δήμαρχος  Βέροιας κα Ουσουλτζόγλου, ΑΠΑΝΤΗΣΕ:  «Αρνούμαι να παραστώ στην εξόδιο ακολουθία του Β’ ΣΣ.  Ζητώ συγνώμη από το Στρατηγό Ζαχαρία Βερίγο – τον οποίο ιδιαίτερα εκτιμώ-, αλλά δεν μπορώ σαν Ελληνίδα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση που τυπικά μου απέστειλε». 
Δεν μιλάμε για Τάγματα ούτε για Συντάγματα, αλλά για ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ που τους έκαναν την κηδεία. Μιλάμε για παράδοση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Και η προδοσία δεν έχει τελειωμό.
 
            ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ποιός προδότης θα τολμούσε ΣΗΜΕΡΑ να ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ  τους ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;  Σήμερα  κανένας , γι’ αυτό και το έκανε ο Μπεγλίτης  το 2011.  ΑΛΛΑ  ΓΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.  Αλλά ο "πατριώτης" Καμένος, μήπως τον είδατε να το επαναφέρει; 
Και το ίδιο κάνουν όλοι οι προδότες ΥΕΘΑ. Είμαστε μία χώρα , που μας αφοπλίζουν με νόμους σιγά σιγά , ενώ οι εχθροί μας,  τόσο μέσα,  όσο και έξω από τα σύνορά ,  πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Αλλά όχι η μόνη. Το ίδιο έκαναν και στην Κύπρο πριν την εισβολή των Τούρκων. Την αφόπλισαν σιγά σιγά και με μέθοδο. Κατάργησαν και την Ελληνική Μεραρχία, για να μην βρουν αντίσταση τα “κλασομεμέτια”.

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ; Αν γράψω με λεπτομέρειες  πόσα στρατόπεδα έκλεισαν, πόσα μειώθηκαν, πόσα συγχωνεύτηκαν και πόσο έχει μειωθεί η δύναμη ταχείας αντίδρασης που είχαμε σε ξηρά και θάλασσα, από το 2007 μέχρι σήμερα, θα αναρωτηθείτε γιατί δεν μας έχουν κάνει ακόμα Κύπρο.
Είναι επειδή ακόμα μας φοβούνται και  περιμένουν να αποδυναμωθούμε ακόμα περισσότερο. Και πάνω σε αυτό το σχέδιο του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ κινείται και ο σημερινός ΥΕΘΑ  Π. Καμένος;  Δεν το βλέπετε Ε;;;
Μήπως ακούσατε να επαναφέρει τον οπλισμο στους Εθνοφύλακες της Μακεδονίας που σήμερα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ;  Τι είδατε να κάνει για να  ενισχύσει την ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ της πατρίδος;

ΤΙΠΟΤΑ. Ασχολείται με τις μίζες και αντικαθιστά την Δικαιοσύνη. Αλλά τι κάνει για την  Εθνική Άμυνα;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;  Συζητάει αν ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ το στρατόπεδο της Καλαμάτας, θέλει να παραχωρήσει σε ιδιώτες τα εφεδρικά πολεμικά αεροδρόμια  και ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΙ  τον στρατό  ειδικά  στην ΘΡΑΚΗ, ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ  ΣΥΝΕΧΩΣ  τους επαγγελματίες οπλίτες πενταετίας ΕΠ.ΟΠ. χωρίς να προσλαμβάνει άλλους.
Ωραίος ο πατριώτης” E;
Η χώρα μόνο με τους έφεδρους στρατεύσιμους και λόγω της μειωμένης θητείας, έχει πολύ λίγο στρατό. Αυτό το κενό το κάλυψαν οι 25.000 περίπου επαγγελματίες οπλίτες πενταετούς θητείας ΕΠ.ΟΠ. οι οποίοι τους ΕΝΌΧΛΗΣΑΝ  και έδωσε εντολή η ΤΡΟΪΚΑ από το 2012, να ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ.
           
            Έχουν απολυθεί πολλοί από τότε και ο Π.Καμένος φυσικά συνεχίζει  με τον ίδιο ρυθμό τις απολύσεις των ΕΠ.ΟΠ. και ειδικά στους ΕΠ.ΟΠ. που υπηρετούν στην ΘΡΑΚΗ.
                        ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;
            ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; Από το 2008 μέχρι σήμερα, η στρατιωτική μας δύναμη έμεινε η μισή, ενώ οι εχθροί και οι απειλές δεκαπλασιάστηκαν.

            Σε όποια χώρα και να το βλέπατε αυτό,  θα λέγατε,  “Α Α..  ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ” .   Ναι αλλά ΑΥΤΟ συμβαίνει στην πατρίδα μας. Δεν το βλέπετε;
              Θα πείτε ωραία το βλέπουμε. Τι να κάνουμε; 
              Να τα λέτε στους στρατιωτικούς. Να τα λέτε στους προδότες πολιτικούς. Να διαμαρτύρεστε έντονα. Τον προδότη δεν μπορείς να τον κάνεις πατριώτη. Αλλά να τον αναγκάζεις να μην κάνει προδοσίες. Και τις προδοσίες τις κάνουν γιατί μας περνάνε για μ@λ@κες.
            Δηλαδή τι περιμένετε να δείτε για να καταλάβετε ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Να σφάζουν τους Έλληνες και να δείτε την Ελλάδα μισή όπως την Κύπρο;  Πόσο νομίζετε ότι απέχει αυτό, από το σήμερα; Θα σας πω πόσο απέχει. Όσο ΕΝΑ “ΣΠΙΡΤΟ”.

 Είναι σαν να  βρισκόμαστε όλοι και  να περιφερόμαστε μέσα σε ένα χώρο με χυμένα καύσιμα.  Σε κάποιους κάτι  μυρίζει, κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα   και κάποιοι άλλοι καταλαβαίνουν τον κίνδυνο.  Δεν συμβαίνει όμως τίποτα, αλλά τα πάντα θα αλλάξουν  την στιγμή που θα ανάψει κάποιοςΕΝΑ “ΣΠΙΡΤΟ”.
            Αυτό τουλάχιστον το καταλαβαίνουμε;
            Αν το καταλαβαίνουμε να πάρουμε τα μάτια μας λίγο από τις πεντάμηνες διαπραγματεύσεις, και να κοιτάξουμε λίγο προς την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που γίνεται στην ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΜΥΝΑ.

            Γιατί ο “πατριώτης”  Π. Καμένος αντί να ενισχύσει στο ελάχιστο και ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ την Εθνική μας Άμυνα, με ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ, με τον επανοπλισμό των ΕΝΘΟΦΥΛΑΚΩΝ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές της Τρόικας και αποδυναμώνει και αυτός τον στρατό,  ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ επαγγελματίες οπλίτες και ειδικά στην νευραλγική ΘΡΑΚΗ.

Πολύ όμως “περίεργη” είναι και η στάση που κρατάνε οι αρχηγοί των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
 Είναι ποτέ δυνατόν να συνεργούν τόσα χρόνια στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ  της πατρίδος,  με την δικαιολογία πως  “υπακούουν σε διαταγές ανωτέρων”;   Μπορεί ποτέ αυτό να ισχύσει;

Πατριώτη” ΥΕΘΑ  Πάνο Καμένε.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙ.  Επανέφερε Αμέσως τον ΕΠΑΝΟΠΛΙΣΜΟ  των ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ,  γιατί να ξαναστήσετε ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ δεν μπορείτε.Ο επανοπλισμός γίνεται γρήγορα και ενισχύει ΆΜΕΣΑ την Εθνική Άμυνα.  Όπως είναι οι συνθήκες σήμερα στην χώρα , είναι ΕΘΝΙΚΑ  ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ.   Και σταματήστε αμέσως την ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του Στρατού, με τις απολύσεις των ΕΠ.ΟΠ.  

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ  ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΟΛΥ.
 ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ,  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.
 
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο