Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. ΤΟ ΝΕΟ “OXI” ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Σήμερα να γνωρίζετε πως είναι μία μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, που θα μείνει στην ιστορία, γιατί αυτό το "ΟΧΙ" είναι η αρχή ενός νέου Ελληνικού έπους.
Είμαστε καταρχήν όλοι Έλληνες και δικαιολογώ και τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό όλων, γιατί αυτά είναι στοιχεία των Ελλήνων.
Βέβαια υπάρχουν και τα “τρολάκια” της προπαγάνδας, που προσπαθούν να σπέρνουν ΔΙΧΑΣΜΟ, αλλά  αυτά δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ' όψιν και να μην πέφτουμε στις παγίδες της αντιπαράθεσης που μας βάζουν.

Διότι αν το δημοψήφισμα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες και όχι με τον αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό τρόπο που έγινε, με κλειστές τράπεζες, με νεκρωμένη αγορά και υπό καθεστώς φόβου και ψυχολογικού εκβιασμού, το "ΟΧΙ" θα έπιανε 80%. 
Να γνωρίζετε επίσης πως και η αποχή ανέβαζε το "ΝΑΙ" και λειτουργούσε υπέρ του. Γιατί κανένας από τους υποστηρικτές του ΝΑΙ δεν ΑΠΕΧΕΙ. Ψηφίζουν όλοι. Και οι προπαγανδιστές της αποχής είχαν δουλέψει, αφού υπήρξε αποχή περίπου στο 15%. Αλλά όλη αυτή η παγίδα που έστησαν σε μας, να είσαστε σίγουροι και θα το δείτε,  πως θα γυρίσει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
 

Θέλω να γνωρίζετε την αλήθεια και η αλήθεια είναι,  πως οι Ελληνικές τράπεζες έκλεισαν με εντολή της ΕΚΤ, για να καταλάβετε πως κουμάντο στην Ελλάδα δεν κάνει κανένας από τις μαριονέτες, που βγάζουν διαγγέλματα. Που λένε ακόμα πως είναι εγγυημένες οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ. Αυτά είναι παραμύθια της "χαλιμάς".  Τίποτα δεν είναι εγγυημένο ούτε καν οι θυρίδες.  Και οι τράπεζες, από πολύ έγκυρες πηγές, σας λέω πως δεν ξανά ανοίγουν. Και από αύριο Τρίτη ενδέχεται να πάει στα 20 ευρώ η ημερήσια ανάληψη. Αυτό συζητούν.


 
Η κατάσταση της υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης, μετά το Ελληνικό "ΟΧΙ" χειροτέρεψε επικίνδυνα. Βασικά το "ΝΑΙ" τους εξυπηρετούσε όλους περισσότερο, ακόμα και τον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα, και μην σας ξεγελάει το ότι τάχθηκε με τα λόγια υπέρ του "ΟΧΙ". Γιατί τις 47 σελίδες του Μνημονίου με τα επώδυνα μέτρα των 8 δις, τα έχει υπογράψει. Για ποιο "ΟΧΙ" μιλάει λοιπόν; Απλά σε συνεννόηση με την Ευρώπη, πέταξε το μπαλάκι στον λαό, νομίζοντας πως υπό το καθεστώς του εκβιασμού των κλειστών τραπεζών, θα αναγκαστεί ο λαός να πει "ΝΑΙ" και θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση. Ο λαός όμως του έδωσε την απάντηση και του έστειλε το "μπαλάκι" πίσω, με νωπή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ εντολή.

Άλλωστε γιατί να έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας ένα δημοψήφισμα, ζητώντας από τον λαό να ακυρώσει τις ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ προεκλογικές δεσμεύσεις του ίδιου, όταν γι' αυτές ακριβώς τον είχε ψηφίσει ο λαός;
Μόνος του τα έμπλεξε τα πράγματα και μόνος του θα τα πληρώσει.

Αλλά αυτό το "ΟΧΙ", σας είπα είναι η αρχή ενός νέου Ελληνικού έπους. 
ΓΙΑΤΙ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1940, μόνο που τώρα το κάνουν πιο καλυμμένα, πιο ύπουλα και πιο υποκριτικά.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΖΗΤΑΝΕ "ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ". Όχι όμως με την απειλή των όπλων, αλλά με την απειλή του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ και την απειλή της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
 
Ζητάνε να τους παραδώσουμε την Ελλάδα, για να μας ανοίξουν τις Τράπεζες και τα ΑΤΜ, γιατί διαφορετικά απειλούν πως θα μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ και θα πεινάσουμε.
 
Το 1940 ζήτησαν να τους ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί διαφορετικά θα μας επιτεθούν με τα όπλα και δεν θα είχαμε καμία τύχη απέναντι στην ισχυρή πολεμική τους μηχανή.
Αν τότε λέγαμε  "ΝΑΙ", δεν θα είχαμε θρηνήσει 1.100. 000 νεκρούς Έλληνες, αλλά δεν θα είχαμε γράψει και την ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
 
ΕΙΠΑΜΕ "ΟΧΙ" ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Και κάναμε όλον τον Πλανήτη να υποκλιθεί, όχι στην δύναμη των ανύπαρκτων όπλων μας, αλλά στην δύναμη της Ελληνικής ψυχής μας.
           
Μπορεί με την προπαγάνδα την ψευτιά και την υποκρισία που μας έχουν τυφλώσει τα ΜΜΕ, να μην το έχουμε καταλάβει, αλλά η ΙΣΤΟΡΙΑ κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται.

Και τώρα την Ελλάδα ζητάνε, αλλά τώρα δεν μας ήρθαν με όπλα, γιατί τα κάνουν πάνω τους οι “EURO-KOTTEΣ”,  απέναντι στους Έλληνες.
Γι’ αυτό μας χρέωσαν και  ήρθαν να μας απειλήσουν με Τράπεζες, με ELA, με ΕΚΤ και με άδεια ΑΤΜ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, με ότι και να μας απειλούν.
 
“ΟΧΙ” λοιπόν,  “ΟΧΙ”, “ΟΧΙ”, και πάλι “ΟΧΙ”, απολίτιστοι πίθηκοι της ΕΥΡΩΠΗΣ, που χωρίς την Ελλάδα, ούτε όνομα δεν θα είχατε.  ΤοΕυρώπη”  είναι όνομα δικό μας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ.!!!!!
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να πάτε να ...... “ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ” ευγενικά  και εσείς και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ σας και τα ΑΤΜ σας.
Η ΕΛΛΑΔΑ  ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

            Και μόλις έμαθα,  συζητάνε επειγόντως  και με πανικό, να φέρουν, το διπλό νόμισμα της Ευρωδραχμής,  που είναι κομμένο και έτοιμο από τους Σαμαροβενιζέλους,  για να γλυτώσουν την Ευρώπη από την Ελληνική χρεοκοπία.  Για την Ελλάδα είναι προγραματισμένη η χρεοκοπία, αλλά το διπλο νόμισμα θα απομακρύνει τον κίνδυνο να συμπαρασύρει την Ευρωζώνη. Και τώρα που έχουν στεγνώσει την αγορά από ευρώ, τώρα θεωρούν πως θα το δεχθούμε χωρίς αντιρρήσεις. 
        Όλα προσπαθούν να μας τα περάσουν με συνθήκες εκβιασμού.

        Με λίγα λόγια θέλουν να μας πετάξουν μόνοι τους έξω από το ευρώ, για να μας χρεοκοπήσουν,  χωρίς να διατρέχει  κίνδυνο η Ευρωζώνη.  ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ “KOTTEΣ”.

            Τώρα “πάρτε”  το ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΟΧΙ” και βάλτε το...... στο τραπέζι του “Eurogroup”. Και αν δεν ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ  το ΦΤΙΑΧΤΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ  Ελληνικό χρέος, τότε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.  Εμείς θα δυσκολευτούμε, μπορεί για λίγο να πεινάσουμε αλλά θα το πολεμήσουμε ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.  Εσείς θα χαθείτε.

 Σας είχα προειδοποιήσει και παλαιότερα και σας είχα πει:  ΠΡΟΣΕΞΤΕ , γιατί ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ.  Και “ξύνεστε πάνω στην γκλίτσα του τσοπάνη”. Εσείς δεν ακούσατε.
 
Εμείς λοιπόν “ΕURO-ΚΟΤΤΕΣ” λέμε “ΟΧΙ”  στους εκβιασμούς,  στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, στις “Ευρωδραχμές”, στις απειλές σας και ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ την πατρίδα μας σε ΚΑΝΕΝΑΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ.
Εμείς τώρα, ένα μόνο λέμε.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο