Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Σαφέστατη επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα με ποσοστό που θα ξεπεράσει το 61% δίνει η επίσημη εκτίμηση της Singular Logic.

 Η εκτίμηση αποτελέσματος για το «ναι» είναι στο 39%.

Σημειώνεται πως η επίσημη εκτίμηση έγινε νωρίτερα του αναμενόμενου, στις 20:35, καθώς η επικράτηση του «όχι» είναι αρκετά μεγάλη.

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, κάνοντας παράλληλα λόγο για μήνυμα αποφασιστικότητας και δημοκρατικής κουλτούρας καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η συμμετοχή ξεπερνάει το 50%.


«Θέλω να δηλώσω την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της κυβέρνηση για την διενέργεια του δημοψηφίσματος. Διεκπεραιώσαμε με αίσθημα ευθύνης και συναίνεσης τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος μέσα σε έξι μέρες, 41 χρόνια μετά το προηγούμενο δημοψήφισμα στη χώρα», δήλωσε ο Νίκος Βούτσης και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διεξήχθη, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και των συναρμόδιων υπουργείων. Η συμβολή όλων υπήρξε αποφασιστική. Ο τόνος δόθηκε από τα εκατομμύρια γυναικών και ανδρών που υπέδειξαν υποδειγματική δημοκρατική συμπεριφορά, καθώς η συμμετοχή είναι πάνω από 50% από τις πρώτες ενδείξεις.

Η διαδικασία ήταν άψογη με ελάχιστες εξαιρέσεις. Από την στιγμή που η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος είχαμε πολλά προβλήματα, τεχνικά, θεσμικά, κανονιστικά. Αυτές τις μέρες υπήρξαν επιθέσεις σε ιστοσελίδες, που αντιμετωπίστηκαν πολύ εύκολα με τη συνδρομή των αναγκαίων δυνάμεων και υπηρεσιών. Η διενέργεια του δημοψηφίσματος αποτελούν προσφορά και συνεισφορά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

tvxs

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο