Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

MIA ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΘΑ ΠΑΕΙ;

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα στην χώρα,  δεν είχε παρουσιάσει αυτήν την εικόνα της απόλυτης διάλυσης. Είναι άλλο πράγμα να το ακούτε και άλλο να το βλέπετε και να το γνωρίζετε εκ των έσω.   Είναι μία εικόνα ενός απόλυτου κυβερνητικού χάους και δεν υπερβάλλω καθόλου.
Υπάρχει ένας  πανικός μέσα στην ψευτο-κυβέρνηση και γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια, με την βοήθεια των ΜΜΕ, αυτή η εικόνα να μην περάσει στον λαό.

Την λέω απολύτως συνειδητά  ψευτο-κυβέρνηση, διότι απλά κατά το πολίτευμα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Διότι  πρώτον μετά από το πραξικόπημα κατά της λαϊκής εντολής του “ΟΧΙ” έχει χάσει την Συνταγματική νομιμότητα και δεύτερον δεν υπάρχει κυβέρνηση με ........ 120 βουλευτές.!!!!!!!!!

Παραμένουν στην θέση τους εντελώς αντισυνταγματικά,  διότι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ έκαναν  και ότι θέλουν κάνουν.!!!!!
Έχει χαθεί με αυτούς, κάθε έννοια Συντάγματος, νομιμότητας αλλά και λογικής.!!!!!!

Ο λαός όμως πρέπει να γνωρίζει,  πως αυτό το καράβι που λέγεται Ελλάδα,  προχωράει  στον ωκεανό εν μέσω εχθρών, με διαλυμένο  πλήρωμα και με ψυχασθενή καπετάνιο.  Μιλώ μετά λόγου γνώσεως και σας λέω πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,  είναι ασθενής  με σοβαρή ψυχασθένεια  νευρικού κλονισμού,  που είναι πλέον εμφανείς και στις ενέργειές του και  στην  κλινική του εικόνα.
  Καλώ τους υπουργούς και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, να σταματήσουν να το κρύβουν από τον Ελληνικό λαό.  Δεν καταδικάζουμε το γεγονός της ασθένειας του Πρωθυπουργού,  γιατί  αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε,  αλλά ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΟΥΜΕ  και  ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ   την ικανότητα του να διαχειρίζεται  την πορεία της Ελλάδος. 

Αν  αυτό το πρόβλημα του πρωθυπουργού, που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην σύνοδο κορυφής στις 20 Φεβρουαρίου είχε αντιμετωπισθεί, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα για την χώρα σήμερα.  Πολλοί τότε κατάλαβαν πως......  κάτι συμβαίνει,  αλλά δεν ήξεραν  με τι να το συνδέσουν.

Αυτός ο τύπος της ασθένειας παρουσιάζεται σε πολλούς ανθρώπους και τους οδηγεί σε  κατάρρευση, όταν ξεπερνιούνται τα όρια των αντοχών και των δυνατοτήτων τους.
Τους κάνει δηλαδή να  "σπάνε" κάτω από μεγάλη ψυχολογική  πίεση  και σωματική εξάντληση.  Πολλα ανώτερα στελέχη μεγάλων πολυεθνικών όπως και μυστικών υπηρεσιών, εκπαιδεύονται ώστε να αυξάνουν τα όρια των αντοχών τους.
Αυτή η ψυχική κατάρρευση , φάνηκε για πρώτη φορά στις 20 Φεβρουαρίου,  όταν πήγε ο Πρωθυπουργός στην σύνοδο κορυφής, χωρίς να έχει κλείσει μήνα ως κυβέρνηση,  με πολύ δυνατή  την πρόσφατη αντιμνημονιακή εντολή του Ελληνικού λαού  και χωρίς να καταλάβει κανείς τι έγινε,  κάνει στροφή 180ο  και υπογράφει μέσα στην νύχτα,  την συνέχιση των μνημονίων.

Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε εκείνη την νύχτα. Όλα άλλαξαν μέσα σε μία στιγμή της διαπραγμάτευσης, με αποτέλεσμα να “τρελαθεί” και ο Μανώλης Γλέζος και να πει στους Έλληνες: “λυπάμαι που συνήργησα σε αυτήν την ψευδαίσθηση”.  Ούτε ο Γλέζος κατάλαβε τι έγινε, αφού είχαν μιλήσει μαζί,  πριν την σύνοδο.
Αλλά αυτοί που “τρελάθηκαν” τότε  περισσότερο με την εξέλιξη αυτή,  ήταν οι πάτρωνες του Τσίπρα οι Αμερικανοί, γιατί η συνέχιση των μνημονίων εξυπηρετούσε τους Γερμανούς και όχι τους ίδιους.  Οι εντολές των Αμερικανών ήταν ρήξη με την Ε.Ε. και χρεοκοπία της Ελλάδος εντός του ευρώ.

Αυτό λοιπόν που αποδείχθηκε τότε, είναι πως ο Σόιμπλε και οι Γερμανοί γνώριζαν την αδυναμία του Τσίπρα και τον πίεσαν με διάφορους τρόπους, μέχρι να τον φέρουν στο σημείο της ψυχολογικής κατάρρευσης.  Και όταν ο άνθρωπος “σπάσει” τότε υπογράφει ότι του βάλεις μπροστά του.
Και αυτό το αμούστακο και άπειρο παιδάκι, έγινε παιχνίδι στα χέρια των έμπειρων Γερμανών και του παλαιο-Χιτλερικού Σόιμπλε.

            Εκεί όμως που φάνηκε εντελώς η ψυχολογική κατάρρευση και το κατάλαβαν όλοι μα όλοι, ήταν στην σύνοδο της Κυριακής 12 Ιουλίου, που πήγαινε με την δύναμη του “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος  και μετά την χειμαρρώδη ομιλία του  στο Ευρωκοινοβούλιο,  για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα,  πηγαίνει στην ολονύκτια σύσκεψη και βγαίνει  το πρωί της Δευτέρας, ένα ψυχολογικό ράκος  και μιλάει με  ασυναρτησίες  και  αντιφάσεις, για επώδυνη συμφωνία.
          Όλοι κατάλαβαν , πως δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος  που μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο.  Αλλά έσπευσαν όλοι οι παπαγάλοι του συστήματος να καλύψουν την ψυχασθένεια του Πρωθυπουργού, με σενάρια εξωγήινα  και συνωμοσιολογικά  περί   “mind control” και το δημοσίευσε  με χιούμορ  και η “καθημερινή”.  
Γιατί βλέπετε τα “εξωγήινα σενάρια”  δεν αποδεικνύονται, ενώ η ψυχασθένεια του νευρικού κλονισμού αποδεικνύεται.  Και αν αποδειχθεί πως ο Πρωθυπουργός κατέρρευσε ψυχολογικά  εξ αιτίας του νευρικού κλονισμού,  τότε δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ αυτά που υπέγραψε.
Γι’ αυτό προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή την ψυχική ασθένεια του Πρωθυπουργού,  για να μην ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ τα πάντα.
Αλλά ο πανικός που έχουν μέσα στην ψευτο-κυβέρνηση, μαρτυράει πολλά.  Και σύντομα θα καταλάβουν, πως κυβέρνηση με 120 !!!!!! βουλευτές και με ψυχασθενή Πρωθυπουργό, όσο και να την...... σπρώχνουν, δεν πάει μακρυά.
Και να ξέρει ο Ελληνικός λαός πως με διάγνωση ψυχασθένειας και νευρικού κλονισμού, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.!!!!!!!!!
Ας ΕΊΝΑΙ και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.!!!!!!!
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο