Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Λουκάς Κώνστας του ΣΔΥΜ Θήβας Σπαρταθλητής για 7η φορά

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26/9/15 ο 33ος διεθνής ιστορικός αγώνας «Σπάρταθλον 2015 «,απόστασης 246χλμ από την Αθήνα έως τη Σπάρτη με χρονικό όριο 36 ώρες.

387 δρομείς υπεραποστάσεων από όλο τον κόσμο δοκιμάστηκαν μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών (την Παρασκευή 25/9)και καταρρακτώδους βροχής(το Σάββατο 26/9) και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους αμφισβητώντας τα όρια της ανθρώπινης φύσης.Απ” αυτούς 174,ανάμεσά τους και 30 Έλληνες,κατάφεραν τελικά να τερματίσουν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη,αναβιώνοντας την ιστορική πορεία του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη το 490 π.Χ. Ανάμεσά τους για πρώτη φορά και δύο Αμερικανίδες,που τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα με επίδοση ρεκόρ για την ιστορία της διοργάνωσης.


Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας,καθώς εκπροσωπήθηκε επάξια από δύο διακεκριμένους δρομείς υπεραποστάσεων τον Κώνστα Λουκά και Κοφίνη Κων/νο.Μάλιστα ο δρομέας Κώνστας Λουκάς τερμάτισε επιτυχώς, για 7η φορά,σημειώνοντας χρόνο 35:24:19. Ο δρομέας Κοφίνης Κων/νος,Σπαρταθλητής το 2013 και 2014 αναγκάστηκε τελικά να εγκαταλείψει τον αγώνα στο 121ο  χλμ  λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας.

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας,περήφανος,συγχαίρει τους αθλητές για την υπερπροσπάθεια και τους εύχεται νέες,επιτυχείς αγωνιστικές αναμετρήσεις στο μέλλον.

Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο