Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τα πάντα κλειστά σήμερα 4 Φεβρουαρίου στη Θήβα - Έγραψε ιστορία η συμμετοχή στο Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο

Όλες οι παραγωγικές τάξεις της Θήβας, συμμετέχουν σήμερα στην απεργιακή κινητοποίηση στηρίζοντας τον αγώνα των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων.




Το Πανθηβαϊκό Συλλαλητήριο ξεκίνησε στις δέκα το πρωί, με τους Αγρότες, τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς να συγκεντρώνονται στην οδό Πινδάρου, και στη συνέχεια μετέβησαν στο 90οχλμ Αθηνών- Λαμίας στο μπλόκο των αγροτών.

Η παρουσία στο μπλόκο των αγροτών είχε συμβολικό χαρακτήρα, και δεν αποκλείστηκε η εθνική οδός. Αύριο όμως, οι αγρότες της Θήβας θα κλείσουν από τις εννέα το πρωί την εθνική οδό στο 90οχλμ Αθηνών- Λαμίας, επ' αόριστον.  



Στο μπλόκο των αγροτών προσήλθαν: ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπύρος Νικολάου, Εργαζόμενοι του Δήμου Θηβαίων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας, ο Ιατρικός και φαρμακευτικός Σύλλογος Θήβας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας, οι Φοροτεχνικοί - Λογιστές Θήβας, Μηχανικοί - εργολήπτες Θήβας, το ΚΤΕΛ Θήβας, Ταξί Θήβας,  Μελισσοκομικοί Σύλλογοι Θήβας, Αερολέσχη Θήβας, Συνταξιούχοι και πολίτες της Θήβας, ενώ μετά το πέρας της ομιλίας στην πλατεία της Θήβας μετέβησαν τα μέλη του Π.Α.Μ.Ε. 








































ThivaPost

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο