Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Με τον Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ συναντήθηκε ο Μπακογιάννης

Την έκθεση International Mediterranean Tourism Market στο Ισραήλ επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Η επίσκεψη του κ.Μπακογιάννη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισμού στην Στερεά Ελλάδα, αλλά και την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των υποδομών της.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, Yariv Levin με τον οποίο συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των τουριστικών φορέων του Ισραήλ.


Ο κ.Μπακογιάννης, που συνοδεύευεται από τους αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας Φάνη Σπανό και Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, αμέσως μετά την άφιξή του στην έκθεση δήλωσε:

«Είμαστε εδώ γιατί συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, να δείξουμε ότι η Στερεά Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον διεθνή τουρισμό, γιατί προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Δουλειά μας είναι να κάνουμε γνωστές σε όλο τον κόσμο αυτές τις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του. Έχουμε ξεκινήσει καλά και λαμβάνουμε πολύ αισιόδοξα μηνύματα, συνεχίζουμε".


Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ.Μπακογιάννη


Τρίτη 9/2/2016
Πρωϊνό με τoν Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Yariv Levin, στον Εκθεσιακό Χώρο και κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας, παρουσία κ. Πρέσβεως Ελλάδος στο Ισραήλ,  Α.Ε., κ. Σπυρίδωνος Λαμπρίδη.
Tελετή Έναρξης
Ξενάγηση στους  χώρους της Έκθεσης
Συνάντηση στον χώρο της Έκθεσης με κ. Εfraim Fortis / President Open Sky
Συνάντηση στον χώρo έκθεσης με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του Ισραήλ (Israel Association of Travel Agencies & Consultants) κα. Ηanny Sobol
Συνάντηση με την κ  Yair Asher  VP sales & Marketing    T.O. Flying Carpet
Συνάντηση με την κ  Eric Berman  Mgr Overseas Porgrams  T.O. Ophir Tours
Συνάντηση με την κ  Ophir Danai  Managing Director  T.O. Ofran/ WTC/memsi
Διαδοχικές συνάντηση με εκπροσώπους Μ.Μ.Ε. ( Εφημ.Maariv & Globes / web site: Nana 10 (channel 10) ,/Walla , / Start Israel , /ITP , Israel Ayom) – ΜΜΕ
Συνάντηση με την κα Galia Kirstein Mgr Charter Flights Dept. T.O. ISTA Lines
Συνάντηση με τον κ Avi Mendelbaum  Leisure Dept.Director. T.O. Israir Group
Συνάντηση με Ηoliday Lines
Συνάντηση με τον κ Aviram Raz Vice President T.O. Aviation Link
Συνάντηση με τον κ Ishy Buch Greek Dept. Mgr. T.O. Eshet Tours
Συνάντηση με τον κ  Moshe Avisar Mgr/Owner T.O. Ofek tours
Συνάντηση με κ. Michel Hivert και  κ. Uzi Bar-Sade – Chief Scientist Office  
Τετάρτη 10/2/2016
Συνάντηση με Αντιπρόεδρο Ένωσης Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων
Συνάντηση με κ. Αmiram Shor, (Eπιχειρηματίας από τον χώρο της Υψηλής τεχνολογίας/High Tech Sector, Mέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κατασκευαστών του Ισραήλ)
Συνάντηση με κ. Oren Simanian, συνιδρυτή του StarTau Tel Aviv , της σημαντικότερης θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας του Iσραήλ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο