Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα της επόμενης διάλεξης του  Ινστιτούτου  Δημόσιας  Υγείας του Αμερικανικού  Κολλεγίου  Ελλάδας, καθώς ασχολείται με το σύγχρονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια οι ανεπτυγμένες κοινωνίες και αφορά τον εθισμό στο διαδίκτυο .

 Το θέμα με τίτλο «Τεχνολογία και Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου -
Εθισμός στο Διαδίκτυο» θα αναπτύξει  η Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής, Επιστημονική Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β’ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» κ Άρτεμις Τσίτσικα.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά την Τρίτη 1η  Μαρτίου στις  19:30 μ.μ. σε αίθουσα  του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας  στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου στην  Πλάκα.
Σκοπός του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας,  που λειτουργεί υπό την διεύθυνση τουδιαπρεπή πνευμονολόγου κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, τέως Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard,
 είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος.
Οι διαλέξεις,  που θα διαρκέσουν μέχρι τις  8 Ιουνίου, απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας. 
Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες  του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές  και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.
Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος George D. Behrakis  της Βοστώνης.
Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.
Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.
 Η είσοδος είναι ελεύθερη. 



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο