Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας στα Δερβενοχώρια

Σε επιφυλακή παραμένουν, στα Δερβενοχώρια, τόσο οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το ενδεχόμενο της αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς αλλά και για την αντιμετώπιση μικροεστιών που καίνε έως και αυτή την ώρα. 



Στην πληγείσα από την μεγάλη πυρκαγιά περιοχή βρέθηκε και σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η εκτίμηση των καταστροφών για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποζημιώσεων και αποκατάστασης. 


Ο κ. Μπακογιάννης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Τανάγρας που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μία μεγάλη μάχη. Κατάφεραν να σταματήσουν την πυρκαγιά και να παλέψουν με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να μπορούμε σήμερα να μιλάμε χωρίς να κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή. Ωστόσο η καταστροφή είναι μεγάλη και ακολουθεί το δεύτερο στάδιο της μάχης. Να αποκαταστήσουμε τη ζημιά που έχει υποστεί το περιβάλλον σε περισσότερα από 5.000 στρέμματα και να επαναφέρουμε την ομαλότητα στη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. Με γρήγορες κινήσεις κάνουμε την εκτίμηση και προχωρούμε άμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν.»



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο