Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας σε  Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σας εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία.

Η προσπάθεια σας ήταν κοπιαστική και απαίτησε από όλους σας να επιδείξετε ζήλο, προσήλωση στο στόχο και σκληρή δουλειά που έφερε το αποτέλεσμα της επιτυχίας.  Εύχομαι οι σπουδές σας, στη σχολή που πέτυχε ο καθένας και καθεμιά από εσάς, να ολοκληρωθούν με κάθε επιτυχία και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρετε τις γνώσεις σας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων ήταν δίπλα σας και στήριζαν την προσπάθεια σας.  
Τέλος, συγχαρητήρια σε όλες και όλους που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Ο αγώνας για τη μάθηση δεν τελειώνει σε μια χρονιά εξετάσεων, συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων   Γιώτα Πούλου



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο