Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο καρδιοπαθή πατέρα στη Θήβα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καταγγέλλουμε δημόσια τις πρακτικές της ΔΕΗ Α.Ε, η οποία το τελευταίο διάστημα προβαίνει σωρρηδόν σε διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα στο καταχείμωνο.
Τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή ενός ανέργου, ο οποίος επί ένα χρόνο μπαινοβγαίνει ως καρδιοπαθής σε νοσοκομεία, πατέρα ενός νεογέννητου μωρού στην περιοχή της Θήβας.

Μία μόλις μέρα μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο, τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προέβησαν στη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Καμία αναστολή, ούτε για το μωρό, ούτε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Καταγγέλλουμε ακόμα το καθεστώς «από τον Άννα στον Καϊάφα», που επίτηδες έχει στηθεί ώστε να μη μπορούν να βγάλουν άκρη όσοι αδυνατούν να πληρώσουν.
Σε παρέμβαση του Σωματείου μας που έγινε άμεσα στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. στη Θήβα, εκπρόσωποι του σωματείου ζήτησαν να επανασυνδεθεί το ρεύμα χωρίς την καταβολή της δόσης, αφού αντικειμενικά δεν υπήρχε η δυνατότητα.
Οι υπάλληλοι μας παρέπεμψαν στο Διευθυντή της ΔΕΗ, ο οποίος βρίσκεται στη Χαλκίδα. Παρά τα δεκάδες τηλέφωνα, στάθηκε αδύνατο να επικοινωνήσουμε με τον κ. Διευθυντή.
Πρώτα απ’ όλα όσοι αδυνατούν αντικειμενικά, λόγω των οικονομικών δυσκολιών και της κρίσης δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δημοτικά χαράτσια και την αυξημένη τιμή του ρεύματος, πρέπει να αντιδράσουν. Στο πλάι τους πρέπει να σταθούν και εκείνοι που με αφάνταστες δυσκολίες κόβουν από αλλού για να πληρώσουν τη ΔΕΗ.


Κοιν: Υπουργός Εργασίας, ΔΕΗ ΑΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,
          ΓΣΕΕ, ΕΚΘ, ΟΕΧΒΕ, Τύπος - ΜΜΕ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο πρόεδρος                     Ο γραμματέας



Γ. Καβάλος             Θ. Μήλιος



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο