Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κ.Α.Π.Η. Θήβας

Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  ΚΑΠΗ Θήβας  του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με τα μέλη να ανταλλάσσουν ευχές με αισιοδοξία. 


Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόδημος. Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θ. κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάικος, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας Δ.Σ. Θηβαίων κ. Γιώργος Κατσέλης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιουλία Κοντού, Κων/νος Τυρηνόπουλος, και Γρηγόρης Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελεώνος κα Δέσποινα Κατσέλη, η Τοπική Σύμβουλος Θήβας κα Δώρα Προκοπίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορχομενού κ. Μαράντος Άγγελος , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Νότης Καλαμπάκας και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς. 

Ο  Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου  ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Χρόνια Πολλά με υγεία και να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο