Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στην Κύπρο ο Βασίλης Παλαιοκώστας;



Σήμα της Ιντερπόλ προς τις κυπριακές αρχές

Σε «συναγερμό» έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου μετά το σήμα που έλαβαν από την Ιντερπόλ Αθηνών στα τέλη του Σεπτέμβρη ότι πληροφορίες θέλουν τον «ιπτάμενο δραπέτη» Βασίλη Παλαιοκώστα να κινείται κοντά στα κατεχόμενα.

Την αποκάλυψη έκανε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, διευκρινίζοντας πως εάν ο καταζητούμενος εντοπιστεί στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου θα συλληφθεί και παραδοθεί στις ελληνικές αρχές.
Όπως σημείωσε πάντως ο κ. Κατσουνωτός, πρόκειται για πληροφορία «χαμηλής αξιοπιστίας».

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας καταζητείται από τον Φεβρουάριο του 2009, όταν μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι δραπέτευσαν με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σε αντίθεση με τον Παλαιοκώστα, ο Ριζάι συνελήφθη και δικάζεται για την κινηματογραφική απόδραση.

Τελευταία φορά που είχε συλληφθεί ο Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν τον Αύγουστο του 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται πως ήταν ο εγκέφαλος της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά.

Είχε προηγηθεί άλλη μία θεαματική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα το 2006, και πάλι με ελικόπτερο και πάλι από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο