Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 13




Κυριακή και 13,

να τη φας και να πρηστείς.

Γιατί, παπά παχύ,

έφαγες παχιά φακή;



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΗ, ευκολόπιστε τηλεθεατή. Είναι φακή επαφής. Το πνίξανε το κουνέλι οι ρασοφόροι. Αντί πινακίου φακής, την έβγαλαν από το πινάκιο κι έβαλαν την κεφαλήν επί πίνακι. Και συγκεκριμένα, την κάτω κεφαλή, αυτή που ορέγεται (κακά τα ψέματα) η κάθε χειροτονημένη λούγκρα!

Πρέπει να δούμε, επιτέλους, και τα θετικά αυτής της βρόμικης βυζαντινής παλιγγενεσίας.

Χιλιάδες ομοφυλόφιλοι συνάνθρωποί μας βρίσκουν καταφύγιο στην άγαμη ιεραρχία και απαλλάσσονται από το μαρτύριο του ετεροφυλόφιλου γάμου, αυτού του δυσβάσταχτου φερετζέ της μικροαστικής ηθικολογίας .

Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, αράπη μου! Το άβατον του Αγίου Όρους δεν το αποφάσισαν οι μοναχοί από μόνοι τους! Τους το επέβαλαν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών που τους είχανε ρημάξει τα κοριτσάκια τους!

Τι θα έλεγες εκτός από Fame story και Βέρα στο δεξί, να ρίξεις και μια ματιά στην ιστορία, να ξεστραβωθείς; Η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε ανεξιθρησκία, δεν τους πείραξε κανένας τους παπάδες, ίσα ίσα που κάνανε μια χαρά τη δουλειά των αγάδων και του σουλτάνου.

Την επανάσταση του 1821 την αφόρισαν οι πατέρες της ορθοδοξίας και την έχουνε αφορισμένη μέχρι και σήμερα!



Καλύτερα καουμπόης στο Ελ Πάσο

Παρά υπόδουλος στο ράσο.





Οι περισσότερες εκκλησίες χτίστηκαν επί τουρκοκρατίας γιατί οι μαυρορομπίτες κάνανε μπίζνες.





Ξυπνήστε , νιες , ξυπνήστε, νιοι,

μες στο ορθόδοξο μαντρί,

σας έχει φάει η τιβί.

Μία είναι η συνταγή:

Αχαλίνωτο σεξ και προσευχή!





Ακούω ωραία λόγια, πεζοναυτικά, αντρικά, σταράτα: Ο αμερικανός στρατηγός των πεζοναυτών Τζέιμις Μάτις βγάζει μάτι με τις δηλώσεις του. Στην πραγματικότητα, λέει ο στρατηγός των συμμάχων,είναι διασκέδαση να πολεμάς! Μ’ αρέσει η δύναμη! Πηγαίνεις στο Αφγανιστάν και συλλαμβάνεις άτομα που χτυπάνε γυναίκες επί πέντε χρόνια επειδή δεν φορούσαν κάλυμμα στο πρόσωπο! Πρόκειται για κόλαση. Είναι μεγάλη διασκέδαση να πυροβολείς αυτούς τους ανθρώπους!

Αυτές τις δηλώσεις τις έκανε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, και το πυκνό ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα! Βγάλτε έξω τον Γιοσάκη να πάμε να πάρουμε την Πόλη τώρα!

Αυτούς τους δολοφόνους, που λες, τους έχουμε και τους λιβανίζουμε στη Σούδα, τους βοηθάμε να ολοκληρώσουν τις θεάρεστες σταυροφορίες τους και να εδραιώσουν τα φασιστικά προτεκτοράτα τους με ύμνους στη δημοκρατία και την ελευθερία! Αυτός είναι, σε γενικές γραμμές ,ο εθνικός μας ύπνος , αφού εδώ, στο ελλαδιστάν, το 40% δε διαβάζει ποτέ εφημερίδα και το 43,8% δεν έχει διαβάσει ποτέ κανένα βιβλίο. Τηλεόραση, όμως, βλέπει κάθε μέρα το 86,5%.

Θέλω να πω, δηλαδή, ότι βρίσκουν και τα κάνουν οι παπάδες, σύντροφε!



Απόσπασμα απο το βιβλίο του Τζίμη Πανούση ΠΟΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ






RAMNOUSIA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο