Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Σου γράφω για τελευταία φορά...»

«Φένια σ’ αυτό το σημείο σου γράφω για τελευταία φορά. Έκανες πολλά για μένα και δεν έκανα τίποτα για σένα. Είναι σκληρό αυτό που κάνω γιατί μόνο εσένα θα πικράνω. Αλλά στο αδιέξοδο που έφθασα από τα οικονομικά μου, μόνο εσύ δεν φταις. Αρκετά μου έδωσες. Τίποτα δεν σου έδωσα. Να με θυμάσαι. Νίκος».



Με αυτά το σύντομο αλλά άκρως ανατριχιαστικό γράμμα που αποκαλύπτει το newsbeast.gr, ο 58χρονος Νίκος Τσαβολάκης αποχαιρέτησε τη σύζυγό του, Βαλασία Στεφανουδάκη, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγα λεπτά πριν μπει στο φορτηγό του, που απέκτησε με κόπο και ιδρώτα, και πατήσει τη σκανδάλη.

Ο Νικόλαος Τσαβολάκης, όπως αναφέρουν φίλοι του στο newsbeast.gr, πριν από ένα χρόνο έχασε το φορτηγό του από φωτιά. Εκείνος δεν μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή του, χωρίς «το δεύτερο σπίτι του» (έτσι θεωρούν οι αυτοκινητιστές τα φορτηγά τους). Και αναγκάστηκε να χρεωθεί στις τράπεζες, να πάρει δάνεια για να αποκτήσει το καινούργιο του φορτηγό. Αγαπούσε τη δουλειά του, λάτρευε την οικογένειά του, τα δύο του παιδιά, τη Σταυρούλα και το Γιώργο και ήθελε να είναι πάντα η «κολώνα» του σπιτιού. Όλα αυτά όμως μέχρι την ημέρα που το επάγγελμα των αυτοκινητιστών άνοιξε.



Ο 58χρονος δεν μπορούσε να αντέξει άλλο το βάρος των χρεών του. Για εκείνον δεν υπήρχε καμία σωτηρία, όπως άφησε να εννοηθεί από το γράμμα που άφησε στη σύζυγό του, λίγα λεπτά πριν την αυτοκτονία του. Ο Νίκος Τσαβολάκης μπήκε στο φορτηγό του και με μία σφαίρα έκλεισε μια για πάντα τα μάτια του πικραίνοντας την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, οι οποίοι βρίσκονται έξω από το υπουργείο Μεταφορών αυτή την ώρα και διαμαρτύρονται για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους.



«Διαμαρτυρόμαστε για τους θανάτους
τεσσάρων συναδέλφων»

«Συγκεντρωθήκαμε στο υπουργείο Μεταφορών για να επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας για τους θανάτους τεσσάρων συναδέλφων μας, που οφείλονται στην ψήφιση του νόμου 3887/2010», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι αυτοκινητιστές.



Για να τονίσουν: «Οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, διότι θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί των θανάτων των συναδέλφων μας, οι τρεις εκ των οποίων αυτοκτόνησαν και ο τέταρτος απεβίωσε έπειτα από επεισόδια με ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά».



Οι αυτοκινητιστές μάλιστα προσθέτουν ότι ακόμη βρίσκονται σε επίταξη. Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους στις τράπεζες και λένε ότι, εάν δεν αλλάξει το νομικό καθεστώς που τους βαραίνει, οι αυτοκτονίες ενδέχεται να συνεχιστούν. Γι’ αυτό, πρέπει να βρεθεί λύση, καταλήγουν.

Τα ονόματα των τριών συναδέλφων τους που έχουν αυτοκτονήσει:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο